ServerStationF1 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Χαιρετώ την ομάδα, Έχω ένα Laptop της Lenovo gaming συγκεκριμένα η σειρά gaming 3 idepad το είχα πάρει αρχές covid 2020 i5 9ης γενιάς με γραφικών GTX 1650. Φέτος συμπληρώνονται 5 χρόνια που το έχω η χρήση του είναι από 2 έως 4 ώρες καθημερινά gaming. Ερώτηση χρειάζεται να κάνω αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας ; Οι θερμοκρασίες είναι normal μόνο σε παιχνίδια ανεβαίνει γύρω στους 70 με 75c. Εάν χρειάζεται αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας έχω την MX6 είναι καλή ;
mphxths Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Αν φτανει εως 70c-75c , εισαι οκ , μπορεις και να μην ασχοληθεις.
Dantε Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Αν δεν ανεβαζει θερμοκρασια πανω απο 80++ εισαι καλα και αστο ησυχο.
ice25 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Αστό μια χαρά είναι. αν ασχοληθείς πρόσεξε μην έχει από το εργοστάσιο υγρό μεταλο και το σκορπίσεις στην μητρική... θα το κλαις 1
thanak96 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Σε λάπτοπ 11ετίας που είχα μέχρι πρόσφατα που το χάρισα σε φίλο είχα αλλάξει πάστα και είχα καθαρίσει ανεμιστήρα. Εάν έκανε οποιαδήποτε διαφορά παίζει να ήταν 1 βαθμός κελσίου. Τόσο ανεπαίσθητος που ούτε το αντιλήφθηκα δηλαδή. Και μιλάμε για αλλαγή πάστας μετά από 11 χρόνια χρήσης. Σκέψου ότι φαντάστηκα ότι έκανα κάτι λάθος και ξαναάλλαξα την πάστα για 2η φορά χωρίς να αλλάξει κάτι. Οπότε εάν νιώθεις ότι δεν έχεις την εξοικείωση (εμένα έτρεμαν οι χερούκλες μου για να χειριστώ τα βιδάκια και εξαρτηματάκια του λάπτοπ και ακούμπησε τουλάχιστον 2 φορές το ακατάλληλο κατσαβίδι που είχα στη μητρική) ώστε να το κάνεις για το μεράκι σου και αφού δεν ανεβάζεις πραγματικά υψηλές θερμοκρασίες δεν αξίζει.
ServerStationF1 Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου Παιδια τελικά άλλαξα πάστα από περιέργεια να δω τι διαφορά θα έχω σε θερμοκρασίες. Λοιπόν σε κατάσταση ηρεμίας από 40 βαθμούς πριν τώρα είναι στους 37 βαθμούς και σε κατάσταση έντονου gaming από 70 me 75 βαθμούς πριν τώρα είναι 65 με 70 βαθμούς. Την άλλαξα έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να έχω ήσυχο το κεφάλι μου πως δεν θα ανεβάσει καμία τρελή θερμοκρασία. Η πάστα που χρησιμοποιήσα ήταν η Artic MX-6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα