Προς το περιεχόμενο

MacBook Air 13

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kormos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτεται να πάρει το πρώτο του φορητό  υπολογιστή Mac. Θα το πάρει μέσω της αποφορολόγησης και έχει ένα μπάτζετ περίπου στα 1000 €. Είδα και του είπα την γνώμη μου θεωρώντας ότι το νέο MacBook air με τιμή χωρίς ΦΠΑ στα 1000 € και το M4 επεξεργαστή  είναι ότι πιο value for money. Συμφωνείτε; Η χρήση που θα κάνει είναι καθαρά γραφείου

• Λύση
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thomasko7 είπε

Καλησπέρα! Συγγενικό μου πρόσωπο σκέφτεται να πάρει το πρώτο του φορητό  υπολογιστή Mac. Θα το πάρει μέσω της αποφορολόγησης και έχει ένα μπάτζετ περίπου στα 1000 €. Είδα και του είπα την γνώμη μου θεωρώντας ότι το νέο MacBook air με τιμή χωρίς ΦΠΑ στα 1000 € και το M4 επεξεργαστή  είναι ότι πιο value for money. Συμφωνείτε; Η χρήση που θα κάνει είναι καθαρά γραφείου

Κράτα δεδομένο τουλάχιστον για 16gb ram και αν είναι εφικτό 256gb και πάνω για δίσκο.... Για να του μείνει κιόλας.

Εναλλακτικά πας σε Μ3 που έρχεται κοντά στο budget.

Δημοσ.
2 hours ago, thomasko7 said:

Why do you need a MacOS system? Are you sure all you apps/activities run ok on a Mac?

Don't get me wrong Im a Mac user for the last 18 years or something. Apple is never nice with base models. I wouldnt go with 256gb disk to be honest. m3/m4 16gb ram and 512gb disk I would say.

I would first consider if I really need a Mac, though. You get way more "specs" for the money.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να παρω ενα Αir 15" M4 24GB για να τον έχω μαζί μου όταν ταξιδεύω και προκύπτει δουλειά.

Έχει τεστάρει κάποιος τις επιδόσεις τους με photoshop, Ιllustrator? Τι λέτε, θα με καλύψει η θα μου βγάλει την πίστη?  Θελω την γνώμη κάποιου που δουλεύει αυτά τα προγράμματα παρακαλώ, έστω και σε παλιότερα μοντέλα. 

Δημοσ.
Στις 26/5/2025 στις 7:17 ΜΜ, EvriGS είπε

Σκέφτομαι να παρω ενα Αir 15" M4 24GB για να τον έχω μαζί μου όταν ταξιδεύω και προκύπτει δουλειά.

Έχει τεστάρει κάποιος τις επιδόσεις τους με photoshop, Ιllustrator? Τι λέτε, θα με καλύψει η θα μου βγάλει την πίστη?  Θελω την γνώμη κάποιου που δουλεύει αυτά τα προγράμματα παρακαλώ, έστω και σε παλιότερα μοντέλα. 

Στον δίσκο θα σου έλεγα να πας 512GB τουλάχιστον. Η μνήμη εγώ με Μ3 Pro 18GB είμαι μια χαρά θα ήθελα 36GB για VMs αλλιώς δεν έχω θέμα. Εξαρτάται πάντα βέβαια τι κάνεις πάντα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...