thelos257 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:58 μμ Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω φορματ τον υπολογιστη μου και να ξανα εγκατατησω τα Windows απο την αρχη για διαφορους λογους. Θα ηθελα να ξερω τα γραμματα στους συνδεδεμενους σκληρους μου δισκους που εχω τωρα επανω στον υπολογιστη μου πως μπορω να τα ξανα περασω οπως ειναι αυτη την δεδομενη στιγμη χωρις να αλλαξουν ; Τον φακελο μTorrent πως τον περνω backup για να τον ξανα τοποθετισω πισω μετα απο το φορματ ;
thelos257 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καποιος να με βοηθησει ρε παιδια ή αν υπαρχει καποιο προγραμμα οπου μπορει να κανει backup τα γραμματα οπως ειναι ετσι μετα το φορματ να τους ξανα συνδεσω πισω και να παρουν τα γραμματα που εχουν τωρα ;
Kthulhou Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες καλημέρα αφού έχεις τα γράμματα σε εικόνες αποθηκευμένα, αφήνεις πάνω ΜΟΝΟ τον δίσκο όπου θα βάλεις τα windows στήνεις ωραία κ καλά, βάζεις drivers, κάνεις updates , στήνεις κ ό,τι πρόγραμμα θες μετά σβήνεις το σύστημα, συνδέεις κ τους υπόλοιπους δίσκους μετά από τη διαχείριση δίσκων, ρυθμίζεις τα γράμματα αν δεν είναι όπως θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα