manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:42 μμ (επεξεργασμένο) Accused Ανακάλυψα πρόσφατα την συγκεκριμένη σειρά στο Ertflix** και έχω φτάσει στο 11ο Επεισόδιο*. Πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια που όλα έχουν μία κοινή αφετηρία κάθε φορά με τον πρωταγωνιστή να βρίσκεται στο δικαστήριο κατηγορούμενος. Έπειτα ακολουθεί ένα flashback και βλέπουμε πως έφτασε μέχρι εκεί. Η κακή στιγμή; Ένα στραβοπάτημα; Η παρέα με τους λάθος ανθρώπους; Η απόκρυψη της αλήθειας από φόβο ή από δόλο; Πολλά από αυτά μαζί; Όποια και να είναι η αιτία, το κάθε επεισόδιο μέχρι στιγμής έχει ένα όμορφο σενάριο το οποίο καταφέρνει και σε απορροφάει και σε συνδυασμό με τις πολύ ωραίες ερμηνείες των ηθοποιών δένεσαι με τους ήρωες της κάθε ιστορίας. Δεν είναι πάντα mindblown το σενάριο αλλά ποτέ δεν είναι γραμμικό και αναμενόμενο. Μέχρι στιγμής μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Έριξα όμως μια ματιά εδώ και αναζητώντας με το όνομα της δεν είδα κανένα να την αναφέρει πουθενά; Δεν την πήρε κανείς χαμπάρι ή σας φάνηκε αδιάφορη; Προτείνω πάντως να την δείτε. Θεωρώ επίσης ότι είναι υπερβολικά αδικημένη στο 7,0 απ' το Imdb. Αν και δυσκολεύομαι να επιλέξω νομίζω ότι το αγαπημένο μου επεισόδιο μέχρι στιγμής παραμένει το "Danny's Story". *Αναφέρομαι στο 11ο επεισόδιο με την σειρά που είναι στο Ertflix. Για κάποιο λόγο δεν τα έχει με την σειρά του Imdb που φαντάζομαι ότι είναι και η κανονική σειρά που βγήκαν. ** Απ' όσο γνωρίζω στην Αγγλία υπάρχει στο Sky Επεξ/σία Τρίτη στις 06:42 μμ από manolis940 1
Millennium Δημοσ. Τρίτη στις 06:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:56 μμ Μια χαρά σειρά είναι αν και δεν την είδα όλη ακόμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα