Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξυ αν δεν θελεις συνδρομες μπορεις απλα να νοικιασεις απο το amazon με κοστος οσο θα εδινες στο videoclub

• Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lector είπε

Εχει προβλεψει και τις καφετεριες με ανοιχτο wifi; Που καθεται ενας να πιει καφε με το λαπτοπ του και γυρευε τι μπορει να κανει; Ή δεν καθεται καν για καφε, μπορει να ειναι και λιγα μετρα παραπερα εξω απο το μαγαζι.

τα καφέ θα πρέπει τώρα να βαζουν φιλτρα, ίσως καποιο dns ή firewall που να  μπλοκαρει το παρανομο υλικό 😄

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενας λογος ουτε βιντεοκλαμπ να ανοιξουν ουτε να γυρισουμε 30 χρονια πισω 

Οι μονοι που ισως κινδυνευουν ειναι οσοι εχουν αγορασει απο πειρατες συνδρομες

https://www.tovima.gr/print/media/agrieyei-o-kairos-lfgia-tous-peirates/

Παράλληλα, μέσω συνεργασιών με παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISPs) και την ΑΑΔΕ, οι χρήστες που καταναλώνουν παράνομο περιεχόμενο θα ταυτοποιούνται μόνο μέσω εισαγγελικών άρσεων και δικαστικών διαδικασιών, ύστερα από αντλούμενα στοιχεία από εφόδους σε πειρατικές οργανώσεις και σύμφωνα με τα πελατολόγια που θα εντοπίζονται σε αυτές τις αστυνομικές εφόδους.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίες εποχές αλλά και εγώ δεν πιστεύω πως τα videoclub ειναι λυση. Για τους 2 στους 100 που ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο δεν βγαίνει οικονομικά φαντάζομαι.

Ωραία ήταν κ εκείνα τα self videoclub. Που διάλεγες ταινία κ αν την επέστρεφες άμεσα χρεωνωσουν το λιγότερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, pontez2 said:

Κανείς πολίτης μη επαγγελματίας δεν ειναι υποχρεωμένος να ξέρει τέτοια πράγματα.

Και αυτη τη στιγμη αυτο που αισθανομαι εγω ως πολίτης που δε γνωριζει (και δεν ειναι υποχρεωμένος να γνωριζω) ειναι μια ανασφάλια, αφου ο οποιοσδηποτε μπορει να μου κλέψει internet και να κατεβάσει εις βαρος μου οτι θέλει.

Προχειρότητα λέγεται.Ασε δε που ο νόμος έτσι οπως το καταλαβαινω βρίσκεται σύγκρουση με την ευρωπαϊκή νομολογία, όσον αφορά το δικαίωμα ιδιωτικής αναπαραγωγής χωρίς άδεια, όταν δεν αποσκοπεί σε οικονομικό όφελος.

Με λιγα λογια στην ευρωπη δε διωκουν τοσο ευκολα κάποιον που απλά θα δει μια ταινια online αλλά τους διακινητές. Βέβαια δε ξέρω τι έχουν κάνει στη Γερμανία, μη κάνω τον ξερόλα.

Ισως δεν ηταν τοσο "ψεκες" όσο θα θέλαμε.

Κάνεις λάθος,  άγνοια νόμου δεν αναγνωρίζεται,  μην ξεχνάς πως σε αρκετές χώρες στην ΕΕ απαγορεύετε και πηγαίνουν άμεσα τα πρόστιμα στο σπίτι. 

Εδώ και κάτι απο Γερμανια

https://www.bbc.com/news/10116606

2 hours ago, lector said:

Εχει προβλεψει και τις καφετεριες με ανοιχτο wifi; Που καθεται ενας να πιει καφε με το λαπτοπ του και γυρευε τι μπορει να κανει; Ή δεν καθεται καν για καφε, μπορει να ειναι και λιγα μετρα παραπερα εξω απο το μαγαζι.

Ναι έχει προβλέψει

9 hours ago, Malthador said:

Είχα την τύχη να παραστώ και 10-12 φορές σε δικαστήριο στην ζωή μου μέχρι τώρα, οπότε πιθανολογώ τι μπορεί να συμβεί όταν την τελευταία φορά που πήγα σε προηγούμενη υπόθεση ακύρωσε πρόστιμο για κράνος η δικαστίνα επειδή η τύπισσα «μόλις είχε βγει από το κομμωτήριο, μωρέ, και θα της χάλαγε το μαλλί».

Δοκίμασε το τότε να δεις τι θα γίνει

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, adi32 είπε

Εντωμεταξυ ο δημοσιογραφισκος της πενταρας αναπαραγει τα φανταστικα νουμερα που του λενε οι διαφοροι θιγμενοι μεγαλοκαρχαριες χωρις να μπει καν στον κοπο να τα φιλτραρει ή να τα σχολιασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...