gorge18 Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:03 πμ Συνήθως τα παρκαρουν εξω απο επιχειρήσεις για να το βλεπουν οι καμερες του καταστηματος και ετσι αν το χτυπήσει καποιος να το ψαξουν...
Mhdenistis Δημοσ. Τρίτη στις 08:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:27 πμ Στις 9/5/2025 στις 11:37 ΠΜ, zio10 είπε Γράφουν συνέχεια, απλά είναι τόσα πολλά τα παράνομα που φαίνεται σαν ανυπαρξία και αδιαφορία. Παλιά γράφανε κάργα όχι μόνο η κανονική τροχαία αλλά και οι δημοτικές, τα τελευταία χρόνια έχουν ατονήσει επειδή έχει παραγίνει τόσο πολύ το κακό που θα έπρεπε να τα γράψουν όλα και σίγουρα δεν θα προλάβουν.
lector Δημοσ. Τετάρτη στις 01:08 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:08 πμ 16 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Παλιά γράφανε κάργα όχι μόνο η κανονική τροχαία αλλά και οι δημοτικές, τα τελευταία χρόνια έχουν ατονήσει επειδή έχει παραγίνει τόσο πολύ το κακό που θα έπρεπε να τα γράψουν όλα και σίγουρα δεν θα προλάβουν. Εγω το αντιθετο παρατηρω, ιδιως στο κεντρο. Οι κλησεις δινουν και παιρνουν. Εννοειται βεβαια οτι μυστηριωδως εξαιρουνται συγκεκριμενες καστες παρανομων, οπως οι ταριφες και τα τουριστικα λεωφορεια. 1
basilis_k6 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:30 πμ 2 ώρες πριν, lector είπε Εγω το αντιθετο παρατηρω, ιδιως στο κεντρο. Οι κλησεις δινουν και παιρνουν. Εννοειται βεβαια οτι μυστηριωδως εξαιρουνται συγκεκριμενες καστες παρανομων, οπως οι ταριφες και τα τουριστικα λεωφορεια. στο πρωτο διαφωνω. αρχικα οι εξαγελλίες μητσοτακη για του vip αστυνομικους ειναι ακομα...ονειρο. παραμένει κοντα στο νουμερο του 2023 η κατασταση. οι μισοι μαχιμοι, 15κ ατομα! ειναι σε προσωπα, δεν ασχολουνται με μας. https://www.capital.gr/story/3739461/sti-fulaxi-vip-stoxon-15-000-astunomikoi-oi-uperboles-oi-epixeirimaties-kai-ta-astunomika-tmimata-prostasias/ παμε στη δημοτικη γιατι τα συγκεντρωτικα νουμερα ειναι μονο για επικεφαλίδες. Οι χιλιάδες "ακουγονται" τεραστιος αριθμος, πουλάει καλα.. Συμφωνα με δικα τους στοιχεια για το 2024 ειχαμε 471.785 παραβασεις. νουμερο που δεν βγαζει νοημα βαση του αρθρου αλλα ας το πιστεψουμε. https://www.protothema.gr/greece/article/1595253/dimos-athinaion-gia-paranomo-parkarisma-se-pezodromia-kai-pezodromious-i-mia-stis-duo-kliseis-sto-kedro-tis-polis/ 470κ το χρονο ειναι 40κ το μήνα δηλαδη 1350 την ημερα. το βραδυ... κοιμουνται οπότε ας πουμε οτι δουλευουν 8πμ με 8μμ. 1350/12ωρες=112 κλήσεις ανα ώρα. Η δημοτική αστυνομία πρεπει να εχει περι των 500 ατομων δυναμη απο οσο ειδα στο νετ. Να πουμε οτι εστω 100 βγαινουν στο δρομο? Ο μαγικός αριθμός ειναι λίγο πανω απο ΜΙΑ κλήση ΤΗΝ ΩΡΑ ανα αστυνομικο. εν ολιγοις τα ξυνουν με τσουγκρανα. παντως η τροχαια εχει ακομα χαμηλοτερα νουμερα, αυτοι κυριολεκτικα ειναι ανυπαρκτοι.
futureshock Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 πμ μου θυμησατε ενα μαγαζι στην πολη μου που απο εξω εχει 4-6 μηχανακια σταθερα παρκαρισμενα.
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 πμ Στις 14/5/2025 στις 5:30 ΠΜ, futureshock είπε μου θυμησατε ενα μαγαζι στην πολη μου που απο εξω εχει 4-6 μηχανακια σταθερα παρκαρισμενα. Δεν είναι μονο τα δίτροχα σαπάκια.Είναι και οι ομπρέλες ,οι γλάστρες,οι πινακίδες,η δίπλα είσοδος.Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχει ανακηρύξει και δικό του FIR πάνω απο το πεζοδρόμιο.. 2
dtk-386 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:50 πμ (επεξεργασμένο) και τα μηχανάκια φαίνονται ότι χρησιμοποιούνται. εν τω μεταξύ εκεί που είναι το μπλε έχει τραπεζάκια και από πίσω είναι είσοδος πολυκατοικιας. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:51 πμ από dtk-386
sphinxgr Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:05 πμ (επεξεργασμένο) Να ένας τρόπος να μην παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν ενοχλεί τους πεζούς, δεν ενοχλεί το δρόμο, αλλά λογικά είναι παράνομο. Βέβαια το όφελος είναι τεράστιο σε σχέση με πριν που ΠΑΝΤΑ κάποιος πάρκαρε στο πεζοδρόμιο όπως φαίνεται και πιο μπροστά Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:15 πμ από sphinxgr
dtk-386 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:10 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:10 πμ παρότι είναι πάνω στο πεζοδρόμιο δεν μπορεί να παρκάρει αυτοκίνητο στο δρόμο γιατί: α. είναι στενός ο δρόμος β. αν παρ' ελπίδα παρκάρει δεν θα μπορεί να ανοίξει την πόρτα
sphinxgr Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 πμ 8 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τι να πει και αυτος εδω : Εδω μάλλον έχει κάνει παράνομη κατάληψη πεζοδρομίου....
k_w_t Δημοσ. Πέμπτη στις 10:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:33 πμ 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εδω μάλλον έχει κάνει παράνομη κατάληψη πεζοδρομίου.... Οχι ειναι παλιο νεοκλασσικο που εγινε ανακαινιση . Οταν το εχτισαν παιζει να μην υπηρχε δρομος... Δες την διευθυνση στο maps εχει και απο το 2011 φωτογραφιες.. Υπαρχουν απειρα τετοια σπιτια στην Αθηνα κυριως σε Κουκακι-Πετραλωνα-Ν.Κοσμο
sphinxgr Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:49 πμ 15 λεπτά πριν, k_w_t είπε Οχι ειναι παλιο νεοκλασσικο που εγινε ανακαινιση . Οταν το εχτισαν παιζει να μην υπηρχε δρομος... Δες την διευθυνση στο maps εχει και απο το 2011 φωτογραφιες.. Υπαρχουν απειρα τετοια σπιτια στην Αθηνα κυριως σε Κουκακι-Πετραλωνα-Ν.Κοσμο καλά τα λες. Θεωρώ όμως ότι το πεζοδρόμιο δεν είναι δικό τους νόμιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις