Crash24 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Η Motorola παρουσίασε τη νέα γενιά αναδιπλούμενων κινητών για το 2025, με τα Razr 60 Ultra και Razr 60 να είναι τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας που διαθέτουν προστασία από σκόνη - ένα χαρακτηριστικό που λίγα αναδιπλούμενα διαθέτουν. Το Ultra έχει σημαντικές βελτιώσεις, ενώ το απλό μοντέλο παραμένει επικεντρωμένο στην προσιτή τιμή. Το Motorola Razr 60 Ultra διαθέτει αναβαθμισμένη οθόνη, βελτιωμένη μπαταρία, καλύτερες κάμερες και κορυφαία απόδοση. Φέρει πιστοποίηση IP48, με το "4" να υπόσχεται προστασία από μεγαλύτερα σωματίδια. Το σώμα είναι λίγο παχύτερο (7,2mm/15,7mm, από 7,1mm/15,3mm) και βαρύτερο (199g, από 189g) σε σύγκριση με το προηγούμενο Ultra. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας κατά 700mAh, φτάνοντας τα 4.700mAh. Η Motorola επίσης προσέφερε ταχύτερη φόρτιση – 68W ενσύρματη και 30W ασύρματη (από 45W/15W). Η εξωτερική οθόνη έχει το ίδιο μέγεθος, ένα πάνελ P-OLED 4 ιντσών που τώρα προστατεύεται από Gorilla Glass Ceramic. Πρόκειται για οθόνη LTPO υψηλής ποιότητας (με ρυθμό ανανέωσης έως 165Hz), 10-bit χρώματα και 100% κάλυψη DCI-P3. Η ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους ενισχύεται από τη φωτεινότητα 3.000 nits (από 2.400 nits). Η κύρια οθόνη είναι λίγο μεγαλύτερη στις 7 ίντσες με την ίδια αναλογία διαστάσεων 22:9. Το νέο μοντέλο έχει ανάλυση 1224p+, αυξημένη από 1080p+, που αυξάνει την πυκνότητα pixel σε 464ppi (από 413ppi). Η φωτεινότητα έφτασε στα 4.000 nits (από 3.000 nits). Στο εσωτερικό του Moto Razr 60 Ultra βρίσκουμε το Snapdragon 8 Elite. Το κορυφαίο chipset της Qualcomm έρχεται με 16GB LPDDR5X RAM και έως 512GB UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά το σύστημα καμερών, η Motorola συνδυάζει την κύρια κάμερα με μια υπερευρυγώνια κάμερα 50MP στις 122° (φακός f/2.0, πίξελ 0,6μm) που αναλαμβάνει και χρέη μακροφωτογράφησης. Η κύρια κάμερα διαθέτει ανάλυση 50MP (φακός f/1.8, πίξελ 1,0μm) με PDAF σε όλα τα πίξελ, OIS, Pantone Validated Color and Skin Tones. Το Motorola Razr 60 διαθέτει μικρότερη εξωτερική οθόνη, αν και η διαγώνιος των 3,6 ιντσών εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από ανταγωνιστικά μοντέλα όπως το Samsung Galaxy Z Flip6. Η κύρια οθόνη είναι ένα P-OLED πάνελ 6,9 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 1080p+. Το Razr 60 έρχεται με το Dimensity 7400X SoC της MediaTek ενώ διαθέτει επιλογές με 8GB, 12GB και 16GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινά από 128GB και φτάνει έως 512GB. Και εδώ, η Motorola αύξησε τη χωρητικότητα της μπαταρίας στα 4.500mAh. Η κυκλοφορία τουλάχιστον του Ultra μοντέλου στη χώρα μας αναμένεται τον Ιούνιο ενώ οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί για την υπόλοιπη Ευρώπη φέρουν το Moto Razr 60 Ultra να κοστίζει περίπου 1299€ ενώ το Razr 60 θα κυμαίνεται κοντά στα επίπεδα των 600-700€. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Diavolos666 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Fold αν υπήρχε οικονομικό θα έπαιρνα, Flip όσο και να κάνει δεν θα δικαιολογούσα ποτέ να πάρω, δεν θα μου έλυνε κανένα πρόβλημα ούτε θα μου προσέφερε κάποια επιπλέον εμπειρία. Αλλά σαν να μην φτάνει κι αυτό, κοστίζουν όσο ένα νεφρό. 3
darkf Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δηλ. από όλα όσα προσφέρουν οι συσκευές, το καλύτερο που βρήκατε ήταν η προστασία από σκόνη. ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!! Επεξ/σία 25 Απριλίου από darkf
Billator Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η Motorola έχει κάνει πολύ καλά βήματα προόδου, ήρθαν στα χέρια μου τα Motorola edge 50 / edge 50 Ultra και για τα λεφτά τους είναι άψογα συγκριτικά με τα Xiaomi / Poco του ίδιου Price range, τα συγκεκριμένα Motorola προσφέρουν πολύ καλύτερη τελική εμπειρία χρήσης. Επεξ/σία 25 Απριλίου από Billator 1
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε Fold αν υπήρχε οικονομικό θα έπαιρνα, Flip όσο και να κάνει δεν θα δικαιολογούσα ποτέ να πάρω, δεν θα μου έλυνε κανένα πρόβλημα ούτε θα μου προσέφερε κάποια επιπλέον εμπειρία. Αλλά σαν να μην φτάνει κι αυτό, κοστίζουν όσο ένα νεφρό. τα fold προσφέρουν φορητότητα. Πανεύκολα στην μεταφορά. 1
Diavolos666 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 13 minutes ago, chek2fire said: τα fold προσφέρουν φορητότητα. Πανεύκολα στην μεταφορά. Στην τσάντα/τσαντάκι δεν έχει διαφορά. Αν εννοείς στην τσέπη αυτό όταν διπλώνει γίνεται πολύ πιο χοντρό και εγώ ποτέ δεν θα έβαζα smartphone στην τσέπη
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Στην τσάντα/τσαντάκι δεν έχει διαφορά. Αν εννοείς στην τσέπη αυτό όταν διπλώνει γίνεται πολύ πιο χοντρό και εγώ ποτέ δεν θα έβαζα smartphone στην τσέπη για τσέπη μιλάω από παντελόνι μέχρι μπουφάν. Δεν πιάνουν καθόλου χώρο. Φοβερά πρακτικά. 1
DooM_STeR Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου To μόνο flip phone που θα επρεπε να βγάζει η μοτορολα, θα επρεπε να είναι στο σχήμα (και πιο σημαντικό στο παχος) του παλιού Razr. 1 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 hours ago, Diavolos666 said: Fold αν υπήρχε οικονομικό θα έπαιρνα, Flip όσο και να κάνει δεν θα δικαιολογούσα ποτέ να πάρω, δεν θα μου έλυνε κανένα πρόβλημα ούτε θα μου προσέφερε κάποια επιπλέον εμπειρία. Αλλά σαν να μην φτάνει κι αυτό, κοστίζουν όσο ένα νεφρό. Στην δικη μου σκεψη ουτε το fold λυνει χερια καθως το youtube παλι στην μιση οθονη ειναι
Diavolos666 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, Lewnidas1995 said: Στην δικη μου σκεψη ουτε το fold λυνει χερια καθως το youtube παλι στην μιση οθονη ειναι Έχεις ένα μικρό tablet όπως και να χει αυξάνει την οθόνη σημαντικά. Αναμένουμε να γίνουν τα trifold κινητά φθηνά Επεξ/σία 25 Απριλίου από Diavolos666 1
gastonegr Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) είχα mix flip μετα δοκιμασα kai z flip 6 ολα καλα ολα τελεια αρκετα βολικα και το xiaomi αρκετα ανωτερo απο το samsung αλλα μολις τα χρησιμοποιησεις λιγο πιο εντονα οπως να τρξεις ενα παιχνιδι τυπου Pokemon go μετα απο 10 λεπτα χρησης δυστηχως σου ερχεται να τα πεταξεις απο το παραθυρο λογο throlling ... κολανε σαν Windows 95... το πρόβλημα που πρέπει να λύσουνε σε τέτοιου τύπου συσκευές είναι η θερμοκρασία που ανεβάζουν... δεν έχουνε καθόλου καλή διαχείρηση στην θερμ/μότητα.. Δεν ξανακούω κανέναν πληρωμένο youtuber και reviewer ... ολοι λεγανε τα καλυτερα κανενας δεν ανεφερε για οταν το χρησιμοποιησεις εντονα μετα απο 10 λεπτα για throlling. Tα πούλησα γύρισα σε κλασικό smartphone και ησύχασα .. πάντως οποίος ενδιαφερεται για flip καλύτερα να περιμένει το mix flip 2 της xiaomi... το 1 μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις όπως φόρτιση αρκετα γρηγορη , ελληνικό ai ,ελληνικο μεταφραστη , καμερα τοπ, γενικά εχει τα παντα ολα... οπότε το 2 θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένο.. Επεξ/σία 25 Απριλίου από gastonegr
Jmanol000 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου ανυπομονώ να βγει και το clicks για αυτά τα μοντέλα 1
Panosglasgow Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) 21 hours ago, Lewnidas1995 said: Στην δικη μου σκεψη ουτε το fold λυνει χερια καθως το youtube παλι στην μιση οθονη ειναι Αυτό που λες δεν ισχύει. Έχουν περάσει 5 fold από τα χέρια μου (από samsung xiaomi μέχρι και mate XT τωρα), δεν παίζουν στη μισή οθόνη. Προφανώς αφήνουν το μαύρο περιθώριο πάνω κάτω, αλλά δεν συγκρίνεται η εμπειρία θέασης με ένα κινητό 6" που και πάλι αφήνει κενά. Επεξ/σία 26 Απριλίου από Panosglasgow
Jmanol000 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 5 ώρες πριν, Panosglasgow είπε Αυτό που λες δεν ισχύει. Έχουν περάσει 5 fold από τα χέρια μου (από samsung xiaomi μέχρι και mate XT τωρα), δεν παίζουν στη μισή οθόνη. Προφανώς αφήνουν το μαύρο περιθώριο πάνω κάτω, αλλά δεν συγκρίνεται η εμπειρία θέασης με ένα κινητό 6" που και πάλι αφήνει κενά. Ποια μάρκα θεωρείς διαχειρίζεται καλύτερα την μεγάλη οθόνη από την εμπειρία σου ; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα