pontez2 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 πμ 34 λεπτά πριν, sdikr είπε Αν θεωρείς οτι ένας νόμος δεν είναι σωστός κάνεις ότι χρειάζεται να τον αλλάξεις, μέχρι τότε όμως η αγνοία του δεν γίνεται δεχτή. Επιμένεις να λες οτι χρειάζεται παραπάνω απο εναν απλό κωδικό (ναι χρειάζεται κάτι καλύτερο απο το 1234) κάτι που δεν ισχύει. Πέρα απο τις περιπτώσεις router τα όποια είχανε αλγόριθμο παραγωγής κωδικού (πχ thomson) που μπορούσε κάποιος να βρει κωδικό με διάφορα προγράμματα, δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία, ούτε καν για εκείνα υπάρχει πλέον. Δεν επιμένω για τιποτε. Επειδη ομως γραφουμε σε τεχνολογικο φορουμ ξέρουμε αν ειναι ευκολο ή δυσκολο να σπάσει κωδικος. Και ο εκάστοτε μπάρμπας δε ξέρει καν οτι πρέπει να αλλάξει τον υπάρχον κωδικο ρουτερ που του δινει η εταιρια. Αληθεια το γράφει κάπου αυτο ο πάροχος? Το συστηνουν? Η και αυτο ειναι με ψιλά γράμματα και δεν φέρω ευθυνη? Αντιλαμβάνεσαι οτι δικαιολογια δεν έχουμε εγω κι εσυ που ειμαστε μέσα στα πράγματα. Η πληθωρα πολιτων ομως δεν ειναι.
great Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 πμ (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, pontez2 said: Δεν επιμένω για τιποτε. Επειδη ομως γραφουμε σε τεχνολογικο φορουμ ξέρουμε αν ειναι ευκολο ή δυσκολο να σπάσει κωδικος. Και ο εκάστοτε μπάρμπας δε ξέρει καν οτι πρέπει να αλλάξει τον υπάρχον κωδικο ρουτερ που του δινει η εταιρια. Αληθεια το γράφει κάπου αυτο ο πάροχος? Το συστηνουν? Η και αυτο ειναι με ψιλά γράμματα και δεν φέρω ευθυνη? sorry, ο καθε κωδικος ακομα και ο default ειναι διαφορετικος για καθε router, και ειναι και complex, Και να μην τον αλλαξει δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει κανεις να το σπασει, ασε που για να παρει access στο router πρεπει να ειανι στο LAN του. Πως θα το κανει αυτο στον παππου, θα βαλει τον hacker σπιτι του; κάτι τετοιο θυμαμαι στην ΟnTelecom που ειχε ανοικτη την πορτα κανονικα με port forward και ενα default κωδικο για καθε router της Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:16 πμ από great
tzavardin Δημοσ. Παρασκευή στις 11:19 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:19 πμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, zio10 είπε Έχουμε παγιδευτεί σε μια λογική και ένα τρόπο σκέψης που όσα και να έχουμε να δούμε νομίζουμε πως δεν μας φτάνουν. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι η μειοψηφία αλλά με όλο αυτό το νόμιμο δωρεάν υλικό δεν βρίσκω κανένα λόγο να πληρώσω κάποια συνδρομή για ταινίες, σειρές και παιδικά. Αν θέλω να δω κάτι θα μπω πχ ertflix ή youtube και θα διαλέξω από εκεί, θα το πάω ανάποδα δηλαδή. Θα δω από αυτά που έχω, δεν θα ψάχνω αυτά που δεν έχω γιατί δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Φίλε zio, ανηκεις στην πλειοψηφία με τη διαφορά ότι αντί για ertflix και youtube οι περισσότεροι κάνουν το ίδιο με σένα με μια αντε δύο πλατφόρμες. Συνήθως netflix και disney plus αν έχουν παιδιά ή vodafone/ote αν έχουν πληρώσει στον παροχο. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουμε και άλλοι, που δεν μας νοιάζει μόνο η μεγάλη τιμή ή το δωρεάν και ψάχνουμε τι συμβαίνει στις πειρατικές πηγές (όχι ότι μπαίνουμε δηλαδή, είναι παράνομο). Το μεγάλο πρόβλημα για μένα και αλλους είναι ότι δεν δέχομαι να μου καθορίσει η πλατφόρμα τι θα δω. Αν θέλω να δω το directors cut του 1900 θα δω το directors cut του 1900. Αν θέλω να δω Παζολίνι, θα δω Παζολίνι. Αν θέλω να δω το lotr σε 4k directors cut θα το δω, και δε θα αρκεστώ στις πετσοκομενες version του amazon (που ήδη πληρώνω). Δε γουστάρω να γίνω σινεφίλ που θα βλέπει μόνο avengers και ξεπλυμενη φαντασία γιατί αυτό γουστάρει το industry να με κάνει. Ουτε γουσταρω να βλεπω μονο ατζέντα δημοκρατικών ή ρεπουμπλικάνων, woke, κοιμισμένων, ή στρατόκαυλων, και sigma male. Δεν είμαι αμερικανακι. Δε θα παραιτηθω απο τον ελληνικό κινηματογράφο γιατι η αγορα παραιτηθηκε ηδη απο αυτόν εδω και δεκαπεντε χρονια. Το ίδιο ισχύει και για τη μουσική αν και με το spotify είναι καλύτερα τα πράγματα. Φαινόμαστε λίγοι όσοι το κάνουμε αυτό, αλλά είμαστε πολλοί παραπάνω από αυτο που φαινεται. Και δεν πληρώνουμε λίγα για αυτά που αξίζουν. Αυτό το κοινο κρατάει τους μικρούς ελληνικούς κινηματογράφους. Αυτό το κοινο παγκοσμίως έκανε top selling παιχνίδι το witcher 3 οταν βγήκε, παρόλο που δεν είχε denuvo προστασία. Και δεν έχω πρόβλημα να το τραβήξω μέχρι τέλους αν χρειαστεί να πέσουν 700ρια. Ξεκινάμε από vpn. Το δικαίωμα της κοινωνίας στην πρόσβαση στον πολιτισμό ως αγαθό που δεν μπορεί να μπαίνει σε συρτάρι, ή να κοστολογείται στο Θεό, ούτε να αλλοιώνεται κατά το δοκούν (εμπορικό, πολιτικό, χουντικό, κερδοσκοπικό ό,τι θέλεις βάλε εδώ) από κράτη, και εταιρείες Λεβιάθαν που ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι διαχειριζονται είναι πιο σημαντικό πολλές φορές από πολλά άλλα πράγματα. Εννοείται και το προσωπικό μου δικαίωμα να έχω πρόσβαση σε αυτό το αγαθό, αν και αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Μην το πάρεις προσωπικά όλο το παραπάνω παραλήρημα. Δεν εννοώ ότι εσύ ή κάποιος άλλος είναι κάτι και εγώ είμαι κάτι άλλο. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο, και δεν θέλω να κρίνω ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Απλά τον προβληματισμό που μου γεννήθηκε από αυτό που είπες έβαλα. Δεν μπορώ να βλέπω μόνο ότι αφήνει το youtube και ο διευθυντής της ερτ να δω δωρεάν, δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:22 πμ από tzavardin 7
sdikr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:34 πμ 32 minutes ago, pontez2 said: Δεν επιμένω για τιποτε. Επειδη ομως γραφουμε σε τεχνολογικο φορουμ ξέρουμε αν ειναι ευκολο ή δυσκολο να σπάσει κωδικος. Και ο εκάστοτε μπάρμπας δε ξέρει καν οτι πρέπει να αλλάξει τον υπάρχον κωδικο ρουτερ που του δινει η εταιρια. Αληθεια το γράφει κάπου αυτο ο πάροχος? Το συστηνουν? Η και αυτο ειναι με ψιλά γράμματα και δεν φέρω ευθυνη? Αντιλαμβάνεσαι οτι δικαιολογια δεν έχουμε εγω κι εσυ που ειμαστε μέσα στα πράγματα. Η πληθωρα πολιτων ομως δεν ειναι. Και αυτό σου λέω, πλέον και αυτό έχει αλλάξει και δεν μπορεί κάποιος να βρει τον κωδικό έτσι ευκολά Σκέψου το λογικά, αν ήταν τόσο απλό, όλοι αυτοί που τους πιάνουν για παιδική πορνογραφία θα λέγανε, οχι εγω, μου κλέψανε wifi
thanosAIAS Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 πμ 16 ώρες πριν, nickol-us είπε Ας ακολουθήσουμε την λογική σου και ας πούμε πουθενά, αυτό σου δίνει το δικαίωμα να γίνεις πειρατής; Που θες να την πας την συζήτηση; Φυσικά και όχι. ΑΛΛΑ δικαιολογεί την επιθυμία του φίλου για να αρχίσουν ξανά τα βίντεο κλαμπ. Αυτό συζητάμε στο νήμα. 1
sdikr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ 17 minutes ago, tzavardin said: Φίλε zio, ανηκεις στην πλειοψηφία με τη διαφορά ότι αντί για ertflix και youtube οι περισσότεροι κάνουν το ίδιο με σένα με μια αντε δύο πλατφόρμες. Συνήθως netflix και disney plus αν έχουν παιδιά ή vodafone/ote αν έχουν πληρώσει στον παροχο. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουμε και άλλοι, που δεν μας νοιάζει μόνο η μεγάλη τιμή ή το δωρεάν και ψάχνουμε τι συμβαίνει στις πειρατικές πηγές (όχι ότι μπαίνουμε δηλαδή, είναι παράνομο). Το μεγάλο πρόβλημα για μένα και αλλους είναι ότι δεν δέχομαι να μου καθορίσει η πλατφόρμα τι θα δω. Αν θέλω να δω το directors cut του 1900 θα δω το directors cut του 1900. Αν θέλω να δω Παζολίνι, θα δω Παζολίνι. Αν θέλω να δω το lotr σε 4k directors cut θα το δω, και δε θα αρκεστώ στις πετσοκομενες version του amazon (που ήδη πληρώνω). Δε γουστάρω να γίνω σινεφίλ που θα βλέπει μόνο avengers και ξεπλυμενη φαντασία γιατί αυτό γουστάρει το industry να με κάνει. Ουτε γουσταρω να βλεπω μονο ατζέντα δημοκρατικών ή ρεπουμπλικάνων, woke, κοιμισμένων, ή στρατόκαυλων, και sigma male. Δεν είμαι αμερικανακι. Δε θα παραιτηθω απο τον ελληνικό κινηματογράφο γιατι η αγορα παραιτηθηκε ηδη απο αυτόν εδω και δεκαπεντε χρονια. Το ίδιο ισχύει και για τη μουσική αν και με το spotify είναι καλύτερα τα πράγματα. Φαινόμαστε λίγοι όσοι το κάνουμε αυτό, αλλά είμαστε πολλοί παραπάνω από αυτο που φαινεται. Και δεν πληρώνουμε λίγα για αυτά που αξίζουν. Αυτό το κοινο κρατάει τους μικρούς ελληνικούς κινηματογράφους. Αυτό το κοινο παγκοσμίως έκανε top selling παιχνίδι το witcher 3 οταν βγήκε, παρόλο που δεν είχε denuvo προστασία. Και δεν έχω πρόβλημα να το τραβήξω μέχρι τέλους αν χρειαστεί να πέσουν 700ρια. Ξεκινάμε από vpn. Το δικαίωμα της κοινωνίας στην πρόσβαση στον πολιτισμό ως αγαθό που δεν μπορεί να μπαίνει σε συρτάρι, ή να κοστολογείται στο Θεό, ούτε να αλλοιώνεται κατά το δοκούν (εμπορικό, πολιτικό, χουντικό, κερδοσκοπικό ό,τι θέλεις βάλε εδώ) από κράτη, και εταιρείες Λεβιάθαν που ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι διαχειριζονται είναι πιο σημαντικό πολλές φορές από πολλά άλλα πράγματα. Εννοείται και το προσωπικό μου δικαίωμα να έχω πρόσβαση σε αυτό το αγαθό, αν και αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Μην το πάρεις προσωπικά όλο το παραπάνω παραλήρημα. Δεν εννοώ ότι εσύ ή κάποιος άλλος είναι κάτι και εγώ είμαι κάτι άλλο. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο, και δεν θέλω να κρίνω ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Απλά τον προβληματισμό που μου γεννήθηκε από αυτό που είπες έβαλα. Δεν μπορώ να βλέπω μόνο ότι αφήνει το youtube και ο διευθυντής της ερτ να δω δωρεάν, δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Δεν υποχρεώνει κανεις κάποιον να δεί κάτι που δεν θέλει, τον υποχρεώνει να πληρώσει για να δει το director cut 1900 που θέλει ή ότι άλλο θέλει.
pontez2 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 πμ 5 λεπτά πριν, sdikr είπε Σκέψου το λογικά, αν ήταν τόσο απλό, όλοι αυτοί που τους πιάνουν για παιδική πορνογραφία θα λέγανε, οχι εγω, μου κλέψανε wifi Kιομως, ακόμα και σε τέτοιες περιπτωσεις, οι αποδειξεις πρέπει να ειναι συντριπτικές. Αν προσέξεις, ειδικά για τέτοια ευαισθητα θέματα, δε θα πάνε απλά να πιάσουν κάποιον επειδη ειδαν απο τον πάροχο πχ οτι κατεβάζει ή μπαίνει στο dark. Θα γινει έλεγχος, θα δουνε τι έχει στον σκληρό του δισκο. Συνηθως τέτοια άτομα έχουν πληθωρα παράνομου υλικού. Τι δικαιολογια να βρεις αν έχεις 10-20-50 βιντεο με τέτοιο υλικο; Δεν μιλάμε για τον εκαστοτε χρηστη που μπορει να ειδε τους avengers ξέρω γω και μετά να το έσβησε απ τον σκληρό του ή και να το κράτησε.
masteripper Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ Θεωρητικά πάντως είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση καθώς θα μπορούσε να υπάρξει 1 online videoclub αλλα τίθονται διαφορα τεχνικά ζητήματα,π.χ 1 εξειδικευμένο player που θα κλειδώνει στον ενοικιαστή για να δει αυτό που νοίκιασε και πάει λέγοντας.
tzavardin Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 πμ 10 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν υποχρεώνει κανεις κάποιον να δεί κάτι που δεν θέλει, τον υποχρεώνει να πληρώσει για να δει το director cut 1900 που θέλει ή ότι άλλο θέλει. Είναι ένα λογικό επιχείρημα αυτό που λες. Θα ίσχυε αν ήταν όλα τα πολιτισμικά αγαθά προσβάσιμα και χωρίς τιμή καρτέλ. Δοκάρι. Μία κατά κοινή παραδοχή των κριτικών από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα πουθενά. Βαριέμαι να δω netflix και Apple tv (νομίζω στο apple tv δεν σε αφήνει καν να δεις αν είναι διαθέσιμη πριν τη συνδρομή), στο youtube στα γρήγορα δεν τη βρήκα. Αλλά δε θα είναι διαθέσιμη πουθενά, γιατί είμαστε μικρή αγορά. Είναι νόμιμο αυτό, γιατί ζούμε με το νόμο της ζούγκλας, δηλαδή του οικονομικά ισχυρού. Είναι δίκαιο; Ρωτήσανε το Μπερτολούτσι ή αγοράσανε τα δικαιώματα και πλέον μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν; Δεν είναι εύκολο ζήτημα να απαντηθεί ή να λυθεί, απλά λέω το πως αντιμετωπίζω από τη μεριά μου το πρόβλημα.
Jts Δημοσ. Παρασκευή στις 12:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:04 μμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Malthador είπε HBO; Ποιος θα κάνει συμβόλαιο για Vodafone tv για να δει the Last of Us 1080p; Edit: α έχει και χωρίς συμβόλαιο τώρα, έψαξα πολύ μέχρι να το βρω βέβαια, λάθος μου. Τουλάχιστον.. Βέβαια είδα ότι δεν έχουν εφαρμογή για TvOS ή Lg οπότε άχρηστο για πολλούς. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:19 μμ από Jts 1
pontez2 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:30 μμ Γενικά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, η ανάγκη για βιντεο club, ψηφιακό ή κανονικό, ειναι λόγω του οτι οι πλατφόρμες έχουν περιορισμένες επιλογές και σε ογκο ταινιων σειρών αλλά και σε ποιότητα. Αποτέλεσμα να πληρωνουμε μεγάλα ποσά για υπηρεσίες που στην ουσία δε χρησιμοποιούμε πάνω απο 3-4 ωρες την εβδομάδα. Αντιθετα θα ηταν ωραιο να μπορουσες να έχεις την επιλογή να πληρωσεις για αυτο που θέλεις να δεις. Πχ θέλω να δω τη τάδε ταινία. Χρεωση 1 ευρω. Οχι να τη κατεβάσω. Να τη δω Online. Τη βλεπω, γεια σας. Αλλά να έχεις ποικιλία, να μπορεις να δεις ότι υπάρχει.
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 12:46 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 12:46 μμ 42 minutes ago, Jts said: Ποιος θα κάνει συμβόλαιο για Vodafone tv για να δει the Last of Us 1080p; Edit: α έχει και χωρίς συμβόλαιο τώρα, έψαξα πολύ μέχρι να το βρω βέβαια, λάθος μου. Τουλάχιστον.. Βέβαια είδα ότι δεν έχουν εφαρμογή για TvOS ή Lg οπότε άχρηστο για πολλούς. Σου αρκεί να το δεις σε 1080p; Βάζεις Vodafone TV με 7 ευρώ το μήνα. Θες να το δεις 4Κ; Το αγοράζεις από το amazon για ένα εικοσάρικο και το κρατάς στην βιβλιοθήκη σου για πάντα. Θες ΗΒΟ Max με τα όλα του; Βάζεις VPN και περνάς αμερικάνικη συνδρομή. Δεν θες να πληρώσεις; Το κατεβάζεις. Δεν θες να πληρώσεις και φοβάσαι (λολ) μην φας πρόστιμο; Το κατεβάζεις με VPN. Δεν έχω καταλάβει καν τι συζητάμε για να κατανοήσω πως η απάντηση στο πρόβλημα είναι η πρωτόγονη λύση των videoclub. Αλήθεια. 4 1
adi32 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:47 μμ Αυτο θα λυθει οταν οι παροχοι βαλουν μια εξτρα χρεωση για να εχεις προσβαση σε ολες τις ταινιες πχ με 20ε το μηνα ή ολα τα αθλητικα με αλλα 20ε Αν ειναι να εχω 15 συνδρομες και στο τελος να μην μπορω να δω αυτο που θελω και να καταφευγω στο στρεμιο για να το δω δε θα πληρωσω καμια και θα παω κατευθειαν εκει για ολα
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 12:49 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 12:49 μμ 19 minutes ago, pontez2 said: Γενικά για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, η ανάγκη για βιντεο club, ψηφιακό ή κανονικό, ειναι λόγω του οτι οι πλατφόρμες έχουν περιορισμένες επιλογές και σε ογκο ταινιων σειρών αλλά και σε ποιότητα. Αποτέλεσμα να πληρωνουμε μεγάλα ποσά για υπηρεσίες που στην ουσία δε χρησιμοποιούμε πάνω απο 3-4 ωρες την εβδομάδα. Αντιθετα θα ηταν ωραιο να μπορουσες να έχεις την επιλογή να πληρωσεις για αυτο που θέλεις να δεις. Πχ θέλω να δω τη τάδε ταινία. Χρεωση 1 ευρω. Οχι να τη κατεβάσω. Να τη δω Online. Τη βλεπω, γεια σας. Αλλά να έχεις ποικιλία, να μπορεις να δεις ότι υπάρχει. Το 1 ευρώ από που προκύπτει; Πριν την πτώση τους τα βιντεοκλάμπς χρέωναν 2,50 ευρώ την ταινία ή ακόμα και 3,50 ευρώ τις νέες κυκλοφορίες. Χρονική ενοικίαση μιας ημέρας και μετά έπεφτε «πρόστιμο» για την καθυστέρηση. Το Seven είχε κάτι πακέτα του πεντάευρου για 3 ταινίες ή κάτι τέτοιο. 1
pontez2 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:51 μμ Μόλις τώρα, Malthador είπε Το 1 ευρώ από που προκύπτει; Πριν την πτώση τους τα βιντεοκλάμπ χρέωναν 2,50 ευρώ την ταινία ή ακόμα και 3,5 ευρώ τις νέες κυκλοφορίες. Χρονική ενοικίαση μιας ημέρας και μετά έπεφτε «πρόστιμο» για την καθυστέρηση. Παράδειγμα το έδωσα σορρυ δε το διευκρινησα. Ναι θα μπορουσε να ειναι κι έτσι. Και 2,5 και 3,5. Θα ειχες ομως την επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα