Προς το περιεχόμενο

δεν μπορω να κανω τα updates στα windows 11

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sintalkas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω τα updates στα windows 11 ,παιδια εχω ενα μεγαλο θεμα εδω και καποιες μερες δεν με αφηνει καθολου να κανω τα updates στα 11 και παντα αποτυγχανει.Μπορειτε να με βοηθησετε 

Ι78750Η,WINDOWS 11 24H2

Δημοσ.

τι μυνημα λαθους βγαζει?

1 hour ago, sintalkas said:

δεν μπορω να κανω τα updates στα windows 11 ,παιδια εχω ενα μεγαλο θεμα εδω και καποιες μερες δεν με αφηνει καθολου να κανω τα updates στα 11 και παντα αποτυγχανει.Μπορειτε να με βοηθησετε 

Ι78750Η,WINDOWS 11 24H2

Δημοσ.

λεει updates failed

One of the update services is not running properly. You can try to run a troubleshooter to fix the problem. Select Start > Settings > System > Troubleshoot > Other troubleshooters, and select Windows Update.

οταν τρεχω το διαγνωστικο μου λεει πως δεν ειναι δυνατο να ξεκινησει και να παρω την microsoft τηλεφωνο ή τσατ

Δημοσ.

βεβαιωσου οτι η ημερομηνια στο pc ειναι σωστη.

β.θα μπορουσες να κανεις επιδιορθωση windows ή roll back.

δοκιμασες να δεις αν τρεχει το service ktl? κατι σαν αυτο?

https://www.youtube.com/watch?v=mvnj9cI1H5A

20 minutes ago, sintalkas said:

λεει updates failed

One of the update services is not running properly. You can try to run a troubleshooter to fix the problem. Select Start > Settings > System > Troubleshoot > Other troubleshooters, and select Windows Update.

οταν τρεχω το διαγνωστικο μου λεει πως δεν ειναι δυνατο να ξεκινησει και να παρω την microsoft τηλεφωνο ή τσατ

Δημοσ.

το κανα οπως λεει το βιντεακι αλλα το windows update στα services ειναι στο disabled και δεν με αφηνει να το αλλαξω

Δημοσ.
18 minutes ago, sintalkas said:

το κανα οπως λεει το βιντεακι αλλα το windows update στα services ειναι στο disabled και δεν με αφηνει να το αλλαξω

απο safe mode?

• Λύση
Δημοσ.

τελικα μονο το να εγκαταστησω ξανα κρατοντας τα δεδομενα μου δουλεψε,επιτελους ξεκολλησαν τα updates

Δημοσ.
41 minutes ago, sintalkas said:

τελικα μονο το να εγκαταστησω ξανα κρατοντας τα δεδομενα μου δουλεψε,επιτελους ξεκολλησαν τα updates

repair εκανες στην ουσια. :D

τελος καλα ολα καλα ευτυχως

Δημοσ.

δυστυχως παρολο που κατεβαζει τα updates δεν τα εγκαθιστα ποτε στο συστημα των windows.Ακομα και οταν πατω στα updates το κουμπι για επανεκινηση τιποτα δεν γινεται

Δημοσ.
23 hours ago, sintalkas said:

δυστυχως παρολο που κατεβαζει τα updates δεν τα εγκαθιστα ποτε στο συστημα των windows.Ακομα και οταν πατω στα updates το κουμπι για επανεκινηση τιποτα δεν γινεται

μηπως να κανεις μια καθαρη εγκατασταση να τελειωνεις? ειναι χρονοβορο μεν αλλα θα τελειωνεις μια και καλη.δεν εχεις κανα firewall να σε κοβει?

Δημοσ.

δες και απο safe mode αν θα αλλαξει κατι.δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και κανα system restore. αλλιως ναι πας ενα format και τελειωνεις.κατεβασε και την τελευταια εκδοση των windows με ετοιμα ολα τα updates και τερμα.

4 minutes ago, sintalkas said:

μονο το bitdefender εχω ,αυτο θα κανω σε λιγες μερες θα το κανω κανονικο φορματ.

Δημοσ.

ειναι κανονας οταν εχουν προβληματα τα win δυσκολα επισκευαζονται ειναι κλειστο λειτουργικο 

Δημοσ.
3 hours ago, Aris_ said:

ειναι κανονας οταν εχουν προβληματα τα win δυσκολα επισκευαζονται ειναι κλειστο λειτουργικο 

και πολλες φορες θα φας απειρες ωρες για να βρεις το προβλημα. οποτε δεν αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...