Dinos1973 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 9 minutes ago, Mhdenistis said: Ας συμφωνήσουμε ότι δεν μπορεί να γράψει κλείσει αλλά αν γίνει κανένα χοντρό επεισόδιο ανάμεσα σε εσένα και τον ιδιοκτήτη το πιο πιθανό θα δικαιωθεί εκείνος. δηλαδη ο ιδιοκτητης θα κινηθει εναντιων σε οποιων πραρκαρει νομιμα, και η αστυνομια θα δικαιωσει τον καταστηματαρχη; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ! 2 1
dtk-386 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Μου αρέσει που φτιάχνετε σενάρια που έχουν μέσα την τροχαία να έρχεται να γράψει κλήση. 🤣 3 3
Dinos1973 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 11 minutes ago, tzavardin said: Συνονόματε, σε συγκεκριμένα μαγαζιά, όπως σούπερ μάρκετ υπάρχει διαδικασία και νομοθεσία για απαγορευση παρκινγκ σε συγκεκριμένες ώρες λόγω παραλαβής εμπορευμάτων. Ξέρεις πόσες φορές είχαν παρκαρει Παρασκευή βράδυ κλείνοντας τη μπάρα παραλαβής σε σουπερ μαρκετ που δούλευα (σε ιδιωτικό χώρο κιόλας, απέξω στο δρομο απαγορευόταν το πάρκινγκ) με αποτέλεσμα η παραλαβή του Σαββάτου να γίνεται με τα χέρια ή να περιμένουμε να πάει 9 το πρωί να ξυπνήσει ο πρίγκιπας να παραλαβουμε; Μιλάμε για κίνδυνο τραυματισμού πολλών υπαλλήλων (χώρια η κούραση και η καθυστέρηση) και κίνδυνο αλλοίωσης εμπορευμάτων που θα έτρωγε ο κόσμος. Χώρια η ταλαιπωρία δύο τριων χιλιάδων πελατών (ναι, για τόσες αποδείξεις μιλάμε το Σάββατο, που δε θα μπορούσαν να ψωνίσουν με την τακτοποίηση εμπορευμάτων να γίνεται μεσημεριατικα) Ένας σεσημασμενος είχε και άποψη ότι άμα θέλουνε ας μου κόψουνε κλήση 40 ευρώ. Μέχρι που ερχόταν 5 το πρωί η αστυνομία από τότε που τον μάθαμε και του χτύπαγε κουδούνια και μάλλον κατάλαβε ότι ήταν λίγο @@ρας. Προφανώς αυτό δεν γίνεται με ταμπέλα ετσιθελικά, και όχι όπου του καπνίσει του κάθε μαγαζάτορα, και υποθέτω επίσης όχι σε όλα τα μαγαζιά. Δυστυχώς το κενό νόμου είναι ότι δεν έχει καθιερωθεί ακόμα δυστυχώς να σηκώνει το αμάξι γερανός σε τετοιες περιπτώσεις όπως αυτή που είπα, μας το είχε ξεκαθαρίσει ο αστυνομικός, ότι μπορεί μόνο να κόψει κλήση και να επισημάνει ότι πρέπει να το πάρει, αλλιώς θα ξανακοψει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Πραγματικα εχετε προβλημα με κατανοηση κειμενου! ποιος αναφερθηκε σε σταθμευση μπροστα απο μπαρα εισοδου; η μπροστα απο εισοδο οπου αναγραφετε απαγορευση σταθμευσης; ημαρτον! 1 minute ago, dtk-386 said: Μου αρέσει που φτιάχνετε σενάρια που έχουν μέσα την τροχαία να έρχεται να γράψει κλήση. 🤣 αυτο ξαναγραψε το..... 1 1
LuciferX Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παιδιά παρακάτω στο τέλος του δρόμου είχε παρκάρει μια φορά πάνω στο απέναντι πεζόδρομο καρφωτα μια τεράστια νταλίκα σε χωράφι και όλο το πίσω μέρος της έκοβε το πεζοδρόμιο. Έπρεπε να βγεις δρόμο για να συνεχίσεις ως πεζός. Πήρα την τροχαία, τους είπα ότι πρόκειται για ολόκληρη νταλίκα και μαντέψτε. Τρεις ώρες μετά δεν ήρθε κανείς. Εκεί δεν έχει χάρες. Πρέπει να είσαι πίθηκος για να το βάλεις εκεί. Επεξ/σία 5 Μαϊου από LuciferX
Finn Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Έφτασα μέχρι την 6η σελίδα αλλά κάτι μου λέει ότι και στις υπόλοιπες πάνω κάτω τα ίδια θα διαβάσω. Περιγράφεται και απ τους μεν και απ τους δε, μια κατάσταση την οποία βιώνω στο τουριστικό μέρος όπου ζω. Μια κατάσταση "αειθαλούς" αρπαχτής 'όπου κανένας μα κανένας επιχειρηματίας δεν έκανε το business plan του παρά είδε ότι ο τόπος έχει "ψωμί" και ήρθε. Και μετά άρχισαν οι μαγκιές "βγάκε μερικά τραπέζια ακομη γιατι αλλιώς δε βγαίνει το μαγαζί" και "αφού ο άλλος έχει πολλά παραπάνω, εμένα κυνηγας;" και δωστου γλάστρες και σημαίες και μηχανάκια να κρατάνε το χώρο της βιτρίνας. Ούτε ένας δεν είδε τα προβλήματα και τα πλεονεκτήματα της γειτονιάς ώστε να πράξει ανάλογα. Συμβουλή προς τον TS: Αποδέχεσαι την κατάσταση όπως είναι, δηλαδή έλλειψη θέσεων στάθμευσης για τους πελάτες σου. Αυτό έλειπε, να ανοίγουμε μαγαζί όπου βρούμε και να ζητάμε και τα ρέστα απ το δήμο. Συζητάς με τους γείτονες και κάνετε μια αίτηση για 1-2 θέσεις φορτοεκφόρτωσης οι οποίες θα εξυπηρετούν αποκλειστικά αυτή την ανάγκη και για μικρό διάστημα. Αν δεις οτι δε θέλουν να υποχωρήσουν και συνεχίζουν τις πρακτικές εγκεφαλικά νεκρών όντων τότε είτε μετακομίζεις είτε καλείς τροχαία κάθε τρεις και λίγο. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά μια υπενθύμιση για το πόσο χαμηλής νοημοσύνης και πονηρός λαός είμαστε. 2 1
Mhdenistis Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 56 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε δηλαδη ο ιδιοκτητης θα κινηθει εναντιων σε οποιων πραρκαρει νομιμα, και η αστυνομια θα δικαιωσει τον καταστηματαρχη; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ! Η αστυνομία θα καταγράψει το συμβάν και θα τα βρείτε στο δικαστήριο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Finn είπε Έφτασα μέχρι την 6η σελίδα αλλά κάτι μου λέει ότι και στις υπόλοιπες πάνω κάτω τα ίδια θα διαβάσω. Περιγράφεται και απ τους μεν και απ τους δε, μια κατάσταση την οποία βιώνω στο τουριστικό μέρος όπου ζω. Μια κατάσταση "αειθαλούς" αρπαχτής 'όπου κανένας μα κανένας επιχειρηματίας δεν έκανε το business plan του παρά είδε ότι ο τόπος έχει "ψωμί" και ήρθε. Και μετά άρχισαν οι μαγκιές "βγάκε μερικά τραπέζια ακομη γιατι αλλιώς δε βγαίνει το μαγαζί" και "αφού ο άλλος έχει πολλά παραπάνω, εμένα κυνηγας;" και δωστου γλάστρες και σημαίες και μηχανάκια να κρατάνε το χώρο της βιτρίνας. Ούτε ένας δεν είδε τα προβλήματα και τα πλεονεκτήματα της γειτονιάς ώστε να πράξει ανάλογα. Συμβουλή προς τον TS: Αποδέχεσαι την κατάσταση όπως είναι, δηλαδή έλλειψη θέσεων στάθμευσης για τους πελάτες σου. Αυτό έλειπε, να ανοίγουμε μαγαζί όπου βρούμε και να ζητάμε και τα ρέστα απ το δήμο. Συζητάς με τους γείτονες και κάνετε μια αίτηση για 1-2 θέσεις φορτοεκφόρτωσης οι οποίες θα εξυπηρετούν αποκλειστικά αυτή την ανάγκη και για μικρό διάστημα. Αν δεις οτι δε θέλουν να υποχωρήσουν και συνεχίζουν τις πρακτικές εγκεφαλικά νεκρών όντων τότε είτε μετακομίζεις είτε καλείς τροχαία κάθε τρεις και λίγο. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά μια υπενθύμιση για το πόσο χαμηλής νοημοσύνης και πονηρός λαός είμαστε. Λεει κάπου ότι θέλει χώρο σταθμευσης για τους πελάτες;Γιατί μάλλον μου ξέφυγε.Εγώ διάβασα να μην του κλείνουν το πεζοδρόμιο. 2 1
Finn Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Λεει κάπου ότι θέλει χώρο σταθμευσης για τους πελάτες;Γιατί μάλλον μου ξέφυγε.Εγώ διάβασα να μην του κλείνουν το πεζοδρόμιο. Μπορεί να θέλουν οι δίπλα, δεν έχει σημασία. Απ τη στιγμή που υπάρχει όχημα το οποίο καβαλάει πεζοδρόμιο υπάρχει ανάγκη για στάθμευση οχήματος η οποία ικανοποιείται παράνομα. Δεν ρίχνω απαραίτητα την ευθύνη στον TS. Αλλά και η λογική "δε θέλω να μου κλείνουν τη βιτρίνα" επίσης έχει μια δόση παραλόγου μέσα της. Γι αυτό βλέπεις σε όλη τη χώρα κλαδεμένα ή κομμένα δέντρα και πινακίδες καταστημάτων να αιωρούνται πάνω απ. τα κεφάλια μας. "Για να βγάλουν μεροκάματο". 3 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Finn είπε Μπορεί να θέλουν οι δίπλα, δεν έχει σημασία. Απ τη στιγμή που υπάρχει όχημα το οποίο καβαλάει πεζοδρόμιο υπάρχει ανάγκη για στάθμευση οχήματος η οποία ικανοποιείται παράνομα. Δεν ρίχνω απαραίτητα την ευθύνη στον TS. Αλλά και η λογική "δε θέλω να μου κλείνουν τη βιτρίνα" επίσης έχει μια δόση παραλόγου μέσα της. Γι αυτό βλέπεις σε όλη τη χώρα κλαδεμένα ή κομμένα δέντρα και πινακίδες καταστημάτων να αιωρούνται πάνω απ. τα κεφάλια μας. "Για να βγάλουν μεροκάματο". Παράλογο να μην καβαλάνε το πεζοδρόμιο;Γιατί για αυτόν τον λόγο του κλείνουν την βιτρίνα και την πρόσβαση στο μαγαζί του. Αν ήταν σπίτι που του έκλειναν την πόρτα πάλι δεν θα μας ένοιαζε; 4
Dinos1973 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 16 minutes ago, Mhdenistis said: Η αστυνομία θα καταγράψει το συμβάν και θα τα βρείτε στο δικαστήριο. σταματαω να περιγραφω, πραγματικα! 1
Finn Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Παράλογο να μην καβαλάνε το πεζοδρόμιο;Γιατί για αυτόν τον λόγο του κλείνουν την βιτρίνα και την πρόσβαση στο μαγαζί του. Αν ήταν σπίτι που του έκλειναν την πόρτα πάλι δεν θα μας ένοιαζε; Είναι παράλογο το να καβαλάνε το πεζοδρόμιο. Επίσης ειναι παράλογο το να σε νοιάζει μόνο όταν δημιουργεί πρόβλημα σ εσένα (μπλοκάρισμα βιτρίνας). Γενικά πρέπει να φύγουμε απ τη λογική "ναι αλλά μπροστά στο σπίτι μας έχει μια λακούβα και δε την κλείνουν". Θα έπρεπε να μας νοιάζουν όλες οι "λακκούβες" ήτοι η καθημερινότητα μας σαν κοινωνία. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Finn είπε Είναι παράλογο το να καβαλάνε το πεζοδρόμιο. Επίσης ειναι παράλογο το να σε νοιάζει μόνο όταν δημιουργεί πρόβλημα σ εσένα (μπλοκάρισμα βιτρίνας). Γενικά πρέπει να φύγουμε απ τη λογική "ναι αλλά μπροστά στο σπίτι μας έχει μια λακούβα και δε την κλείνουν". Θα έπρεπε να μας νοιάζουν όλες οι "λακκούβες" ήτοι η καθημερινότητα μας σαν κοινωνία. Αν ξεκινήσουμε να λύνουμε αυτά που μας ενοχλούν εμάς θα μεγαλώσει το πράγμα και η λύση θα μας καλύπτει όλους. 4
The_Judas Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Παράλογο να μην καβαλάνε το πεζοδρόμιο;Γιατί για αυτόν τον λόγο του κλείνουν την βιτρίνα και την πρόσβαση στο μαγαζί του. Αν ήταν σπίτι που του έκλειναν την πόρτα πάλι δεν θα μας ένοιαζε; Το παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο είναι παράνομη. Το παρκάρισμα που κόβει την θέα σε ισόγειο κατάστημα ή σπίτι δεν είναι. 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Παράλογο να μην καβαλάνε το πεζοδρόμιο;Γιατί για αυτόν τον λόγο του κλείνουν την βιτρίνα και την πρόσβαση στο μαγαζί του. Αν ήταν σπίτι που του έκλειναν την πόρτα πάλι δεν θα μας ένοιαζε; Αυτο το παρκαρισμα μας ενοχλει? Η επειδη ειναι πελατης της κατεφετεριας ειναι οκ? Προσεξε, πως εχουν φτιαξει και (παρανομη) ραμπα με τσιμεντο για να καβαλανε και να παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο. Δεν υπαρχει καν χωρος για παρκινγκ, αυτος που εφτιαξε τη ραμπα την εφτιαξε με τη λογικη να ρθει ο πελατης του και να παρκαρει παρανομως στο πεζοδρομιο. Εδω, ο δημος πληρωσε και εφτιαξε πεζοδρομια, εβαλε πλακακια για τους τυφλους, εβαλε κολωνακια, αλλα εντελως τυχαια δεν εβαλε κολωνακια εκει που εχει βενετη, για να μπορουν παλι παρανομως να παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο. Πιστευεις πως ο ιδιοκτητης του βενετη υπαρχει περιπτωση να γκρινιαξει σε δημο και τροχαια, οτι παρκαρουν παρανομα πανω στο πεζοδρομιο? 4 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 5 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Στα καταστήματα ο χώρος μπροστά από την πρόσοψη θεωρείται ιδιωτικός πιθανότατα σε συμφωνία με τον Δήμο. Το γεγονός αυτό φαίνεται με την τοποθέτηση μπροστά ταμπέλας η οποία γράφει "χώρος στάθμευσης μόνο για πελάτες", δεν μπορεί ο τάδε να του κλείνει με το αυτοκίνητο του το μαγαζί και να χάνει πελατεία με τον ίδιο τρόπο μπορεί αν θέλει να βάλει τραπεζάκια ή καφάσια ότι τον εξυπηρετεί. Για τον δρόμο δεν έχω άποψη. Για το πεζοδρόμιο μιλάω. Κάνεις αίτηση προς τον δήμο, κι αν εγκριθεί πληρώνεις τα ετήσια τέλη και μπορείς να βάλεις τραπέζια μέχρι τον αριθμό που λέει η άδεια. Για τον δρόμο έξω από την προσοψη δεν έχω μελετήσει ακριβώς τι ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις