mkap Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Καλησπέρα δούλευα 3 χρόνια Έμεινα έγκυος κι δεν άρεσε στο αφεντικό μου ,δεν εξελίχθηκε όμως καλά η εγκυμοσύνη μου Αποφάσισα λοιπόν πως δεν θέλω να εργάζομαι για αυτό το άτομο ,ούτε να τον βλέπω δεν ήθελα Πήρα λοιπόν την ετήσια άδεια μου που δικαιουμουν για να είμαι καλυμμένη τον ένα μήνα που απαιτείται προειδοποίηση . Έγινε η παραίτηση αλλά δεν έχω λάβει πληρωμή της άδειας κι έχει πάει 30 του μηνός ούτε κι επίδομα αδείας .πληρώνεται η άδεια που πήρα η όχι ? Σας ευχαριστώ 2
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 30/4/2025 στις 6:19 ΜΜ, mkap είπε Καλησπέρα δούλευα 3 χρόνια Έμεινα έγκυος κι δεν άρεσε στο αφεντικό μου ,δεν εξελίχθηκε όμως καλά η εγκυμοσύνη μου Αποφάσισα λοιπόν πως δεν θέλω να εργάζομαι για αυτό το άτομο ,ούτε να τον βλέπω δεν ήθελα Πήρα λοιπόν την ετήσια άδεια μου που δικαιουμουν για να είμαι καλυμμένη τον ένα μήνα που απαιτείται προειδοποίηση . Έγινε η παραίτηση αλλά δεν έχω λάβει πληρωμή της άδειας κι έχει πάει 30 του μηνός ούτε κι επίδομα αδείας .πληρώνεται η άδεια που πήρα η όχι ? Σας ευχαριστώ Δεν απαγορεύεται να σε απολύσει, και δικαιούσαι και κάνα χρόνο πληρωτή άδεια; Μην δηλώσεις παραίτηση αν δεν τα πάρεις. Επισης, λυπάμαι για το πως εξελίχθηκε.
Kthulhou Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 11 ώρες πριν, Sheogorath είπε και δικαιούσαι και κάνα χρόνο πληρωτή άδεια; πήρε την ετήσια άδεια => τις ημέρες που δικαιούται για το έτος (22-26 εργάσιμες, ανάλογα προϋπηρεσία κλπ) , δεν πήρε άδεια ολόκληρο χρόνο. Από τη στιγμή που είναι η ετήσια άδεια που δικαιούσαι κ στην έδωσε-υπέγραψε, ναι πληρώνεσαι μισθό κ επίδομα αδείας. Αν δεν τα πάρεις, ρωτάς πρώτα επιθεώρηση εργασίας κλπ για το πως θα κινηθείς.
Thechosennone Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Λυπάμαι για την εμπειρία σου. Φυσικά παίρνεις επίδομα άδειας. Αυτό για το οποίο δεν ειμαι σίγουρος είναι μέχρι πότε έχει δικαίωμα να σε εξοφλήσει. Πρέπει να ρωτήσεις έναν λογιστή. Επεξ/σία 2 Μαϊου από Thechosennone 2
alexariz111 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 30/4/2025 στις 6:19 ΜΜ, mkap είπε Καλησπέρα δούλευα 3 χρόνια Έμεινα έγκυος κι δεν άρεσε στο αφεντικό μου ,δεν εξελίχθηκε όμως καλά η εγκυμοσύνη μου Αποφάσισα λοιπόν πως δεν θέλω να εργάζομαι για αυτό το άτομο ,ούτε να τον βλέπω δεν ήθελα Πήρα λοιπόν την ετήσια άδεια μου που δικαιουμουν για να είμαι καλυμμένη τον ένα μήνα που απαιτείται προειδοποίηση . Έγινε η παραίτηση αλλά δεν έχω λάβει πληρωμή της άδειας κι έχει πάει 30 του μηνός ούτε κι επίδομα αδείας .πληρώνεται η άδεια που πήρα η όχι ? Σας ευχαριστώ Δικαιούσαι πολλά περισσότερα με την παραίτηση σου! Εάν βρισκόμουν στο τρίτο ημερολογιακό έτος τη μέρα της παραίτησης δικαιούσαι όλες τις άδειες τις χρονιάς, το επίδομα αδείας ολόκληρο και αναλογία δώρων.. Τα πήρα εγώ πέρυσι με την παραίτηση μου, επιβεβαιωμένο από Επιθεώρηση Εργασίας! Και θα έπρεπε να τα πάρεις τη στιγμή της παραίτησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα