tasanton Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Xdanger said: Δεν ισχύει αυτό, δεν εξαρτάται ο χρόνος πληρωμής (31/7 εφάπαξ ή πρώτη δόση) από τον χρόνο υποβολής. Ούτε έχω δει κάπου να μπορείς να βάλεις δόσεις στην πιστωτική Ισχύει. Πρέπει να πληρώσεις εφάπαξ μέχρι σήμερα για να πάρεις 4% έκπτωση. Και στη δική μου πιστωτική (Eurobank) έβαλα 12 άτοκες δόσεις. UPDATE: ξαναδιαβάζοντας το αρχικό post διαπίστωσα μια παρανόηση από μεριάς μου. Βλέπετε προσωπικά έχω σύστημα να υποβάλω και να πληρώνω σχεδόν ταυτόχρονα. Οπότε το πάω μέχρι το τέλος της προθεσμίας. Όμως η αρχική ερώτηση (και η δική σου απάντηση) αφορά το χρόνο υποβολής μόνο. Συνεπώς έχεις δίκιο, υποβολή <> πληρωμή. Επεξ/σία 30 Απριλίου από tasanton
teot Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, tasanton είπε Ισχύει. Πρέπει να πληρώσεις εφάπαξ μέχρι σήμερα για να πάρεις 4% έκπτωση. Και στη δική μου πιστωτική (Eurobank) έβαλα 12 άτοκες δόσεις. Λάθος Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής για να πάρεις 4% έκπτωση.... και όχι η προθεσμία να το πληρώσεις Αν η δήλωση έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα (30/4) ...υπάρχει το περιθώριο να πληρωθεί εφάπαξ μεχρι 31/7 για να πάρει το 4% . Επεξ/σία 30 Απριλίου από teot 1
tasanton Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 3 hours ago, milos_ said: Σιγά την έκπτωση το 4% που θα κάτσω να σκάσω ή να πιέσω τον λογιστη να την κάνει. Μεγάλη κουβέντα. Για μικροποσά δεν έχει σημασία όντως. Αν όμως έχεις φόρο κάποια χιλιάδες €, είναι σημαντική. Μπορεί να είναι ένα μηνιαίο νοίκι π.χ. Η ανάποδα, μια άκοπη απόδοση τόκου. Ελεύθεροι επαγγελματίες και ΟΕ/ΕΕ/ΙΚΕ έχουν σοβαρό λόγο για τέτοιες εκπτώσεις. 4 minutes ago, teot said: Λάθος Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής για να πάρεις 4% έκπτωση.... όχι η προθεσμία να το πληρώσεις Αν η δήλωση έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα (30/4) ...υπάρχει το περιθώριο να πληρωθεί εφάπαξ μεχρι 31/7 για να πάρει το 4% . Μάλλον έχεις δίκιο εδώ, διόρθωσα το post μου πιο πάνω εξηγώντας το δικό μου "σύστημα". 1
teot Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 2 ώρες πριν, Xdanger είπε Ούτε έχω δει κάπου να μπορείς να βάλεις δόσεις στην πιστωτική Την δυνατότητα για δόσεις την δίνουν οι τράπεζες που έχουν εκδώσει τις πιστωτικές και όχι το κράτος
zoranb Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 34 minutes ago, teot said: Λάθος Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής για να πάρεις 4% έκπτωση.... και όχι η προθεσμία να το πληρώσεις Το έχεις δεί αυτό κάπου γραμμένο; Σίγουρα η πληρωμή δεν πρέπει να γίνει άμεσα;
Vstromrider Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 20 λεπτά πριν, zoranb είπε Το έχεις δεί αυτό κάπου γραμμένο; Σίγουρα η πληρωμή δεν πρέπει να γίνει άμεσα; Δυστυχως ναι! Βυσματωσαν τους λογιστες τωρα που γινεται χαμος, απλα για να κανουν την δηλωση πιο νωρις και οχι τον Ιουλιο. Τι νοημα εχει αυτο δηλαδη ? Απο 1 Απριλιου μεχρι 31 Ιουλιου επρεπε να ειναι ανοιχτες οι φορολογικες δηλωσεις. Οποιος πληρωσει μπακουι, παιρνει εκπτωση. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε!
teot Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, zoranb είπε Το έχεις δεί αυτό κάπου γραμμένο; Σίγουρα η πληρωμή δεν πρέπει να γίνει άμεσα; Το εχω διαβάσει σε διαφορες ενημερωτικες σελίδες, στην ΑΑΔΕ .... αλλά το είδα και στο δικό μου εκκαθαριστικό . https://www.aade.gr/sites/default/files/2025-03/dt_17.03.2025..pdf / Επεξ/σία 30 Απριλίου από teot 1
GREGORYMO Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 10 ώρες πριν, zoranb είπε Για να επωφεληθεί ο φορολογούμενος την έκπτωση του 4%, θα πρέπει να υποβληθεί η δήλωση μέχρι, σήμερα 30 Απριλίου. Όμως αν κ έτοιμη η δήλωση κ χωρίς να υπάρχει καμία εκκρεμότητα, εδώ κ δυο μήνες, ακόμα δεν έχει υποβληθεί η δήλωση. Αυτή η καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής, γίνεται κάθε χρόνο κ αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιος λόγος. Ζήτησες να σου κάνει τη δήλωση και σου βρίσκει δικαιολογίες ? Πήγαινε αλλού
mariosnik_ Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Εγώ έκανα την δική μου σήμερα τα μεσάνυχτα, ώστε να μπορώ να πληρώσω με 4% έκπτωση, δεν είναι και λίγα αυτά που γλιτώνω λόγω υψηλού φόρου.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 11 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Εγώ έκανα την δική μου σήμερα τα μεσάνυχτα, ώστε να μπορώ να πληρώσω με 4% έκπτωση, δεν είναι και λίγα αυτά που γλιτώνω λόγω υψηλού φόρου. Μια χαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα