sebaskourk Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 μμ Αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου; https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/317018-smartphone-oneplus-13r-12-256g-black?showReviews=true η κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρηματα ;
tsimisdel Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Από προσωπική εμπειρία που έχω με το συγκεκριμένο από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Πάρτο και δεν θα χάσεις....
Fotia Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Για τα χρήματα που ζητά ,οι ενημερώσεις είναι θέμα ,γίνονται ανά τρίμηνο τουλάχιστον στα security updates ,ενώ σε άλλες εταιρίες πιο σύντομα..
GATE123 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fotia είπε Για τα χρήματα που ζητά ,οι ενημερώσεις είναι θέμα ,γίνονται ανά τρίμηνο τουλάχιστον στα security updates ,ενώ σε άλλες εταιρίες πιο σύντομα.. Λάθος. Εγώ που έχω το 1+12 γίνονται κάθε μήνα άντε στην χειρότερη ενάμιση. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από GATE123
tsimisdel Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 ώρες πριν, Fotia είπε Για τα χρήματα που ζητά ,οι ενημερώσεις είναι θέμα ,γίνονται ανά τρίμηνο τουλάχιστον στα security updates ,ενώ σε άλλες εταιρίες πιο σύντομα.. Μέχρι στιγμής, σε μηνιαία βάση έρχονται οι αναβαθμίσεις, δεν υπήρξε κάποια καθυστέρηση, ήδη έχω κάνει 3-4 ενημερωσεις απο τότε που αγόρασα τη συσκευή και την πήρα με το που κυκλοφόρησε Ελλάδα....
Fotia Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Για το μοντέλο αναφέρονται 6 έτη αναβαθμίσεις . Το ίδιο ισχύει και στο Nord 4 που ήταν το πρώτο που άρχισε την πολιτική των 6 ετών , αλλά σε αυτό δεν έρχονται τακτικά. Αλλο μοντέλο ..
takis1984 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Για εμένα το oneplus 13R είναι πολύ τίμια συσκευή σε αυτά τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα