Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα λέω αφού έφτασε η ώρα να αλλάξω μπαταρία (έχει 80%) την άλλη εβδομάδα σίγουρα θα την αλλάξω απλά έχω ένα δίλλημα εδω στα Γιάννενα υπάρχει μόνο το Istrom αξίζει; Ή να το στείλω σε κάποιο άλλο…; Ξέρω είναι επίσημο και αυτό και τα άλλα 2 αλλά από δουλειά και λάθη φοβάμαι πχ πας για αλλαγή μπαταρίας και παθαίνεις πρόβλημα οθόνης το κινητό το προσέχω και δεν έχει τίποτα εάν το στείλω και μετά έχω ένα σορό προβλήματα καλύτερα να το πουλήσω και ότι πιάσει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Καλησπέρα λέω αφού έφτασε η ώρα να αλλάξω μπαταρία (έχει 80%) την άλλη εβδομάδα σίγουρα θα την αλλάξω απλά έχω ένα δίλλημα εδω στα Γιάννενα υπάρχει μόνο το Istrom αξίζει; Ή να το στείλω σε κάποιο άλλο…; Ξέρω είναι επίσημο και αυτό και τα άλλα 2 αλλά από δουλειά και λάθη φοβάμαι πχ πας για αλλαγή μπαταρίας και παθαίνεις πρόβλημα οθόνης το κινητό το προσέχω και δεν έχει τίποτα εάν το στείλω και μετά έχω ένα σορό προβλήματα καλύτερα να το πουλήσω και ότι πιάσει 

Λόγο περιοχής ναι προτίμησε το.

Να το πουλήσεις για 99€ που κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας, το θεωρώ κίνηση άνευ λογικής... 🙂

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή και εγώ θέλω να αλλάξω μπαταρία στα Γιάννενα , αν τελικά πας μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας πχ πόση ώρα έκανα, τυχόν προβλήματα κτλ 

ευχαριστώ! 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Πούλησα το κινητό και πήρα 15 pro max με διαφορά 250 ευρώ δεν πήρα το ρίσκο να αλλάξω

Δεν υπαρχει ρισκο στα επισημα για αλλαγη γνήσιων ανταλλακτικών οπως πχ μπαταρία.

Καλυτερη επιλογη το 15 πηρες usb-c & τιτάνιο ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Ισχύει και η κάμερα μου φαίνεται καλύτερη ειδικά το 5x είναι από άλλο πλανήτη 

Ναι ολα ειναι 1 level επανω απο 14 σε 15. Αν και ειναι 1 σειρα μόνο υπάρχουν εξαιρεσεις που εχει νοημα η συγκεκριμενη αλλαγη.

Το κυριοτερο ειναι η αλλαγη σε θυρα usb-c, οτι ειναι ελαφρυτερη η συσκευή σε σχεση με τη σειρα 14, το τιτάνιο (καλυτερο premium υλικο κατασκευης), τα 15 εχουν καλυτερο κρατημα σε σχεση με τα 14 στο χερι,  κ ολα τα υπολοιπα που βελτιωνονται καθε χρονο (καμερες - zoom - νεο μοντεμ - νεωτερο chip)  :)

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...