Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, atypicalcoder said:

1) πλέον πολλά πράγματα έχουν απλοποιηθεί που κάποιες φορές δεν χρειάζεται η υπερεξειδίκευση
2) πλέον οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ποιότητα οπότε για αυτό κατά την γνώμη μου είσαι λάθος με αυτό που λες στην προτελευταία γραμμή.

Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από τα 2. Για το 1ο , έχουν απλοποιηθεί τώρα. Οι μεγάλες εταιρείες έχουν κώδικα, από το 96 😋😋 .

Για το 2ο, ναι , ισχύει, αλλά υπάρχουν και πολλοί σοβαροί επαγγελματίες που θα πληρώσουν για μια premium υπηρεσία. Σε αυτούς πρέπει να στοχεύουν όσοι ενδιαφέρονται για την ποιότητα του κώδικα. Είτε σαν εργαζόμενοι, είτε σαν συνεργάτες.

Εγώ στις συνεντεύξεις πάντα ρωτάω το background του manager. Εαν έχει τεχνικό background, συνήθως ενδιαφέρεται και καταλαβαίνει και τη σημασία του ποιοτικού κώδικα..

1 hour ago, Xdanger said:

Στην ουσία αυτό που λες είναι "μείωση" προσωπικού.

Το μείωση σε εισαγωγικά γιατί το μόνο που γίνεται είναι να ανεβάζει τον πήχη, οπότε όποιος δεν μπορεί απλά θα πρέπει να κάνει κάτι άλλο.

Ναι , αλλά μαζί με τον πήχη, ανεβαίνουν κατακόρυφα και οι μισθοί. Οπότε ο καθένας τα ζυγίζει και βλέπει τι θέλει να κάνει. Η μαθαίνει καινούριες τεχνολογίες, η πηγαίνει σε εταιρία που έχει legacy κώδικα .

Και στις 2 περιπτώσεις, αν είναι καλός στη δουλειά του, θα πάρει και τον ανάλογο μισθό.

Τώρα αν θέλει κάποιος να βγάλει μια σχολή και να του δώσουν 2000 πρώτο μισθό, ε, αυτό δυστυχώς γίνεται...

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με έχει βοηθήσει και μένα πολύ το ΑΙ παιδιά. Εδώ ο ντόπιος έμπορας μου τα ζάλιζε να μου βγάλει ένα πρόγραμμα αναβολικών και το ChatGPT τον έβγαλε στη σέντρα. Πάει το μεροκάμματο του , ας πρόσεχε. Ετσι για να μην νομίζετε πως μόνο οι προγραμματιστές θα μείνετε άνεργοι…..

IMG_8856.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...