cr77 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στην Ελλάδα θα έρθει με τη φοβερή τριπλή ισοτιμία 1 δολλάριο Καναδά= 1 Αμερικάνικο δολλάριο = 1 Ευρώ, συν ΦΠΑ, συν 25% φορολογία των κορεάτικων, σόρρυ κινεζικών προϊόντων στην Αμερική, άρα 2.881€. 1
JohnnieGr88 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Μετά από κανένα μήνα στο Σκρουτζ στα μισά λεφτά 😂 κλασσικη περίπτωση με τα σαμσουνγκ 😁
valandis Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 8:12 ΜΜ, dbrillis είπε Και πως και δεν εισαι ηδη σε Αμερική ή Νορβηγία; Τι σε κραταει πισω; Προφανώς το γεγονός ότι εγώ προσωπικά έχω μια πάρα πολύ καλή δουλειά και προσωπικά δεν έχω ανάγκη. Αν δεν το κατάλαβες αναφερόμουν γενικά για το πως κινείται η αγορά σε συγκεκριμένες χώρες. Εσύ όμως το γύρισες στο προσωπικό. 1
dtk-386 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Μετά την ανακοίνωση του 17 air ήταν αναμενόμενη η ανακοίνωση της κορεατικης αντιγραφής. Τσαμτσουγκ δεν σε απογοητεύει ποτέ.🤡
dbrillis Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2025 στις 8:06 ΠΜ, valandis είπε Προφανώς το γεγονός ότι εγώ προσωπικά έχω μια πάρα πολύ καλή δουλειά και προσωπικά δεν έχω ανάγκη. Αν δεν το κατάλαβες αναφερόμουν γενικά για το πως κινείται η αγορά σε συγκεκριμένες χώρες. Εσύ όμως το γύρισες στο προσωπικό. Το παράδειγμα στην ταδε χωρα βγαζουν τοσα σε ενα δευτερόλεπτο εχει κουράσει. Το παράδειγμα αυτό το λενε άνθρωποι που απλα νομίζουν οτι ξερουν πως ειναι τα πράγματα καπου αλλου. Για παράδειγμα ειπες Αμερική και δεν αντιλαμβάνεσαι ποσο μεγαλη γενικότητα ειπες. Δεν ενδιαφέρει κανεναν αν εσυ εχεις καλη δουλειά. Το εκανα προσωπικό γιατί η εμπειρία μου λεει οτι οι οικονομολόγοι του Facebook δεν καταλαβαίνουν αλλιως. Το Samsung Galaxy s25 Air ειναι ακριβο για οποιαδήποτε χωρα κυκλοφορήσει, δεν ξερω πως να στο εξηγήσω αλλιως. Περιμένω απάντηση σου: "Ναι αλλα ο Τζεφ Μπεζος βγαζει αυτα τα λεφτα σε τρια νανοδευτερόλεπτα" "Ενας φίλος μου με επενδύσεις στα κρυπτό τα βγάζει σε μια μερα" Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:54 πμ από dbrillis Μήνυμα απο το μέλος dbrillis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα