Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. 

Χωρίς να τρέχουν εφαρμογές έχω ένα 15 με 18% που από όσο έχω διαβάσει δεν είναι αποδεκτό. 

Έχω φυσικά δοκιμάσει τα πάντα. 

Από bios updates, drivers uninstall and update, gpu uninstall me ddu μέχρι και το λειτουργικό άλλαξα σε νέο ssd από m.2 μήπως γίνει κάτι. 

Δυστυχώς τπτ δεν βοήθησε. 

Και θέλω να κάνω μια ερώτηση. 

Αν αλλάξω psuθα βοηθήσει?

Το σύστημα αποτελείται 

Ryzen 5 5600x 

Asus rx-6600 8gb dual

32gb (4×8 modules) 3600

Psu force (νομίζω) 650w

Msi b550 gaming plus 

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το psu ειναι για πεταμα.Ελπιζω να μην σου χαλασε κατι. Αγορασε ενα σοβαρο ,συνεδεσε το και μετα ξαναξεκινα το pc.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
Just now, benign said:

Το psu ειναι γφια πεταμα.Ελπιζω να μην σου χαλασε κατι. Αγορασε ενα σοβαρο ,συνεδεσε το και μετα ξαναξεκινα το pc.

και γω αυτό σκέφτηκα και πάω αυριο για νέο.

ευχαριστώ.

Θα ενημερώσω όταν το κουμπώσω πάνω

Δημοσ.

15-18% usage; Σε ποιο κομμάτι; Γιατί δεν είναι αποδεκτό; Πόσα τρέχουν στο backround;

Όταν λες διακοπές, τι παθαίνει; Οι μνήμες τρέχουν στα 3600; Έτρεξες κανένα διαγνωστικό μνημών; Δοκίμασες να της κατεβάσεις στα 3200; Πολλά στικ για τόση ταχύτητα, σε συνδυασμό με ένα κακό τροφοδοτικό, δεν είναι δύσκολο να φας φόλα.

Δοκίμασε πρώτα  να κατεβάσεις τις μνήμες και να δεις συμπεριφορά, φυσικά και συστήνεται να αλλάξεις το force αλλά ούτε εγώ πιστεύω οτι είναι η (μοναδική) πηγή του κακού

Δημοσ.

Λοιπόν ,αλλάχτηκε το psu αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Και καλά στην αρχή μέχρι να τρέξουν τα προγράμματα και οι υπηρεσίες το καταλαβαίνω.

μετά όμως είναι κολλημένο από το 9-13% χωρίς να τρέχει κάτι.εκτός από bitdefender που βλέπω ότι δεν έχει κατανάλωση.

θα δοκιμάσω και αυτό με τις ram αν και δεν εχω ενεργοποιημένο το xmp.

να κάνω και μια άλλη ερώτηση

εχω το ryujinx emulator και μου βγάζει ανά διαστήματα στο log το παρακάτω

HLE.OsThread.4 ServiceNv Wait: GPU processing thread is too slow, waiting on CPU...

τι μπορεί να σημαίνει?

Δημοσ.

κανε disable το bdagent restart αν δεν αλλαξει κατι δες 

μετα κανε terminate  το system interrupts να δουμε τι θα γινει 

Δημοσ.

Το system interrupts δεν με αφήνει να το κάνω κάτι. 

Η φάση είναι ότι έκανα uninstall τους drivers της gpu και έπεσε στο 8.

Τώρα πέρασα τους νέους μέσα από amd adrenalin και πάλι πήγαν στο 14

Άρα κάτι έχει να κάνει με τους drivers 

Επίσης έχω κατεβάσει και τις μνήμες που προτάθηκε παραπάνω 

Δημοσ.

oi drivers μεσα εχουν ρυθμισεις βγαλτα ενα ενα off να δεις αν κατι μπορει να αλλαξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το system interrupts δεν ειναι φυσιολογικο στα 15% αν και ειναι κουραστικο δοκιμασε να κανεις format και βαλε φρεσκα windows και ασε μονο τα windows να βαλουνε τα drivers (μην συνδεσεις τιποτα στις usb θυρες και οχι καμια εφαρμογη οπως το Bitdefend) και δες αν σου κανει διακοπες

(ελπιζω να εχεις ριξει μια ματια αν σου ανεβαζει θερμοκρασιες ο cpu σου)

Επεξ/σία από Talixx
Δημοσ.

προβλημα με τις ραμ παιζει να ειναι...μεινε με 2 dimms ,κανε ενναλαγες πχ πρωτα στις θεσεις 1-3 μετα 2-4 αν συνεχισει βαζεις τις αλλες δθο παλι ετσι

Δημοσ.
10 hours ago, Talixx said:

το system interrupts δεν ειναι φυσιολογικο στα 15% αν και ειναι κουραστικο δοκιμασε να κανεις format και βαλε φρεσκα windows και ασε μονο τα windows να βαλουνε τα drivers (μην συνδεσεις τιποτα στις usb θυρες και οχι καμια εφαρμογη οπως το Bitdefend) και δες αν σου κανει διακοπες

(ελπιζω να εχεις ριξει μια ματια αν σου ανεβαζει θερμοκρασιες ο cpu σου)

Ο επεξεργαστής μια χαρά θερμοκρασία έχει 

Δεν ανεβαίνει πάνω από 40-41

9 hours ago, dukas77 said:

προβλημα με τις ραμ παιζει να ειναι...μεινε με 2 dimms ,κανε ενναλαγες πχ πρωτα στις θεσεις 1-3 μετα 2-4 αν συνεχισει βαζεις τις αλλες δθο παλι ετσι

Θα το δοκιμάσω και αυτό αύριο μαζί με clean install windows 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, dumakos said:

Ο επεξεργαστής μια χαρά θερμοκρασία έχει 

Δεν ανεβαίνει πάνω από 40-41

Θα το δοκιμάσω και αυτό αύριο μαζί με clean install windows 

Που ειναι το bdagent.exe ? Σε ποιο φακελο? (Συγνωμη ακομη,δεν εχω καταλαβει τι εννοεις με την φραση `διακοπες συστηματος`.)

Επεξ/σία από benign

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...