teodgeor Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Καλημέρα μια ενημέρωση για το hbo max οποίος ενδιαφέρεται μιας και αρκετοί πλέον έχουν αγοράσει vpn . Με ενεργοποιημενο vpn Τουρκία στο hbo max έχουν προστεθεί σε αρκετές σειρες και ταινίες Ελληνικοί υπότιτλοι. 1 1
Evil13 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα HBO MAX,μπορει να γινει νεα συνδρομη οποιασδηποτε χωρας?Προσπαθησα με vpn αλλα δεν τα καταφερα...
teodgeor Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Evil13 είπε Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα HBO MAX,μπορει να γινει νεα συνδρομη οποιασδηποτε χωρας?Προσπαθησα με vpn αλλα δεν τα καταφερα... Μπορείς να βρεις στο ίντερνετ shared λογαριασμους από 4ευρω το μήνα. Με vpn προσπάθησα και εγώ δεν δέχεται καμία καρτα. Κοίτα στο sharingful είναι και άλλα...
Sablj Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Μπορείς να μας πεις συνοπτικά τα βήματα για την δημιουργία λογαριασμού μέσω Τουρκίας για το HBO Max ? Ευχαριστώ!
teodgeor Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sablj είπε Μπορείς να μας πεις συνοπτικά τα βήματα για την δημιουργία λογαριασμού μέσω Τουρκίας για το HBO Max ? Ευχαριστώ! Δεν έχω δημιουργήσει λογαριασμό δεν σε αφηνει να πληρώσεις, αγόρασα shared λογαριασμό και έχω εγκατεστημένο vpn στο ρουτερ και βλεπω από την εφαρμογή που κατέβασα στην τηλεόραση Επεξ/σία 27 Απριλίου από teodgeor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα