Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, benign said:

Που ειναι το bdagent.exe ? Σε ποιο φακελο? (Συγνωμη ακομη,δεν εχω καταλαβει τι εννοεις με την φραση `διακοπες συστηματος`.)

Δες τα screenshot 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, benign είπε

Συγνωμη ακομη, δεν εχω καταλαβει τι εννοεις με την φραση `διακοπες συστηματος`.

Εννοει τα system interrupts απλως το μετεφρασε στα ελληνικα.
Ζοριστηκα και εγω να καταλαβω μεχρι που ανεβασε τις εικονες.

Επεξ/σία από dbrillis
o dbrillis εγραψε αυτο το μηνυμα !
Δημοσ.

Πάντως παίδες έχουν δοκιμαστεί τα πάντα και άκρη δεν έχω βγάλει 

Στήσιμο όλο από την αρχή με νέο bios με νέα windows και τπτ δεν έχει φτιάξει 

Μνήμες σε όλες τις θέσεις είτε σετ των 2 είτε των 4 αλλά δεν.

Drivers μόνο από windows

Χωρίς Bitdefender και συνεχίζει εκεί 

12 με 15% 

Νομίζω ότι θα το παρατήσω 

Δεν έχει και τπτ άλλο να γίνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2025 στις 7:17 ΜΜ, dumakos είπε

Εβαλα από διαφορετικά σημεία για να δειτε

Screenshot (8).png

Screenshot (9).png

Screenshot (10).png

Screenshot (11).png

Screenshot (12).png

Screenshot (13).png

Το 15,2% όπως φαίνεται είναι από το system interrupts. Το system interrupts δεν είναι μια διεργασία, αλλά υποδεικνύουν εάν η CPU περιμένει να ολοκληρωθεί κάτι πριν συνεχίσει την εργασία. Για παράδειγμα, εάν ανοίξεις ένα αρχείο, η CPU θα περιμένει τον σκληρό δίσκο να ανακτήσει το αρχείο, γεγονός που παράγει μια διακοπή συστήματος.

Αν έχεις σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με sata καλώδιο, θα έλεγα να δοκιμάσεις κάτι τόσο απλό όπως να αποσυνδέσεις το καλώδιο και να το ξανά συνδέσεις, δοκιμή άλλο καλώδιο η μετά δοκιμή άλλο σκληρό δίσκο.

Δοκίμασε και από εδώ https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-system-interrupts-high-cpu-usage-windows-10/ το Solution 3 και 4.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
5 hours ago, sakisgri said:

Το 15,2% όπως φαίνεται είναι από το system interrupts. Το system interrupts δεν είναι μια διεργασία, αλλά υποδεικνύουν εάν η CPU περιμένει να ολοκληρωθεί κάτι πριν συνεχίσει την εργασία. Για παράδειγμα, εάν ανοίξεις ένα αρχείο, η CPU θα περιμένει τον σκληρό δίσκο να ανακτήσει το αρχείο, γεγονός που παράγει μια διακοπή συστήματος.

Αν έχεις σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με sata καλώδιο, θα έλεγα να δοκιμάσεις κάτι τόσο απλό όπως να αποσυνδέσεις το καλώδιο και να το ξανά συνδέσεις, δοκιμή άλλο καλώδιο η μετά δοκιμή άλλο σκληρό δίσκο.

Δοκίμασε και από εδώ https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-system-interrupts-high-cpu-usage-windows-10/ το Solution 3 και 4.

Τα έκανα και αυτά αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Τα screenshots δεν δειχνουν που ειναι το bdagent.exe. Μπορεις να δεις και να μας πεις σε ποιο φακελο ειναι?

On 30/04/2025 at 16:11, dumakos said:

Λοιπόν ,αλλάχτηκε το psu αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ποιο τροφοδοτικο πηρες?

On 30/04/2025 at 16:11, dumakos said:

εχω το ryujinx emulator και μου βγάζει ανά διαστήματα στο log το παρακάτω

HLE.OsThread.4 ServiceNv Wait: GPU processing thread is too slow, waiting on CPU...

τι μπορεί να σημαίνει?

Οτι το emulation της gpu ειναι πολυ αργο και δημιουργει `μπουκαλι`στην αποδοση του προγραμματος.Ο επεξεργαστης αναγκαζεται κατα καποιο τροπο να περιμενει την καρτα που αργει.

Για βγαλε αυτο το προγραμμα να δεις,το δοκιμασες?

Δημοσ.
13 minutes ago, benign said:

Τα screenshots δεν δειχνουν που ειναι το bdagent.exe. Μπορεις να δεις και να μας πεις σε ποιο φακελο ειναι?

Ποιο τροφοδοτικο πηρες?

Οτι το emulation της gpu ειναι πολυ αργο και δημιουργει `μπουκαλι`στην αποδοση του προγραμματος.Ο επεξεργαστης αναγκαζεται κατα καποιο τροπο να περιμενει την καρτα που αργει.

Για βγαλε αυτο το προγραμμα να δεις,το δοκιμασες?

Corsair TX750M

Το πρόγραμμα δεν τρέχει.

Βασικά δεν τρέχει τπτ όταν τρέχω το task manager,και όπως είχα γραψει και πιο πανω(αν θυμάμαι καλα) και χωρίς το bitdefender εγκατεστημένο δεν έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.
3 hours ago, benign said:

Αυτο ειναι 8αετιας.

8ετιας σαν μοντέλο.

Το πήρα από φίλο που το είχε πάρει καινούριο πριν 2 χρόνια σε υπολογιστή γραφείου(όχι βαριές εργασίες και gaming).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...