tutuyo Δημοσ. Κυριακή στις 08:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:53 μμ Κωστάκη μόνο σινεμά από εδώ και πέρα
Panas50 Δημοσ. Κυριακή στις 09:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:26 μμ Στο ελληνικό μπουρδ@λο, συγγνώμη κράτος ήθελα να πω, που ακόμα και σήμερα που όλα υποτίθεται ότι είναι ψηφιακά, κυκλοφορούν γύρω μας χιλιάδες συμπολίτες μας χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια, χωρίς ΚΤΕΟ, τα βενζινάδικα παρά τους ελέγχους κλέβουν ασύστολα κλπ. πιστεύει κανείς ότι θα κυνηγάνε τον Κωστάκη που κατέβασε ένα torrent. Συνεχίστε ότι κάνατε και όταν όντως πέσουν πρόστιμα το ξανασυζητάμε. 5 1
bwaaah Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ δεν χρειάζεται καμία τεχνική ανάλυση, το να βλέπει ο isp τι κατεβάζεις και τι βλέπεις είναι παράνομο και παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα. επιβεβαίωσε και ο τσατ 1 1 2 4
nickol-us Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 μμ 3 λεπτά πριν, bwaaah είπε Γι'αυτό και δεν πιάνουν ποτέ τους παίδ3ς.... Τι άλλο θα διαβάσουμε... Το είπε το chatgpt άρα νόμος... Το chatgpt λέει πολλές χαζομάρες και πρέπει να ξέρεις να το κατευθύνεις. Κρατάει αρχείο από 2024 και πίσω οπότε έχει άγνοια περί του νέου νόμου. Αν το κατευθύνεις κατάλληλα, θα δεις οτι λέει πως ακόμη και με vpn μπορούν να φτάσουν στα ίχνη σου, αρκεί να το θέλουν. Προφανώς και δεν είναι κάτι εύκολο και δε θα ασχοληθούν με κάποιον που κατεβάζει μερικά torrent... Αν ο νόμος δημιουργήθηκε για να δουλέψει ή απλά για εκφοβισμό, θα το γνωρίζουμε σε λίγο καιρό. Οι πωλήσεις vpn για την ώρα καλά κρατούν... 1
bwaaah Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Γι'αυτό και δεν πιάνουν ποτέ τους παίδ3ς.... Τι άλλο θα διαβάσουμε... Το είπε το chatgpt άρα νόμος... Το chatgpt λέει πολλές χαζομάρες και πρέπει να ξέρεις να το κατευθύνεις. Κρατάει αρχείο από 2024 και πίσω οπότε έχει άγνοια περί του νέου νόμου. Αν το κατευθύνεις κατάλληλα, θα δεις οτι λέει πως ακόμη και με vpn μπορούν να φτάσουν στα ίχνη σου, αρκεί να το θέλουν. Προφανώς και δεν είναι κάτι εύκολο και δε θα ασχοληθούν με κάποιον που κατεβάζει μερικά torrent... Αν ο νόμος δημιουργήθηκε για να δουλέψει ή απλά για εκφοβισμό, θα το γνωρίζουμε σε λίγο καιρό. Οι πωλήσεις vpn για την ώρα καλά κρατούν... Όχι δεν είναι νόμος επειδή το λέει ο τσατ, αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Η δραστηριότητά σου στο διαδύκτιο προστατεύεται από GDPR και η παραβίαση έχει μεγάλο πρόστιμο σε σχέση με το 750άρι. Θα πρέπει βέβαια κάποιος να το "τρέξει" αν γίνει κάτι τέτοιο. για το αν ο νόμος δημιουργήθηκε για να δουλέψει ή απλά για εκφοβισμό, θα το γνωρίζουμε σε λίγο καιρό, συμφωνω 100%. 1 1
lector Δημοσ. Κυριακή στις 10:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:01 μμ 9 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν ο νόμος δημιουργήθηκε για να δουλέψει ή απλά για εκφοβισμό, θα το γνωρίζουμε σε λίγο καιρό. Χωρις να θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου, η μαντεψια που κανω ειναι οτι, αν δουλεψει καπου, θα ειναι στη μπαλα και στα μποξακια, επειδη αυτο φαινεται οτι ποναει τους μεγαλους που κανουν κουμαντο με μπροσταρη το κρατος. 4
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 μμ IPTV και τα μυαλα στο μπλεντερ. Nova & Cosmote θα παρουν τα ..... μας Να φαληρισουν, με τις τιμες και τα προγράμματα που έχουνε 3
nickol-us Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 μμ 3 λεπτά πριν, bwaaah είπε Όχι δεν είναι νόμος επειδή το λέει ο τσατ, αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Η δραστηριότητά σου στο διαδύκτιο προστατεύεται από GDPR και η παραβίαση έχει μεγάλο πρόστιμο σε σχέση με το 750άρι. Θα πρέπει βέβαια κάποιος να το "τρέξει" αν γίνει κάτι τέτοιο. για το αν ο νόμος δημιουργήθηκε για να δουλέψει ή απλά για εκφοβισμό, θα το γνωρίζουμε σε λίγο καιρό, συμφωνω 100%. Απάντηση από το "φίλο" σου Spoiler 1. Νέος νόμος και πειρατικό περιεχόμενο στην Ελλάδα Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ενισχύονται οι μηχανισμοί για εντοπισμό και πρόστιμα σε όσους χρησιμοποιούν παράνομες (πειρατικές) υπηρεσίες streaming, IPTV, torrents κλπ. Οι ελληνικές αρχές (μέσω Επιτροπής για την Διαδικτυακή Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας - ΕΔΠΠΙ) συνεργάζονται με εταιρείες και παρόχους για άμεσες μπλοκαρίσματα και καταγραφές IP διευθύνσεων όσων παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα. Επίσης έχει προβλεφθεί η δυνατότητα επιβολής προστίμων απευθείας σε χρήστες. 2. Μπορεί κάποιος να "κρυφτεί" πίσω από το GDPR; Όχι, και να γιατί: Το GDPR (Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) προστατεύει προσωπικά δεδομένα, αλλά δεν προστατεύει παράνομες δραστηριότητες. Οι εταιρείες που καταγράφουν παράνομη δραστηριότητα (π.χ. πειρατικό streaming) έχουν δικαίωμα να επεξεργαστούν δεδομένα όπως IP διευθύνσεις για σκοπούς προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με το άρθρο 6(1)(f) του GDPR ("έννομο συμφέρον"). Δηλαδή, η ίδια η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων είναι νόμιμος λόγος για να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν τέτοια δεδομένα χωρίς να παραβιάζεται το GDPR. Άρα: ✅ Το GDPR προστατεύει από παράνομη ή υπερβολική επεξεργασία δεδομένων. ❌ Δεν προστατεύει όσους κάνουν παράνομη χρήση πειρατικού περιεχομένου. 3. Άρα στην πράξη; Αν κάποιος χρησιμοποιεί παράνομες υπηρεσίες και εντοπιστεί, το GDPR δεν μπορεί να τον "σώσει" από πρόστιμο ή άλλη νομική ενέργεια. Η IP του θεωρείται επαρκές αποδεικτικό στοιχείο σε πολλές περιπτώσεις. 3 λεπτά πριν, lector είπε Χωρις να θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου, η μαντεψια που κανω ειναι οτι, αν δουλεψει καπου, θα ειναι στη μπαλα και στα μποξακια, επειδη αυτο φαινεται οτι ποναει τους μεγαλους που κανουν κουμαντο με μπροσταρη το κρατος. Εκεί πάει το μυαλό όλων, πάντως όλοι ρίχνουν κέρμα....το θέμα είναι που θα κάτσει. Θα δείξει...
txcellas Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 μμ Έχετε ακούσει κάποιος να του έχει επιβληθεί πρόστιμο;
bwaaah Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:28 μμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, nickol-us είπε Απάντηση από το "φίλο" σου Απόκρυψη περιεχομένων 1. Νέος νόμος και πειρατικό περιεχόμενο στην Ελλάδα Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ενισχύονται οι μηχανισμοί για εντοπισμό και πρόστιμα σε όσους χρησιμοποιούν παράνομες (πειρατικές) υπηρεσίες streaming, IPTV, torrents κλπ. Οι ελληνικές αρχές (μέσω Επιτροπής για την Διαδικτυακή Προστασία της Πνευματικής Ιδιοκτησίας - ΕΔΠΠΙ) συνεργάζονται με εταιρείες και παρόχους για άμεσες μπλοκαρίσματα και καταγραφές IP διευθύνσεων όσων παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα. Επίσης έχει προβλεφθεί η δυνατότητα επιβολής προστίμων απευθείας σε χρήστες. 2. Μπορεί κάποιος να "κρυφτεί" πίσω από το GDPR; Όχι, και να γιατί: Το GDPR (Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) προστατεύει προσωπικά δεδομένα, αλλά δεν προστατεύει παράνομες δραστηριότητες. Οι εταιρείες που καταγράφουν παράνομη δραστηριότητα (π.χ. πειρατικό streaming) έχουν δικαίωμα να επεξεργαστούν δεδομένα όπως IP διευθύνσεις για σκοπούς προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με το άρθρο 6(1)(f) του GDPR ("έννομο συμφέρον"). Δηλαδή, η ίδια η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων είναι νόμιμος λόγος για να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν τέτοια δεδομένα χωρίς να παραβιάζεται το GDPR. Άρα: ✅ Το GDPR προστατεύει από παράνομη ή υπερβολική επεξεργασία δεδομένων. ❌ Δεν προστατεύει όσους κάνουν παράνομη χρήση πειρατικού περιεχομένου. 3. Άρα στην πράξη; Αν κάποιος χρησιμοποιεί παράνομες υπηρεσίες και εντοπιστεί, το GDPR δεν μπορεί να τον "σώσει" από πρόστιμο ή άλλη νομική ενέργεια. Η IP του θεωρείται επαρκές αποδεικτικό στοιχείο σε πολλές περιπτώσεις. Παραβλέπω το ειρωνικό "φίλο σου" και συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη (μπορεί και λανθασμένη δε κόβω το κεφάλι μου). Να το γράψω όσο ποιο απλά μπορώ, το πρόβλημα είναι για το πως θα φτάσουν στην ταυτοποίηση χωρίς να παρακολουθούν τους πάντες. Αν εγώ όταν κάνω κάτι "παράνομο" και με "δει" ο πάροχος (γιατί περί αυτού η συζήτηση) σημαίνει ότι με παρακολουθούσε και πριν χωρίς να έχω κάνει κάτι παράνομο. άλλωστε νομίζω αυτή η παράγραφος είναι τελείως προβληματική. "Οι εταιρείες που καταγράφουν παράνομη δραστηριότητα (π.χ. πειρατικό streaming) έχουν δικαίωμα να επεξεργαστούν δεδομένα όπως IP διευθύνσεις για σκοπούς προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με το άρθρο 6(1)(f) του GDPR ("έννομο συμφέρον")." Γνώμη μου πάντα. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:29 μμ από bwaaah
basilis_k6 Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ 23 λεπτά πριν, lector είπε Χωρις να θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου, η μαντεψια που κανω ειναι οτι, αν δουλεψει καπου, θα ειναι στη μπαλα και στα μποξακια, επειδη αυτο φαινεται οτι ποναει τους μεγαλους που κανουν κουμαντο με μπροσταρη το κρατος. Μηπως υπονοεις οτι το κρατος μας που δεν ασχολείται με σοβαρα εγκληματα, κλεμμενα εκατομμύρια και εξωφθαλμες παρανομιες, δεν θελει να χτυπησει την πειρατεία συνολικα αλλα θελει κυριως να βοηθησει τα εσοδα συγκεκριμένων "φίλων"? Πες μου βιρνα, αυτο εννοεις? Δεν μπορω να το πιστεψω. 2 1
nickol-us Δημοσ. Κυριακή στις 10:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:35 μμ 4 λεπτά πριν, bwaaah είπε Παραβλέπω το ειρωνικό "φίλο σου" και συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη (μπορεί και λανθασμένη δε κόβω το κεφάλι μου). Να το γράψω όσο ποιο απλά μπορώ, το πρόβλημα είναι για το πως θα φτάσουν στην ταυτοποίηση χωρίς να παρακολουθούν τους πάντες. Αν εγώ όταν κάνω κάτι "παράνομο" και με "δει" ο πάροχος (γιατί περί αυτού η συζήτηση) σημαίνει ότι με παρακολουθούσε και πριν χωρίς να έχω κάνει κάτι παράνομο. άλλωστε νομίζω αυτή η παράγραφος είναι τελείως προβληματική. "Οι εταιρείες που καταγράφουν παράνομη δραστηριότητα (π.χ. πειρατικό streaming) έχουν δικαίωμα να επεξεργαστούν δεδομένα όπως IP διευθύνσεις για σκοπούς προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με το άρθρο 6(1)(f) του GDPR ("έννομο συμφέρον")." Γνώμη μου πάντα. Συγνώμη αν σου φάνηκε ειρωνικό, δεν ήταν αυτή η πρόθεση. Χάνεις το νόημα... μη μένεις στην παράγραφο, μείνε στη λογική. Δε χρειάζεται ο άλλος να παρακολουθεί που μπαίνεις και τι βλέπεις. Αν γνωρίζει οτι κάπου πωλούν "κλεμμένα" και τον παρακολουθούν ως παράνομο, δεν τους νοιάζει το gdpr εφόσον "συναλλάσεσαι" μαζί τους. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά. Έχουν δικαιώματα πλέον πάνω μας με τον νέο νόμο, άλλωστε παρόμοιος νόμος λειτουργεί νομιμότατα εδώ και χρόνια στην Γερμανία. Το gdpr δεν είναι κάτι που μπορεί να σε κρύψει... 1
lector Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 μμ 8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Μηπως υπονοεις οτι το κρατος μας που δεν ασχολείται με σοβαρα εγκληματα, κλεμμενα εκατομμύρια και εξωφθαλμες παρανομιες, δεν θελει να χτυπησει την πειρατεία συνολικα αλλα θελει κυριως να βοηθησει τα εσοδα συγκεκριμένων "φίλων"? Πες μου βιρνα, αυτο εννοεις? Δεν μπορω να το πιστεψω. Απαπαπαπα. Δε νομιζω οτι υπαρχει κανεις που το σκεφτηκε αυτο. Θα εχει βεβαια ενδιαφερον να δουμε αν εν τελει τα εσοδα των φιλων θα αυξηθουν οντως, και πιο συγκεκριμενα κατα το τερατωδες ποσο που αποκαλουν διαφυγοντα κερδη. Τωρα που τα κερδη με το νομο δε θα μπορουν να διαφυγουν, θα τα εισπραξουν οντως;;; Γελασαμε και σημερα παναθεμα μας. 2
geopapa Δημοσ. Κυριακή στις 10:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:48 μμ Αδερφέ αν είναι τόσο μεγάλη ΑΝΑΓΚΗ άνοιξε εσύ video club να κονομήσεις 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα