Pitoo Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:54 μμ Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει εμπεριστατωμένα εάν με αυτόν τον νέο νόμο κατά της πειρατείας επηρεάζονται και όσοι τρέχουν ad blockers? Έχω στο google chromecast tv το smart tube και στο κινητό επίσης εφαρμογή που τις μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις του YouTube. Υπάρχει θέμα ;
micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 μμ (επεξεργασμένο) Έλεος πια. Τι άλλο θα ακούσουμε. Χαλαρώστε βρε παιδιά. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:05 μμ από micos000 1
infin1tyGR Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 μμ 26 minutes ago, Pitoo said: Υπάρχει θέμα ; Θα σου κατασχέσουν το Chromecast. 1
Pitoo Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 πμ Καλά ρε παιδιά ρώτησα ως όφειλα. εδω και χρόνια δεν καταναλώνω τίποτα πειρατικό ότι βλέπω από ταινία το βλέπω στις γνωστές πλατφόρμες αλλά 99% της καθημερινότητας μου, όταν βλέπω κάτι είναι στο YouTube. Και εντάξει ακραία η ανησυχία μου αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτάσουμε και εκεί κάποια μέρα. Δεν θα ξεχάσω πριν 6 χρόνια όντας ξενοδοχοϋπάλληλος σε ένα τεράστιο resort στην Κρήτη που μας κάνανε ντου από τρεις διαφορετικές εισόδους και έλεγχαν όλα τα pc αν τρέχουν official word excel κλπ . Οσο ακραίο είναι αυτό που ρωτάω τώρα, τόσο ακραίο μου είχε φανεί αυτό τότε
Λύση micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:15 πμ Λύση Δημοσ. Δευτέρα στις 02:15 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pitoo είπε [...]έλεγχαν όλα τα pc αν τρέχουν official word excel κλπ . Οσο ακραίο είναι αυτό που ρωτάω τώρα, τόσο ακραίο μου είχε φανεί αυτό τότε Ούτε καν. Το να έχεις σπασμένα προγράμματα είναι παράνομο και καλύπτεται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το να ΜΗΝ βλέπεις τις διαφημίσεις στο yt ΔΕΝ είναι παράνομο (ακόμα, εκτός αν επηρεάστηκες από το Βlack Μirror S1.E2 "Fifteen millilon merits" ). Αν ήταν παράνομο δεν θα έπρεπε να έχουμε τηλεκοντρόλ στις τηλεοράσεις για να αλλάζουμε κανάλι όταν παίζει διαφημίσεις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:15 πμ από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα