pc_admin Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Θέλω να στείλω δέμα κ μου πρότειναν να προπληρώσουν στην box now κ να πληρωθώ με οποία τράπεζα με βολεύει. Πώς γίνεται αυτό? Είναι ασφαλές για μένα αυτό?
dtk-386 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 4 λεπτά πριν, pc_admin είπε Θέλω να στείλω δέμα κ μου πρότειναν να προπληρώσουν στην box now κ να πληρωθώ με οποία τράπεζα με βολεύει. Πώς γίνεται αυτό? Είναι ασφαλές για μένα αυτό? 1
Therempant Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 7 λεπτά πριν, pc_admin είπε Θέλω να στείλω δέμα κ μου πρότειναν να προπληρώσουν στην box now κ να πληρωθώ με οποία τράπεζα με βολεύει. Πώς γίνεται αυτό? Είναι ασφαλές για μένα αυτό? Scam 1
pc_admin Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου Θα πληρώσω για τα προϊόντα στον ιστότοπο boxnow. Δηλαδή, πρώτα δίνω τα χρήματα στο boxnow και στη συνέχεια σας τα στέλνουν σε οποιαδήποτε τράπεζα κατάλληλη για εσάς. Αυτό αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και για τους δυο μας Αυτό έγραψε Εν τω μεταξύ το προφίλ βγάζει κλειδωμένο (μπορεί να το δουν μόνο φίλοι) 3
dtk-386 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου σε τρώει απαυτός σου..... αν δεν ακούς αυτά που σου λέμε μην ρωτάς άποψη. 3
Haldol Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Just now, pc_admin said: Θα πληρώσω για τα προϊόντα στον ιστότοπο boxnow. Δηλαδή, πρώτα δίνω τα χρήματα στο boxnow και στη συνέχεια σας τα στέλνουν σε οποιαδήποτε τράπεζα κατάλληλη για εσάς. Αυτό αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και για τους δυο μας Scam. Τυπικός τρόπος γραφής bot. Μην ασχοληθείς άλλο. 1
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 1 λεπτό πριν, pc_admin είπε Θα πληρώσω για τα προϊόντα στον ιστότοπο boxnow. Δηλαδή, πρώτα δίνω τα χρήματα στο boxnow και στη συνέχεια σας τα στέλνουν σε οποιαδήποτε τράπεζα κατάλληλη για εσάς. Τι λέει ο τύπος; Από πότε η box now στέλνει λεφτά; Δέξου την προσφορά και στείλε ένα τούβλο. Βέβαια βλέπω και αυτό. https://boxnow.gr/payonthego Δεν ξέρω τι παίζει όμως.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 14 λεπτά πριν, pc_admin είπε Θα πληρώσω για τα προϊόντα στον ιστότοπο boxnow. Δηλαδή, πρώτα δίνω τα χρήματα στο boxnow και στη συνέχεια σας τα στέλνουν σε οποιαδήποτε τράπεζα κατάλληλη για εσάς. Αυτό αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και για τους δυο μας Αυτό έγραψε Εν τω μεταξύ το προφίλ βγάζει κλειδωμένο (μπορεί να το δουν μόνο φίλοι) απάτη είναι.Πόσο ποιο ξεκάθαρο να γίνει.Μερικών την τραβάει ο οργανισμός σας την εξαπάτηση . Πες μας ότι είναι μια Αλεξάνδρα απο βόρεια Ελλάδα. 1
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 19 hours ago, pc_admin said: Θα πληρώσω για τα προϊόντα στον ιστότοπο boxnow. Δηλαδή, πρώτα δίνω τα χρήματα στο boxnow και στη συνέχεια σας τα στέλνουν σε οποιαδήποτε τράπεζα κατάλληλη για εσάς. Αυτό αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και για τους δυο μας Αυτό έγραψε Εν τω μεταξύ το προφίλ βγάζει κλειδωμένο (μπορεί να το δουν μόνο φίλοι) θα πληρωσει με χρηματα monopoly και θα σου πει πληρωσα σε box bow αλλα θα περιμενεις 2 μερες να γινει η μεταφορα σε τραπεζα και σε σενα.αλλα εδω το αποδεικτικο με chatgpt φτιαγμενο.μεχρι να δεις τα χρηματα στειλε το προιον ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις