Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, μπαίνοντας σήμερα στην εφαρμογή της εθνικής είδα ότι χθες χρεώθηκα τέσσερις φορές το ποσό των 23,5 € με την αιτιολογία αγορά skrill.com Να σημειώσω ότι δεν έχω δώσει πουθενά τους κωδικούς της κάρτας μου, ούτε έχω πατήσει πάνω σε κάποιο ύποπτο link. Η μόνη πληρωμή που έκανα πρόσφατα ήταν ένα κατάλυμα στην booking.(Κανονική  πληρωμή, δεν μου ήρθε κάποιοι παραπλανητικό μήνυμα από δήθεν booking). Επίσης η Τράπεζα ενέκρινε τις συναλλαγές χωρίς OTP και χωρίς να με ενημερώσει μετά με μήνυμα για τις χρεώσεις. Έχει ξανά τύχει σε κάποιον;; Με την αμφισβήτηση των συναλλαγών τι πιθανότητες έχω να πάρω πίσω τα χρήματα μου;;

Δημοσ.

Όχι δεν έχω skrill, επίσης δεν φαίνεται στο app τι ώρα γίναν οι χρεώσεις παρα μόνο η μέρα. Οι χρεώσεις εμφανίζονται ως εκκρεμείς και από την τράπεζα μου είπαν ότι αφού περάσουν πέντε μέρες θα κάνουμε αμφισβήτηση συναλλαγής για να μου επιστραφούν τα ποσά. Αυτό που δεν μου εξήγησαν είναι πως η τράπεζα επέτρεψε τέσσερις χρεώσεις χωρίς otp και γιατί αφού έγινε η πρώτη χρέωση δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό, κάτι που γίνεται πάντα, ώστε τουλάχιστον να μπορέσω να μπλοκάρω τις άλλες τρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...