Ag25 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Καλησπέρα στην ομάδα διάβασα στο σάιτ του ΕΟΠΠΕΠ ότι μοναδικό κριτήριο για την άσκηση του επαγγέλματος του γεωπονου τε ήταν το πτυχίο από το αντίστοιχο ΤΕΙ το οποίο έδινε και τα αντίστοιχα δικαιώματα χωρίς καμία αναγνώριση από κάποιο επιμελητήριο ( η ένωση νομίζω που υπάρχει είναι πτυχιούχων και όχι τύπου γεωττε) και από ότι κτλβ αυτό ισχύει και στα υπόλοιπα πρώην ΤΕΙ αλλά πχ στους μηχανικούς τε δεν το έγραφε κατανοητά ξέρετε τι ισχύει;
julypickles Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 ώρα πριν, Ag25 είπε Καλησπέρα στην ομάδα διάβασα στο σάιτ του ΕΟΠΠΕΠ ότι μοναδικό κριτήριο για την άσκηση του επαγγέλματος του γεωπονου τε ήταν το πτυχίο από το αντίστοιχο ΤΕΙ το οποίο έδινε και τα αντίστοιχα δικαιώματα χωρίς καμία αναγνώριση από κάποιο επιμελητήριο ( η ένωση νομίζω που υπάρχει είναι πτυχιούχων και όχι τύπου γεωττε) και από ότι κτλβ αυτό ισχύει και στα υπόλοιπα πρώην ΤΕΙ αλλά πχ στους μηχανικούς τε δεν το έγραφε κατανοητά ξέρετε τι ισχύει; Εάν εννοείς από τει μηχανικός να γραφτείς στο τεχνικό επιμελητήριο τότε δεν γίνεται
Ag25 Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 16 ώρες πριν, julypickles είπε Εάν εννοείς από τει μηχανικός να γραφτείς στο τεχνικό επιμελητήριο τότε δεν γίνεται Όχι εννοώ επιμελητήριο αν που μάλλον δεν για αποφοίτους πρώην ΤΕΙ φαίνεται δεν υπάρχει οπότε και τα δικαιώματα τα έδινε το ίδιο τμήμα/σχολή που αποφοίτησε κάποιος αυτό ρωτάω. Που αν ισχύει είναι σημαντικό για αυτό που θέλω να ρωτήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα