Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γνωστά και πολύ ποιοτικά ακουστικά της Anker στα 55 ευρώ και για δυο μερες ακόμα

https://www.soundcore.com/eu/products/liberty-4-nc-a3947g11?variant=42702570979504

Διαθετω ηδη ενα ζευγαρι και αγόρασα μόλις ενα ακόμα.Επιβεβαιώνω αντοχή σε ιδρώτα και πτώσεις,ικανοποιητική απομόνωση φωνής και μέχρι στιγμής δύο φορές χρειαστηκε να κανω reset γιατι μαλλον το λογισμικό τους μπαγκαρε και ο ηχος ακουγονταν σκατενιος.Κατα τα άλλα στο όχι και πολύ εκπαιδευμένο αυτί μου ο ήχος ειναι τέλειος και η σύνδεση άμεση και χωρις διακοπές.Η εμβέλεια ειναι εξωπραγματικη (πάνω απο 15 μέτρα μακριά απο το κινητό σε ντουλάπι ,με τοίχο με τοίχο ενδιάμεσα και επαιζαν καμπάνα).

Την πρώτη φορά τα είχα αφοράσει μαζί με άλλα 2 headsets στα 65 ευρω,τωρα στα 55 ειναι καλή τιμή,παρακάτω υπάρχει και το ιστορικό τιμών skroutz.

image.png.cf836362c1f3fbf7cd480ade929d9631.png

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστουμε ts!

Εχω τα Liberty 3 Pro αγορασμενα εδω και καποια χρονια στις καραντινες στα 100 ευρω τοτε με προσφορα σε bf αν θυμαμαι καλα. Τα οποια πλεον εχουν αρχισει να μην κρατανε μπαταρια (τα ακουστικα, η θηκη αντεχει ακομα). Ειδικα το δεξι που χρησιμοποιειται και σε κλησεις εχει πλεον ελαχιστη αντοχη μπαταριας βγαζει με το ζορι μιση ωρα.

Επισης σε πολυωρη χρηση λχ ακροαση μουσικης 1+ ωρα εμενα προσωπικα με κουραζουν στα αυτια, τα νιωθω βαρια και τουμπανιασμενα, ανεξαρτητως σιλικονουχου stem που εχω δοκιμασει και εχω δοκιμασει οτι εχει στη συσκευασια (εχω καταληξει στο ενα αυτι να εχω διαφορετικο stem σιλικονης απο το αλλο).

Τα Liberty 4 μιας και τα εχεις:

1) πως ειναι στο αυτι καθως ειναι διαφορετικη σχεδιαση απο τα 3 pro? Ενοχλουν σε πολυωρη χρηση?

2) απο μπαταρια πως τα πανε μεχρι στιγμης?

3) εχουν το ιδιο adaptive anc που μεσω του app προσαρμοζεται στο δικο σου αυτι αναλογως των θορυβων του περιβαλλοντος χωρου?

Στα 55 ευρω θεωρω οτι ειναι πολυ καλη τιμη αν ειναι εστω και ισοδυναμα με τα 3 Pro. Εκτος και αν κανω υπομονη και βαλω κατι παραπανω και παρω τα Nothing Ear

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ευχαριστουμε ts!

Τα Liberty 4 μιας και τα εχεις:

1) πως ειναι στο αυτι καθως ειναι διαφορετικη σχεδιαση απο τα 3 pro? Ενοχλουν σε πολυωρη χρηση?

2) απο μπαταρια πως τα πανε μεχρι στιγμης?

3) εχουν το ιδιο adaptive anc που μεσω του app προσαρμοζεται στο δικο σου αυτι αναλογως των θορυβων του περιβαλλοντος χωρου?

Στα 55 ευρω θεωρω οτι ειναι πολυ καλη τιμη αν ειναι εστω και ισοδυναμα με τα 3 Pro. Εκτος και αν κανω υπομονη και βαλω κατι παραπανω και παρω τα Nothing Ear

1) εμενα μου καθονται πολύ καλα΄και με τα μεγάλα pads.Τα φοράω κατα 90% στο γυμναστηριο και στον διαδρομο κρατανε αρκετα καλά.Οταν τρεχω με 10km/h μπορει να τα φτιαξω λιγο στα αυτια μου αλλα κατα τ αλλα τα νιωθω πολύ καλα.Αυτο βεβαια ειναι και σχετικο με την ανατομια του αυτιου.

2) Εμένα κρατανε οσο λέει και παραπάνω κιολας.Πραγματικα ξεχναω καθε ποτε τα φορτιζω.Καθε φορά που τα βάζεις στη θήκη φορτίζουν επιπλεον.Μετα απο 2 ωρες εκτος θηκης και χρησης ειχαν ακόμα μπαταρια.

3)Ναι το έχουν,βέβαια ψιλομουφα μου φανηκε εμενα αλλα οκ δεν εχω τοσο ευαισθητο αυτι ,εμενα απλα με νοιαζει να εχουν καλή ακυρωση ηχου,γιατι καποιες φορες τα φοραω για να κοιμηθω ενω στο πανω διαμερισμα γινεται ο κακος χαμος απο τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου που αποφασισαν οτι ειναι καλη ιδεα να τον εχουν κλειδωμενο στο μπαλκονι οταν λειπουν

• Like 2
Δημοσ.

μια σημειωση για το design της θηκης:για πρακτικους λογους η θηκη θα επρεπε να εχει φτιαχτει εχοντας λιγοτερες καμπύλες ή απο υλικό με καλύτερο grip.Σε σχέση με το μέγεθος της εχει καποιο βάρος και γλιστραει πολυ ευκολα απο τα χέρια αν προσπαθήσεις να την ανοίξεις βιαστικά ή με το ένα χέρι.Για μένα αυτό ειναι μεγάλο ΄φαουλ που επιρρεάζει την εργονομία και εμπειρία χρήσης του προιόντος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kotsoz είπε

Παιδιά, απο ποιότητα μιρκοφώνου τι λένε ? αν μιλάς στο τηλ σε ακούει ο άλλος καλά ?

Οσες φορές τα εχω χρησιμοποίησει δεν έχω ακούσει παράπονα,ακόμα και βρίσκομαι πάνω σε λεωφόρο με θόρυβο.

• Like 2
Δημοσ.
25 minutes ago, HatTrick said:

1) εμενα μου καθονται πολύ καλα΄και με τα μεγάλα pads.Τα φοράω κατα 90% στο γυμναστηριο και στον διαδρομο κρατανε αρκετα καλά.Οταν τρεχω με 10km/h μπορει να τα φτιαξω λιγο στα αυτια μου αλλα κατα τ αλλα τα νιωθω πολύ καλα.Αυτο βεβαια ειναι και σχετικο με την ανατομια του αυτιου.

2) Εμένα κρατανε οσο λέει και παραπάνω κιολας.Πραγματικα ξεχναω καθε ποτε τα φορτιζω.Καθε φορά που τα βάζεις στη θήκη φορτίζουν επιπλεον.Μετα απο 2 ωρες εκτος θηκης και χρησης ειχαν ακόμα μπαταρια.

3)Ναι το έχουν,βέβαια ψιλομουφα μου φανηκε εμενα αλλα οκ δεν εχω τοσο ευαισθητο αυτι ,εμενα απλα με νοιαζει να εχουν καλή ακυρωση ηχου,γιατι καποιες φορες τα φοραω για να κοιμηθω ενω στο πανω διαμερισμα γινεται ο κακος χαμος απο τον καλυτερο φιλο του ανθρωπου που αποφασισαν οτι ειναι καλη ιδεα να τον εχουν κλειδωμενο στο μπαλκονι οταν λειπουν

Σε ευχαριστω

Και εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο να ειναι καλο το anc και να ακυρωνει το θορυβο, οχι αν θα ειναι τοσο adaptive στο δικο μου αυτι ή οχι καθως το θεωρω ψιλο hype εφοσον δεν ειμαι ο τρελος audiophile που θα καταλαβει τις τρελες διαφορες. Ενταξει και εγω που ειμαι μουσικα μη σχετικος τις διεκρινα οταν ακουσα τραγουδια σε ηχεια των 2.000+ ευρω, συν καλωδια 150+ ευρω κτλ εναντι ενος απλου ηχοσυστηματος ή κινητου. Αλλα σε απλη καθημερινη χρηση δεν θα καταλαβω τοσο διαφορα στις ψιλες,μεσες, χαμηλες οσο απο το θορυβο του εξωτερικου χωρου που θα κοβεται αποτελεσματικα.

Τωρα που το κοιταω βεβαια αντιλαμβανομαι οτι ο αντικαταστατης των δικων μου ειναι τα Liberty 4 Pro στα 130 ευρω. Τοσο περιπου ειχαν τοτε και τα δικα μου και με την bf εκπτωση επαιξαν στα 100.

Πρακτικα καταλαβαινω οτι η διαφορα τους ειναι στο ποιο advance noise cancelling στα ακριβοτερα και στο dual driver εναντι του μονου στο οικονομικοτερο μοντελο. Συν μετα τις hypιες με το smart case display στα ακριβοτερα.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ακουστικα True-Wirless Soundcore Liberty 4 NC 55€
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την προσφορά. 

Τα πήρα κι εγώ αλλά από κεκτημένη ταχύτητα τα πήρα σε μαύρο χρώμα ενώ τα ήθελα σε γαλάζιο. Αν τα πήρε κανείς σε γαλάζιο και είναι από Αθήνα θα μ΄ ενδιέφερε μια ανταλλαγή. 😅

Δημοσ.

οντας fan των headphones παντα απορουσα ποιος θα παει να δωσει τοσα πολλα λεφτα (προ εκπτωσης) για να αγορασει earbuds...μεχρι που μου εκαναν δωρο τα εν λογω ακουστικα.

τρομερο noise cancellation, πραγματικα οταν τα φορεσα σωστα στα αυτια μου (δεν ειχα προηγουμενη εμπειρια με NC earbuds) εμεινα. μπαταρια οπως ειπωθηκε και επανω πραγματικα ξεχνας να τα φορτισεις. επισης φοβερο και απαραιτητο θα ελεγα το app, καλοφτιαγμενο και εξαιρετικες οι λειτουργιες του. το μονο αρνητικο τους ειναι το πως ακουγομαι (οχι σε ολους) στο κινητο. αλλοι λενε με ακουνε, αλλοι λενε δεν ακουγομαι καθολου καθαρα, αλλα για εμενα δεν πολυμετραει.

αν ηταν να αγορασω, θα τα αγοραζα με κλειστα ματια, πραγματικα αξιζουν.

• Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, vadergr said:

Από ποιότητα ήχου και μπάσο σε ακρόαση μουσικής πως τα πάει?

Πολυ καλα αλλα οχι οσο τα μεγαλυτερα αδερφακια τα Pro που εχουν dual driver, ξεχωριστο για τα μπασα. Βεβαια τα Pro εχουν και τα διπλασια χρηματα οποτε ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...