Thrylos7 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Θα ηθελα να αντικαταστησω το pixel 6 που εχω αυτη τη στιγμη.... Θελω : 1)πολυ καλη καμερα (απο πλευρας point n shoot, οχι pro ρυθμισεις κλπ, ουτε macro καμερες κλπ με ενδιαφερουν. τωρα μια στο τοσο αν εχω λιγο optical zoom παραπανω δε θα πω οχι για μια συναυλια η ενα γηπεδο αλλα δεν ειναι και λογος για να πληρωσω 200+ ευρω πχ το ζοομ) 2)να ειναι πολυ fluid στα μενου και δε μου αρεσουν τα κινεζο-ui, και γιαυτο ειχα pixel. 3)να εχω επιτελους 5G, VoLTE που μου λειψανε απο το pixel... Budget κανενα 500ρικο.... προτασεις?
GATE123 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 33 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Θα ηθελα να αντικαταστησω το pixel 6 που εχω αυτη τη στιγμη.... Θελω : 1)πολυ καλη καμερα (απο πλευρας point n shoot, οχι pro ρυθμισεις κλπ, ουτε macro καμερες κλπ με ενδιαφερουν. τωρα μια στο τοσο αν εχω λιγο optical zoom παραπανω δε θα πω οχι για μια συναυλια η ενα γηπεδο αλλα δεν ειναι και λογος για να πληρωσω 200+ ευρω πχ το ζοομ) 2)να ειναι πολυ fluid στα μενου και δε μου αρεσουν τα κινεζο-ui, και γιαυτο ειχα pixel. 3)να εχω επιτελους 5G, VoLTE που μου λειψανε απο το pixel... Budget κανενα 500ρικο.... προτασεις? https://www.bestprice.gr/item/2159327068/samsung-galaxy-s24-128gb.html
logistoulis Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Στις 30/4/2025 στις 2:45 ΜΜ, Thrylos7 είπε Θα ηθελα να αντικαταστησω το pixel 6 που εχω αυτη τη στιγμη.... Θελω : 1)πολυ καλη καμερα (απο πλευρας point n shoot, οχι pro ρυθμισεις κλπ, ουτε macro καμερες κλπ με ενδιαφερουν. τωρα μια στο τοσο αν εχω λιγο optical zoom παραπανω δε θα πω οχι για μια συναυλια η ενα γηπεδο αλλα δεν ειναι και λογος για να πληρωσω 200+ ευρω πχ το ζοομ) 2)να ειναι πολυ fluid στα μενου και δε μου αρεσουν τα κινεζο-ui, και γιαυτο ειχα pixel. 3)να εχω επιτελους 5G, VoLTE που μου λειψανε απο το pixel... Budget κανενα 500ρικο.... προτασεις? Το pixel 9 pro που έχω πάντως και 5g και volte και wifi calling έχει κανονικά (στις επιλογές sim του παρόχου μου) 3
Thrylos7 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου On 30/04/2025 at 15:19, GATE123 said: https://www.bestprice.gr/item/2159327068/samsung-galaxy-s24-128gb.html Δεν το είχα σκεφτεί το s24, είναι καλή ιδέα. Γενικά μου αρέσει να κίνουμαι σε περσινές ναυαρχίδες γιατί δε μπορώ να πληρώσω 800αρια+. Με χαλάνε λίγο τα 8gb ram, επειδή τόσα είχε και το oneplus6 μου πριν 6 χρόνια...μετά πήγα σε oneplus8 πάλι 8gb, μετά στο pixel6 πάλι 8gb, θα περίμενα ένα upgrade στη ram μετά από τόσα χρόνια ... Από κάμερα κλπ το ξέρω ότι είναι κομπλέ, με το UI πως πάνε τα Samsung σήμερα? Είναι σχετικά clean η έχει πολύ bloat?
GATE123 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 50 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Από κάμερα κλπ το ξέρω ότι είναι κομπλέ, με το UI πως πάνε τα Samsung σήμερα? Είναι σχετικά clean η έχει πολύ bloat? Έχει βελτιωθεί αρκετά από τα παλιά. 55 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Δεν το είχα σκεφτεί το s24, είναι καλή ιδέα. Γενικά μου αρέσει να κίνουμαι σε περσινές ναυαρχίδες γιατί δε μπορώ να πληρώσω 800αρια+. Με χαλάνε λίγο τα 8gb ram, επειδή τόσα είχε και το oneplus6 μου πριν 6 χρόνια...μετά πήγα σε oneplus8 πάλι 8gb, μετά στο pixel6 πάλι 8gb, θα περίμενα ένα upgrade στη ram μετά από τόσα χρόνια ... Η εναλλακτική σου και σαν πιο καινούριο που θες μεγάλη Ram https://www.bestprice.gr/item/2160292772/samsung-galaxy-s25-128gb.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα