sonikk Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Καλημέρα και καλό μήνα! Θα ήθελα να μάθω το εξής. Μου έχουν στείλει σε mail ένα έντυπο σε μορφή pdf και πρέπει να συμπληρώσω κάποια πεδία όπως ονοματεπώνυμο κλπ Όμως στο έντυπο αυτό που είναι σε pdf δεν πατιέται κάτι στην γραμμή συμπλήρωσης των πεδίων για να γράψω τα στοιχεία που ζητάνε. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται; Πρέπει να το εκτυπώσω να το συμπληρώσω χειρόγραφα μετά να το τραβήξω φωτογραφία και μετά να τους το στείλω σε mail με συνημμένη την φωτό αυτού του εντύπου; Έτσι γίνεται; Ή μπορώ να το μετατρέψω σε κάτι που μπορώ ηλεκτρονικά να γράψω κάτι πάνω του; Να προσθέσω ότι στο τέλος ζητάνε και την υπογραφή μου στο έντυπο αυτό. Σας ευχαριστώ.
dpolal Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sonikk είπε Καλημέρα και καλό μήνα! Θα ήθελα να μάθω το εξής. Μου έχουν στείλει σε mail ένα έντυπο σε μορφή pdf και πρέπει να συμπληρώσω κάποια πεδία όπως ονοματεπώνυμο κλπ Όμως στο έντυπο αυτό που είναι σε pdf δεν πατιέται κάτι στην γραμμή συμπλήρωσης των πεδίων για να γράψω τα στοιχεία που ζητάνε. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται; Πρέπει να το εκτυπώσω να το συμπληρώσω χειρόγραφα μετά να το τραβήξω φωτογραφία και μετά να τους το στείλω σε mail με συνημμένη την φωτό αυτού του εντύπου; Έτσι γίνεται; Ή μπορώ να το μετατρέψω σε κάτι που μπορώ ηλεκτρονικά να γράψω κάτι πάνω του; Να προσθέσω ότι στο τέλος ζητάνε και την υπογραφή μου στο έντυπο αυτό. Σας ευχαριστώ. Για την επεξεργασία pdf χρειάζεσαι κανονικά το πρόγραμμα της Adobe. Μπορείς όμως να ανοίξεις το αρχείο που σου έστειλαν με Firefox και να προσθέσεις ότι θες σαν δεύτερο layer επάνω του. Ουσιαστικά το αρχείο .pdf θα είναι σαν φωτογραφία πάνω στην οποία εσύ μπορείς να προσθέσεις στοιχεία. Π.Χ. πάνω στα πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις θα γράψεις με την επιλογή text ( T ) τα στοιχεία που θες. Την υπογραφή σου μπορείς να την προσθέσεις στο αρχείο, στο κατάλληλο σημείο, με την επιλογή Image. Πρέπει να την έχεις αποθηκευμένη σαν jpg αρχείο. Επεξ/σία 1 Μαϊου από dpolal
Petros Electron Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Μια αλλη λυση ειναι (αν το έγγραφο ειναι σχετικά απλο, κείμενο και δεν εχει πολλα γραφικά) να το μετατρέψεις σε docx και να το κανεις edit έπειτα μεσω word. Εχει και online converters δοκιμάζεις και βλεπεις. Ενα καλο προγραμμα που χρησημοποιω εγω ειναι το Nitro PDF την πληρωμενη εκδοση οπου κανει παπαδες με τα pdf σε θεμα editing και ψηφιακες υπρογραφες.
nickol-us Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Εφόσον μιλάμε για λίγα στοιχεία, η προσθήκη text σε ένα pdf είναι κάτι σχετικά απλό για τα περισσότερα προγράμματα. Εγώ χρησιμοποιώ το foxit reader που είναι και free. Έχει προσθήκη κειμένου (typewriter) όπου μπορείς πολύ εύκολα να διαχειριστείς γραμματοσειρά, μέγεθος ενώ μπορείς εύκολα στο τέλος να το μετακινήσεις-σύρεις ακριβώς στο επιθυμητό σημείο. Όταν τελειώσεις με τις προσθήκες, είτε κάνεις save, είτε κάνει Print → print to pdf για να μη φαίνεται καθόλου η επεξεργασία. Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα pdf ήδη και δε θες να βάλεις extra soft, πες ποιο είναι, να δούμε αν υπάρχει ήδη η δυνατότητα και που θα τη βρεις
archer100 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγώ χρησιμοποιώ αυτό: https://smallpdf.com/ Επεξ/σία 2 Μαϊου από archer100
tutuyo Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου PDFgear - Free PDF Editor Software & Online tools Free και πολυ καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα