Προς το περιεχόμενο

LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED OLED55C11LB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής θέμα:

Έχω την LG C2 55" και μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες χρήσης, εμφανίστηκε ένα μόνιμα κολλημένο πράσινο pixel στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης (επισυνάπτω και 3 φωτογραφίες). Επικοινώνησα με την υποστήριξη για την εγγύηση και μου είπαν πως η εργοστασιακή καλύπτει μόνο τα 2 πρώτα χρόνια, οπότε δεν ισχύει πλέον.

Δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη επισκευή, και ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι αξίζει να το κοιτάξω ή αν είναι κάτι που δεν αξίζει τον κόπο. Έχει κάποιος ιδέα για το πιθανό κόστος επισκευής σε τέτοια περίπτωση;

Δοκίμασα και κάποια "tricks" από το YouTube (βίντεο που αναβοσβήνουν χρώματα, pixel refresh, κ.λπ.), αλλά δεν είδα διαφορά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κάποιες φορές το πράσινο είναι πιο έντονο, ενώ άλλες φαίνεται σχεδόν να εξαφανίζεται.

Γενικά με ενοχλεί αρκετά, γιατί είναι σε σημείο δίπλα από τους υπότιτλους που γενικά έχει μαύρο φόντο και φαόινεται πολύ έντονα, σε ποδοσφαιρικό αγώνα πχ δεν με ενοχλεί

Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο ή έχει να προτείνει κάποια λύση/συμβουλή, θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Screenshot 2025-04-30 121407.png

Screenshot 2025-04-30 121537.png

Screenshot 2025-04-30 121622.png

Δημοσ.
Στις 30/4/2025 στις 12:26 ΜΜ, Nisec είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής θέμα:

Έχω την LG C2 55" και μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες χρήσης, εμφανίστηκε ένα μόνιμα κολλημένο πράσινο pixel στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης (επισυνάπτω και 3 φωτογραφίες). Επικοινώνησα με την υποστήριξη για την εγγύηση και μου είπαν πως η εργοστασιακή καλύπτει μόνο τα 2 πρώτα χρόνια, οπότε δεν ισχύει πλέον.

Δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη επισκευή, και ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι αξίζει να το κοιτάξω ή αν είναι κάτι που δεν αξίζει τον κόπο. Έχει κάποιος ιδέα για το πιθανό κόστος επισκευής σε τέτοια περίπτωση;

Δοκίμασα και κάποια "tricks" από το YouTube (βίντεο που αναβοσβήνουν χρώματα, pixel refresh, κ.λπ.), αλλά δεν είδα διαφορά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κάποιες φορές το πράσινο είναι πιο έντονο, ενώ άλλες φαίνεται σχεδόν να εξαφανίζεται.

Γενικά με ενοχλεί αρκετά, γιατί είναι σε σημείο δίπλα από τους υπότιτλους που γενικά έχει μαύρο φόντο και φαόινεται πολύ έντονα, σε ποδοσφαιρικό αγώνα πχ δεν με ενοχλεί

Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο ή έχει να προτείνει κάποια λύση/συμβουλή, θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Screenshot 2025-04-30 121407.png

Screenshot 2025-04-30 121537.png

Screenshot 2025-04-30 121622.png

Δεν νομίζω να φτιάχνει με επισκευή. Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο "μασάζ" την οθόνη, ή ελαφρύ ζέσταμα τοπικά, αλλά προφανώς με δική σου ευθύνη. Ψάξε βίντεο να δεις πως γίνονται.

Εγώ δεν θα το ρίσκαρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...