ComX Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα! Έχω πρόταση για εργασια (και αναγκαστικα μετακόμιση) σε Λουξεμβουργο. Ιδιωτική εταιρία (όχι ΕΕ), 13 μισθοί, περίπου 85Κ το χρόνο. Χωρίς παιδία, αυτοκίνητα κλπ solo. Αναφέρω ότι υπάρχει δυνατότητα -50% φοροαπαλλαγής για τα πρώτα 8 χρόνια εφόσον πληρούνται κάποια κριτήρια (που 99% πιστεύω τα πληρώ). Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι καλυμμένη 80% κράτος διαφορά από εργοδότη μέσω ομαδικού ασφαλιστηρίου. Πρόσεξα ότι τα ενοίκια μικρών επιπλωμενων διαμερισμάτων (όχι bedrooms μόνο) κυμαίνονται στο κέντρο 2-2.5Κ το μήνα μαζί με όλα μέσα , στα 30-40 λεπτά απόσταση από κέντρο με συγκοινωνία μειώνονται στα 1.7-2Κ με όλα μέσα και έχω την εντύπωση ότι κάποιες πολλές φορές το καθαρό εισόδημα να είναι 2.5-3 φορές το κόστος εξόδων ενοικίου για να σου ενοικιάσουν διαμέρισμα. Υπάρχει κάποιος με εμπειρία σε εργασία και διαμονή μέσα σε Λουξεμβούργο για να δώσει πληροφορίες για το κόστος ζωής και αν όσα έχω αναφέρει ισχύουν; Θα ήταν χρήσιμη και κάποια επαφή με λογιστή εκεί, αν υπάρχει. Λογικά λόγω συγκοινωνιών και χρόνου commuting, θα πρέπει να είμαι κοντά στο κέντρο (όπου και θα είναι τα γραφεία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 25 Απριλίου από ComX
kage Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εφοσον παιρνεις 85κ ολα ειναι οκ για μεταναστευση.. ο βασικος ειναι 2.5κ εσυ πας για μανατζερ? Λινκ ποσο μαλλον αν ισχυουν αυτες οι τιμες Επεξ/σία 25 Απριλίου από kage
ComX Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου Ευχαριστω για τις απαντησεις 14 ώρες πριν, kage είπε Εφοσον παιρνεις 85κ ολα ειναι οκ για μεταναστευση.. ο βασικος ειναι 2.5κ εσυ πας για μανατζερ? Λινκ ποσο μαλλον αν ισχυουν αυτες οι τιμες Ο ρολος θα ειναι μανατζερ. Στο link εμφανιζονται πουλημενα τα ακίνητα (sold). Δεν βρισκω κατι σε τιμες εως 1.6Κ. Με προβληματιζει το θεμα στεγασης για διαμονη μεσα ή πολυ κοντα. Για τη ζωη εχω ακουσει αλλα πιστεύω οτι ειναι εντελώς προσωπικο το πως το βιωνει ο καθενας.
LabrakisG1992 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 4 ώρες πριν, ComX είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις Ο ρολος θα ειναι μανατζερ. Στο link εμφανιζονται πουλημενα τα ακίνητα (sold). Δεν βρισκω κατι σε τιμες εως 1.6Κ. Με προβληματιζει το θεμα στεγασης για διαμονη μεσα ή πολυ κοντα. Για τη ζωη εχω ακουσει αλλα πιστεύω οτι ειναι εντελώς προσωπικο το πως το βιωνει ο καθενας. Καλησπερα . διαβασε το θέμα που έστειλαν από πάνω και αν χρειαστείς κάτι μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα . συνοπτικα δεν αξίζει να μένεις εκτός και να πηγαινοέρχεσαι (από προσωπική εμπειρία ). Εάν θέλεις πες μας ηλικία και οικογενειακή κατάσταση (αν είσαι μόνος η παντρεμένος η αν έχεις παιδιά ). Φαντάζομαι τα 85 είναι καθαρα ; Εντίτ τωρα είδα ότι λες σόλο. Τι περιοχη είναι το γραφείο ;
ComX Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου Σ ευχαριστω! 3 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καλησπερα . διαβασε το θέμα που έστειλαν από πάνω και αν χρειαστείς κάτι μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα . συνοπτικα δεν αξίζει να μένεις εκτός και να πηγαινοέρχεσαι (από προσωπική εμπειρία ). Εάν θέλεις πες μας ηλικία και οικογενειακή κατάσταση (αν είσαι μόνος η παντρεμένος η αν έχεις παιδιά ). Φαντάζομαι τα 85 είναι καθαρα ; Εντίτ τωρα είδα ότι λες σόλο. Τι περιοχη είναι το γραφείο ; 85K μικτα για αρχη. Περιοχη Gasperich αν δεν κανω λαθος. Το να μενω εκτος δεν το θελω κι εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα