peri1992 Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα ! θα χρειαστώ τα φώτα σας σε ένα ζήτημα γιατί έχω χαοθεί. Πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω την c4 της lg και βρήκα αυτο το μοντελο σε προσφορά απο το e-shop σε αρκετά δελεαστική τιμή , στα 904€. Ωστόσο παρατήρησα ότι υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα της c4 που απλά αλλάζει ένα νούμερο. Πχ εγώ έχω παραγγείλει την OLED55C41LA , στο πλαισιο κωτσοβολο κτλπ υπάρχει η OLED55C46LA και στο σκρουτζ υπάρχει και η OLED55C44LA . Μίλησα με lg hellas δεν πολύ έβγαζαν άκρη ( μια δεν ήξεραν , μετα ελεγαν οτι βγαζει 120hz ενω οι αλλες 144). Το chat gpt μου λέει ότι αλλάζει η χώρα προέλευσης μόνο. Αν κάνω αναζήτηση τον κωδικό OLED55C41LA με πετάει στην lg ουγγαρίας. Γνωρίζετε αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στα χαρακτηριστικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Update: παιδια μολις μίλησα με lg ουγγαριας και εβγαλα ακρη. Μου ειπαν οτι απλα ειναι region codes και δεν αλλαζει κατι στα χαρακτηριστικα. Επεξ/σία Τρίτη στις 11:24 πμ από peri1992
manoskost Δημοσ. Τετάρτη στις 07:00 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:00 πμ Ενημερωτικά το e-shop κάνει εισαγωγή τηλεοράσεων lg απο χώρες της ευρωπαικής ένωσης και πρός τιμή της η lg αναγνωρίζει στην ελλάδα την εγγύηση των 2 ετών ( αυτό είναι το βασικό ), αλλά αν θέλεις να είσαι και 100% καλυμμένος κάνε μία ερώτηση μέσω email ώστε να σου απαντήσουν και γραπτώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα