Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω πρόβλημα με το ένα τηλεχειριστήριο στο συναγερμό ΤΗ 2000 στο Toyota avensis έχει χάσει τον συγχρονισμό,  μου το έχει ξανακάνει και μου το προγραμματίσανε στην αντιπροσωπία αλλά είναι 35 ευρώ μήπως ξέρει κάποιος πώς προγραμματίζει για να γλιτώσω τα 35 ευρώ επισυνάπτω φωτογραφεία από το Modelo 

I have a problem with one of the remote controls on the TH 2000 alarm on my Toyota Avensis. It has lost synchronization. I have had it done again and they programmed it for me at the dealership, but it is 35 euros. Does anyone know how to program it so I can save the 35 euros? I am attaching photos from the Modelo.

WIN_20250425_20_22_31_Pro.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προγραμματισμός τηλεκοντρόλ συναγερμού TH2000 για το  Toyota agenesis 2006 Με όλες τις πόρτες κλειστές ανοίγουμε μόνο την πόρτα του οδηγού και βάζουμε το κλειδί στην ανάφλεξη το γυρίζομε χωρίς να βάλουμε σε λειτουργία τη μηχανή και περιμένουμε να ανάψουν όλα τα λαμπάκια στο καντράν και να παίρνουμε το τηλεκοντρόλ που λειτουργεί και πατάμε συγχρόνως τα δύο κουμπιά το ον και του. πανικού για περίπου 5 δευτερόλεπτα γιατί μόνο αυτά τα κουμπιά έχει ο συναγερμός ΤΗ2000 και μετά από τα 5 δευτερόλεπτα κάνω το ίδιο και με το τηλεκοντρόλ που δεν λειτουργεί για άλλα 5 δευτερόλεπτα και έπειτα αρχίζω να πατάμε το ον μια στο ένα τηλεκοντρόλ μια στο δεύτερο μια στο ένα στο δεύτερο για πολλές φορές μέχρι να οπλίσει ο συναγερμός με την πόρτα του οδηγού πάντα ανοιχτή ,αυτόν τρόπο τον παρακολούθησα από τον ηλεκτρολόγο της Toyota που προγραμμάτισε το δικό μου το τηλεκοντρόλ για αυτό έχω κάποιες επιφυλάξεις για ποσά δευτερόλεπτα κρατάς τα κουμπιά πατημένα. και πόσες φορές τα πατάς εναλλάξ ,αν κάποιος έχει πρόβλημα με το ένα τηλεκοντρόλ ας το δοκιμάσει και να το αναφέρει αν πέτυχε η δεν πέτυχε δεν θα πάθη κάτι το πολύ να μην λειτουργήσει εγώ πάντως όταν θα το δοκιμάσω.

Programming the TH2000 alarm remote control for the Toyota agenesis 2006 With all doors closed, open only the driver's door and put the key in the ignition, turn it without starting the engine and wait for all the lights on the dashboard to come on and take the working remote control and press the two buttons on and off simultaneously. panic for about 5 seconds because the TH2000 alarm only has these buttons and after 5 seconds I do the same with the remote control that does not work for another 5 seconds and then I start pressing the on button once on one remote control once on the second one on one on the second for many times until the alarm is armed with the driver's door always open, I watched this method from the Toyota electrician who programmed my remote control so I have some reservations about how many seconds you keep the buttons pressed. and how many times you press them alternately, if someone has a problem with one remote control let them try it and report if it worked or not, it will not hurt anything at most if it does not work for me anyway when I try it.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...