Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια παρακαλώ.

Θέλω να τοποθετήσω νέα κουζίνα σε διαστάσεις 2 Χ 4,85. στην Θεσσαλονίκη. Επειδή θα μετακομίσω αρχές Ιούλιου θα ήθελα να είναι έτοιμη η κουζίνα μέχρι τέλος Ιουλίου. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη μέχρι εκείνη την  περίοδο για έρευνα αγοράς, οπότε περιορίζομαι σε ιντερνετική αναζήτηση. 

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: Αν γνωρίζετε πόσο πάει περίπου η κουζίνα και αν μπορείτε να μου προτείνετε (σε προσωπικο pm) κάποιον που να κάνει καλή και οικονομική  δουλειά (όλοι προφανώς το ίδιο ψάχνουμε). 

στοιχεία που θα βοηθήσουν

• Περιορισμένο budget : 2.500 -3000 ευρώ για κουζίνα

και θα χρειαστώ και 4 εσωτερικές πόρτες (200-250 ευρώ η μια)

Πείτε μου αν είναι ρεαλιστικό το budget μου για μια τέτοια δουλεια

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Τι ειναι το 2χ 4.85 ? Ποσα μετρα ειναι η κουζινα σου ? 5 μετρα κατω και 5 μετρα επανω ?

3500€ φιλικη τιμη. Ευκολα γινεται και 5000€.

Πορτες με 200€ δεν υπαρχουν. 350-400€ η μια για καλης ποιοτητας laminate.

Δημοσ.

Είναι κουζίνα γωνία, η μια πλευρά είναι 2 μέτρα και η άλλη είναι 4,85, οπότε περίπου 5,5 μέτρα κάτω και άλλα 5,5 μέτρα πάνω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, roomba είπε

Είναι κουζίνα γωνία, η μια πλευρά είναι 2 μέτρα και η άλλη είναι 4,85, οπότε περίπου 5,5 μέτρα κάτω και άλλα 5,5 μέτρα πάνω. 

11*350 το ελαχιστο δυνατον και αν ειναι καλος και τιμιος ανθρωπος και σε συμπαθησε πολυ.
Με 2500 δεν φτιαχνεις τετοια κουζινα.

Ευκολακι θα παρεις προσφορες των 5000€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vstromrider είπε

11*350 το ελαχιστο δυνατον και αν ειναι καλος και τιμιος ανθρωπος και σε συμπαθησε πολυ.
Με 2500 δεν φτιαχνεις τετοια κουζινα.

Ευκολακι θα παρεις προσφορες των 5000€

...και τα 5000 για μενα ειναι λιγα αν θελεις πχ συρταρια πορτακια με φρενο, εσωτερικους μηχανισμους στην γωνια και μελαμινες καποιας ποιοτητας, για βακελίτες κλπ ούτε λόγος

Βεβαια μπορείς να την περιορίσεις σε μηκος και να κερδισεις σε ποιοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...