Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τα φώτα σας. Επειδή με κούρασε η Cosmote με το booster, τους χαμηλούς συγχρονισμούς της κ τις αστείες δικαιολογίες, ενώ ήμουν καλά μέχρι πριν 1 μηνα, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Να πάρω 5G router δικό μου, να βάλω frog με απεριόριστα κ να ρισκάρω να έχω τυχαίες ταχύτητες κ αυξομειώσεις ή να δοκιμάσω με τα προγράμματα της cosmote με έως 100/200, ώστε να υπάρχει κάποια "εγγύηση", αλλά κ αντίστοιχα κλείδωμα ταχύτητας; Στην πρώτη περίπτωση αρκεί ένα μόνο ρούτερ ή θέλει κ εξωτερικό εξοπλισμό στο μπαλκόνι, ώστε να μοιάζει με τον εξοπλισμό που σου δίνει η cosmote;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, είχα ήδη διαβάσει τα συγκεκριμένα.

Με ενδιαφέρει να μην έχω τρελές αυξομειώσεις ή αποσυνδέσεις, γιατί εργάζομαι με τηλεργασία κ βασίζομαι σε αυτό.

Έχει κάποιος εμπειρία από το έως 100 ή 200 mbps της Cosmote να μου πει αν είναι εγγυημένο; Επίσης αν πάρω δικό μου εξοπλισμό κ δική μου sim, πρέπει να έχω κ την κεραία από το μπαλκόνι κ το 5g router, όπως το δίνει η Cosmote;

Δημοσ.

Δεν εχω το προγραμμα αλλα παντου στην σελιδα τους βλεπω "εως". Οπότε δεν βλεπω καποια εγγυηση ταχυτητας.

Για αποσυνδεσεις μπορεις παντα να κανεις τις δικες σου δοκιμες με μια κανονική sim cosmote.

Για την ιστορια παντως, εγω στο παρελθον εχω κανει τηλεργασια για 2 βδομαδες στο δικτυο της cosmote με ενα απλο 4g stick. Για τηλεργασια εχει πολυ σημασια το upload. Εκει που ειμουν επιανα 50 down/25 up οποτε ολα παιζαν τελεια (zoom calls)

Αν σου δωσει η cosmote κεραια και router γιατι να θες να βαλεις την δικια σου?

eos1.png

eos2.png

Δημοσ.

Το έως είναι η λέξη κλειδί. Θα το κλειδώνουν στο ανώτερο που αναγράφουν, για αυτό αμφιταλαντεύομαι για το αν αξίζει να κάνω δικό τους πακέτο ή απλώς να αγοράσω ενα καλό 5g router δικό μου με τις οποίες αυξομειώσεις κ να έχω απεριόριστα frog ή wu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...