stiflerakos Δημοσ. Σάββατο στις 12:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:55 πμ Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα τα φώτα σας με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εχω στήσει ένα setup (hotspot & user manager) σε 60 κομμάτια RB960PGS και φυσικά δεν σκέφτηκα ποτέ ως πρόβλημα τα μόλις 16MB αποθηκευτικού χώρου που προσφέρουν … Η βασική ερώτηση μου είναι : Εάν βάλω στην πόρτα USB ένα στικάκι και μεταφέρω εκεί την database (user manager) θα παίξει σωστά ; Είναι σταθερή σαν λύση ; Μια άλλη ερώτηση είναι η εξής : Τον user manager τον έστησα ώστε να μπορεί ο χρήστης ανά πάσα στιγμή να δει το υπόλοιπο του . Να υποθέσω πως δεν μπορεί να δει κανείς το υπόλοιπο του χωρίς user manager αλλά μόνο με hotspot setup σωστά ; (Κόβω κάρτες με συνολικά MB όριο) Να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει καλά πως ακριβώς συνεργάζονται hotspot & user manager… Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
stiflerakos Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 10:06 μμ Έλυσα όλα τα θέματα τελικά . Αρχικα για αυτούς που μπορεί να χρειαστούν βοήθεια στο μέλλον σε κάτι ανάλογο , γίνεται να τρέξει ο user manager στο φλασάκι ή σε κάποιο δίσκο (μεταφέρεις εκεί την database) αλλά το ποσό σταθερό θα είναι κανείς δεν ξέρει. Αν για κάποιο λόγο τα τινάξει το φλασάκι (δεν είναι και δύσκολο να συμβεί) τότε θα κλατάρει όλο το setup. Έστησα νέο setup σε διαφορετικά τελείως μηχανήματα (E50UG) και σε τελείως άλλο version (7). Πολύ πολύ tricky διαδικασία για να παίξει σωστά…. Τελικά όμως είναι όντως καλύτερο από τα προηγούμενα versions . Αυτά …
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα