Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 1 Μαϊου On 29/04/2025 at 21:18, songless_bird said: Τον καλοκαίρι γονατίζουν τα δίκτυα. Μιλάμε για 1 εκατομμύριο τουρίστες για περιοδο 6 μηνων. 4αστερα και 5αστερα ξενοδοχεία που δεν μπορούν να παρεχουν σωστη υπηρεσία στους πελάτες της . Τα 4G/5G μπουκώνουν ακόμη και δίπλα στις κεραίες να είσαι. Πάντως στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης δεν υπαρχει περίπτωση καποιος να δει πάνω από 50αρα vdsl για πολλά χρόνια ακόμη. Είχαν δώσει μερικές στην περιοχή μου δίπλα στο καφαο πριν 10 χρόνια και τέλος. Τα 40€ μου φαίνονται πολλά τώρα αλλά όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για γρήγορο δίκτυο δεν θα μείνουμε για πάντα στα 24 ή στα 50 στην καλύτερη. Γράφω για FTTH, όχι κινητή...
Antonis_V Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Το σκέφτομαι για το χωριό όπου δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα. Με το 5G, έχουμε «ορθή χρήση» 400gb, και επειδή είναι τουριστική περιοχή, στις διακοπές, Πάσχα / καλοκαίρι πέφτε η γραμμή στα 0,1mbps (δεν μπορεί να ανοίξει καν σελίδες). Μπορώ τώρα πχ, να το πάρω για ένα χρόνο, με 40/μηνα, και του χρόνου να κάνω πχ Downgrade στο 29,00/μηνα - ή οποιοδήποτε πακέτο υπάρχει; Γνωρίζει κανείς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 1 Μαϊου 2 hours ago, Antonis_V said: Με το 5G, έχουμε «ορθή χρήση» 400gb Η Cosmote έχει τέτοιο όριο στα unlimited της ή στο FWA της?
Antonis_V Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Η Cosmote έχει τέτοιο όριο στα unlimited της ή στο FWA της? Στο θεωρητικά Unlimited τους. Μετά τα 400gb, κλειδώνει η γραμμή στο Max 15mbps.
firefox939 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου αν κανεις τελικα θελει να επιστρεψει το κιτ μεσα σε 30 ημερες ποσο θα πρεπει να πληρωσει για την επιστροφη του? αυτη την πληροφορια δεν την βρηκα καπου.
Paralytos@ Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 2 ώρες πριν, firefox939 είπε αν κανεις τελικα θελει να επιστρεψει το κιτ μεσα σε 30 ημερες ποσο θα πρεπει να πληρωσει για την επιστροφη του? αυτη την πληροφορια δεν την βρηκα καπου.
firefox939 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) σε περιπτωση κλοπης μπορει κανεις να το χρησιμοποιησει με αλλο λογαριασμο κανονικα? η κλειδωνει hardware με account; επισης εχει αγορασει κανεις επιτοιχια βαση απο το εμποριο που να δουλευει καλα με το σταρλινκ? αν ναι μπορειτε να προτεινετε κατι? Επεξ/σία 1 Μαϊου από firefox939
firefox939 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου πηγα να κανω δοκιμη παραγγελιας και αν καταλαβα καλα δινεις πιστωτικη και αρχικα σε χρεωνει 40€ για τον πρωτο μηνα και μετα για τους αλλους 11 θα σε χρεωνει 35€/μηνα για το τυπικο κιτ?
songless_bird Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2025 στις 4:09 ΠΜ, Thresh είπε Γράφω για FTTH, όχι κινητή... Δεν υπάρχει ούτε μέσα στα Νέα Μουδανιά που είναι το μεγαλύτερο χωριό της Χαλκιδικής.. Ο κολλητός μου επέλεξε αναγκαστικα μεσα στο κέντρο 5g της nova . Επεξ/σία 2 Μαϊου από songless_bird
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 2 Μαϊου 3 hours ago, songless_bird said: Δεν υπάρχει ούτε μέσα στα Νέα Μουδανιά που είναι το μεγαλύτερο χωριό της Χαλκιδικής.. Ο κολλητός μου επέλεξε αναγκαστικα μεσα στο κέντρο 5g της nova . ΧΕΜΔ σύμφωνα με το χάρτη υπάρχει μόνο εκεί, αλλά προφανώς δεν την καλύπτει στο 100%.
dream21 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 1:50 ΜΜ, Antonis_V είπε Στο θεωρητικά Unlimited τους. Μετά τα 400gb, κλειδώνει η γραμμή στο Max 15mbps. Στο unlimited ειναι unlimited..
spiridonas_xenit Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στην παρέα...παιδιά έχω cosmote 24 διότι δεν υπάρχει οπτικη ινα στην περιοχή μου και δεν κάτι σοβαρό πάρα κατά ανάγκη.Αλλος παροχος δεν υπάρχει λόγω περιορισμων κτλ.Με δωρεάν εξοπλισμο και με 30€ το μήνα αξίζει να επιλέξω τον Μασκ;
songless_bird Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Thresh είπε ΧΕΜΔ σύμφωνα με το χάρτη υπάρχει μόνο εκεί, αλλά προφανώς δεν την καλύπτει στο 100%. Αυτό που μου δείχνεις δεν είναι ουτε το 10% των Μουδανιών και δεν περιλαμβάνει καν την κεντρική πλατεία με τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες... Δεν πιάνει ούτε ένα μεγάλο ξενοδοχείο προς τα δυτικά ανάμεσα με το άλλο χωριό. Επίσης το παράδοξο είναι ότι δεν καλύπτει ούτε το κτήριο του ΟΤΕ 🤣 Επεξ/σία 3 Μαϊου από songless_bird
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα