manos0405 Δημοσ. Τρίτη στις 02:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:39 μμ Καλησπέρα στην ομάδα, επειδή απο κινητά έχω μείνει πολύ πίσω θα ήθελα την άποψη σας για το κινητό Redmi Note 14 Pro 5G. Αν έχετε κάποια άλλη συσκευή να προτείνετε πολύ ευχαρίστως.Μου δώσανε μια επιδότηδη 450Ε οπότε εκεί κυμαίνομαι. Ευχαριστώ
spirusvirus1981 Δημοσ. Τρίτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:51 μμ η αγορα θα γινει απο συγκεκριμενο καταστημα ? χρηση ?
Fotia Δημοσ. Τρίτη στις 08:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:12 μμ (επεξεργασμένο) Kάτι διαφορετικό από αυτά που φέρνουν οι αλυσίδες ,συνήθως μόνο το Plaisio το έχει ,καθαρό λογισμικό ,και κάπου θα το έχει ανοικτό να το δει κανείς https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/nothing-phone-3a-12-256gb-white_4759451 Επεξ/σία Τρίτη στις 08:15 μμ από Fotia
takis1984 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 πμ Είναι μια πολύ καλή συσκευή. Εγώ το redmi note 14 pro 5g το κράτησα σαν δεύτερη συσκευή και πραγματικά είναι μια χαρά σε αυτά τα χρήματα σε όλους τους τομείς. Κατά την γνώμη μου είναι συσκευή.
villasg Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ Μια και βρηκα το νημα , χρονια πολλα μονο με xiaomi τωρα εχω το redmi note 12 pro 5g , αξιζει η μεταβαση στο 14 ή να περιμενω το επομενο Note ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα