Nauths Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Παιδιά καλησπέρα, Έχω επιχείρηση που τρέχει δέκα χρόνια και θέλω να κάνω αλλαγή λογιστή. Αρχικά δεν γνωρίζω πως να συγκεκριμενοποιήσω τον κατάλληλο και πως να βρω κάποιον, αφού ήδη έχω φάει 2-3 άκυρα λόγω αγροτοεμπορικής ιδιότητας. Επίσης δεν ξέρω που να ψάξω και πως να κρίνω, αν κάποιος είναι κατάλληλος. Ψάχνω στην περιοχή της Αθήνας. Όποιες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες
Pintsie Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Εγώ έχω να σου προτείνω τον δικό μου. Είναι ψείρας, όπως είμαι κι εγώ. Βρήκε όσα λάθη είχε κάνει ο προηγούμενος που πήγε να με χαντακώσει σε μία επιχείρηση μόλις 4 μηνών..... Αν θέλεις, στείλε μου να σου πω όνομα-τηλ. κτλ να σου στείλει μια προσφορά.
mariosnik_ Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Για σύσταση λογιστή δεν έχω κάτι. Ο λόγος που γράφω είναι για να σου πω ότι ελπίζω να μην έχουν μείνει τίποτε οικονομικές εκκρεμότητες με τον προηγούμενο λογιστή που θες να αλλάξεις τώρα. Ενδέχεται ο νέος να σε ρωτήσει γιατί άλλαξες η να επικοινωνήσει με τον προηγούμενο.
Nauths Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 6 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Για σύσταση λογιστή δεν έχω κάτι. Ο λόγος που γράφω είναι για να σου πω ότι ελπίζω να μην έχουν μείνει τίποτε οικονομικές εκκρεμότητες με τον προηγούμενο λογιστή που θες να αλλάξεις τώρα. Ενδέχεται ο νέος να σε ρωτήσει γιατί άλλαξες η να επικοινωνήσει με τον προηγούμενο. Αδυναμία επικοινωνίας, άρνηση παράδοσης της δήλωσης εντός Απριλίου, η δήλωση πέρυσι έφυγε χωρίς μερίσματα και έκανα τροποποιητική μόνος και τέλος έδρα εκτός Αθηνών. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι πιστολέρο φίλτατε
mariosnik_ Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 17 λεπτά πριν, Nauths είπε Αδυναμία επικοινωνίας, άρνηση παράδοσης της δήλωσης εντός Απριλίου, η δήλωση πέρυσι έφυγε χωρίς μερίσματα και έκανα τροποποιητική μόνος και τέλος έδρα εκτός Αθηνών. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι πιστολέρο φίλτατε Δεν σε κατηγόρησα για κάτι. Σου έγραψα απλά να έχεις το νου σου σε περιπτωση που ψάξεις νέο λογιστή. Έχει συμβεί και γνωρίζω για άτομο που έψαχνε νέο λογιστή και ο επόμενος που πήγε επικοινώνησε πρώτα με τον προηγούμενο, ο προηγούμενος μίλησε αρνητικά για τον πρώην πελάτη του, και ο επόμενος τελικά αρνήθηκε την εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών λέγοντας μια δικαιολογία. Δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα