IKARIWTHS Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Καλησπερα σε ολους.Σε εγκατασταση windows 11 οταν βγαλω την nvidia 3060ti και βαλω το hdmi στην υποδοχη της motherboard εχω μαυρη οθονη και δεν εκκινει σωστα. Εχω dual boot με linux τα οποια εκκινουν κανονικα αρα εχω την αισθηση οτι φταινε τα windows. To συστημα εχει msi b650 tomahawk και 78003d
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε οταν βγαλω την nvidia 3060ti και βαλω το hdmi στην υποδοχη της motherboard Μπες πρώτα στο bios και δες μήπως κάπου που λέει για pcie ή integrated ή igpu και βάλτο στο αυτόματο. Επεξ/σία 26 Απριλίου από micos000
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Το περίεργο είναι που έγραψες ότι στο linux μπαίνει κανονικά. Κάνε μια προσπάθεια και ξανασύνδεσε την vga, μπες windows, κατέβασε και τρέξε το ddu για να απεγκαταστήσεις τελείως την 3060 και όταν τερματίσεις βγάλτην και δες αν μετά προχωρήσει κανονικά.
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου Εβγαλα σχεδόν άκρη αλλά έπεσα σε άλλο πρόβλημα .Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με την τηλεόραση ,τον συνδεσα με μόνιτορ και λειτουργεί κανονικά .Σκέφτηκα ότι μάλλον η ενσωματωμένη θα δίνει κάποια ανάλυση ή refresh rate που δεν θα υποστηρίζει η τηλεόραση .Συνδέω το μόνιτορ ,δίνω μερικές από τις αναλύσεις που υποστηρίζει η τηλεόραση και refresh rate,συνδέω πάλι την τηλεόραση αλλά πάλι δεν ανοίγει .Καμία ιδέα ;
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 44 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με την τηλεόραση Και αυτό δε θεώρησες χρήσιμο να το αναφέρεις; Οι τηλεοράσεις δεν είναι σαν τα μόνιτορ. Όταν μπουτάρεις από το λίνουξ και δείχνει η Tv, έλεγξε σε τι ανάλυση και refresh rate είναι και βάλε τα ίδια και στα windows. Επίσης, όταν ξεκινάς στα windows δοκίμασε να αλλάξεις πηγή στην tv και να επιστρέψεις στην hdmi. Η μητρική έχει και μια display port. Αν έχει το μόνιτορ τέτοια υποδοχή δοκίμασε να τις συνδέσεις και τις δύο να δεις τι θα κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα