Προς το περιεχόμενο

Έχω keylogger??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το λάθος πριν από μία εβδομάδα και κατέβασα από το 

6554b6be8c0d829a8bf63ae0c82cf121_link.pn Just a moment...

EXTRANET.TORRENTBAY.ST

και παίζει να κόλλησα keylogger, και γιατί το λέω αυτό.... Προχθές έκανα επαναφορά κωδικού μιας χρεωστικής κάρτας της μητέρας μου και χρειάστηκε να ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΗΣΩ τον αριθμό της κάρτας! Χθες της ήρθε ειδοποίηση στο e-banking να εγκρίνει πληρωμή GOOGLE ενώ δεν την καταχωρήσει πουθενά διαδικτυακά γιατί φοβάται, η εξυπηρέτηση πελατών της ΕΘΝΙΚΗΣ δεν γνωρίζει παραπάνω πληροφορίες. Σήμερα την έστειλα να βγάλει νέα κάρτα καλού κακού αλλά το θέμα είναι τι γίνεται με το PC μου. Έιχα τρέξει windows defender, malware bytes πριν την επαναφορά του κωδικού ,είχε βρει ότι είχε βρει, αλλά από ότι φαίνεται έχουν μείνει κάτι ρέστα. Χθες μετά το συμβάν έτρεξα το online tool της eset το οποίο το οποίο λέει ότι είναι για keyloggers, και αυτό βρήκε και τα εσβησε. Θα ανεβάσω το log να το δείτε αν φαίνεται ότι αυτά που βρήκε αν ήταν keyloggers. 

Κάνω format τι να κάνω????😭😭

Ps: είμαι τόσο χαζός που το υποτιμησα το όλο θέμα γιατί για να μπορέσω να περάσω το software, έκλεισα το windows defender και σαν να μην έφτανε όλο αυτό,έχω 320 παραβιασμενους κωδικούς στην Google. Κραξτε ελεύθερα ....

eset_295bfdbe-6290-4195-8d75-8f0728f6a0c1.txt

Δημοσ.

Από που προέκυψαν οι 320 παραβιασμένοι κωδικοί που το βλέπεις αυτό;
Είχες 2fa ενεργοποιημένο για όλους τους λογαριασμούς σου;
Χρειάστηκε να κάνεις με τον Keylogger στον υπολογιστή σου χρήση master password;
Έχεις κάποια επέκταση στον browser για κωδικούς;
Έχεις κάνει εντωμεταξύ έξοδο από όλες τις συνεδρίες των λογαριασμών σου; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nicewise είπε

Από που προέκυψαν οι 320 παραβιασμένοι κωδικοί που το βλέπεις αυτό;
Είχες 2fa ενεργοποιημένο για όλους τους λογαριασμούς σου;
Χρειάστηκε να κάνεις με τον Keylogger στον υπολογιστή σου χρήση master password;
Έχεις κάποια επέκταση στον browser για κωδικούς;
Έχεις κάνει εντωμεταξύ έξοδο από όλες τις συνεδρίες των λογαριασμών σου; 

1) στο google password manager 

2) Nai ευτυχώς 

3) Όχι 

4) Όχι 

5) Ναι 

Δημοσ.

Εγώ θα προχωρούσα σε καθαρή εγκατάσταση format αφού έκανα αντίγραφο των δεδομένων μου για να έχω την ησυχία μου.  
Ήταν πάντως γνωστή περίπτωση https://www.virustotal.com/gui/url/3c0e77cd4bc95d57ce66e53049b82a37ce38ed91c9016ebe5a7dd3cc6d59fac5

Ωραία στους λογαριασμούς που είχες εφαρμόσει το 2fa είσαι προστατευμένος ή πρέπει να είσαι. Στο τραπεζικό της κάρτας δεν θα υπήρχε...
Ψάξε με τα email που χρησιμοποιείς στο https://haveibeenpwned.com/  να δεις τι θα βρεις.
Χρησιμοποιείσαι το netstat /?  επιλέγεις ανάλογα για να δεις τι τρέχει στον υπολογιστή σου με δικαιώματα διαχειριστή Powershell 

Αυτό με την έξοδο που ανέφερες σημαίνει ότι σε όλες τις άλλες συσκευές σου ήσουν αποσυνδεδεμένος ok?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...