IoannisSM Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Η τηλεοραση εκλεισε μονη της και δεν ξανααναβει. Ειναι σε standby κατασταση με το κοκκινο λεντακι αναμενο. Οταν γινεται προσπαθεια να αναψει, κανει τον χαρακτηριστικο ηχο κλικ, αναβοσβηνει το κοκκινο λεντακι (οπως εκανε οταν δουλευε σωστα), αλλά αμεσως μετα ξαναμπαινει σε κατασταση standby κανοντας και τον ηχο κλικ (οπως οταν εκλεινε). Εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο το προβλημα?
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου On 01/05/2025 at 14:17, IoannisSM said: Η τηλεοραση εκλεισε μονη της και δεν ξανααναβει. Ειναι σε standby κατασταση με το κοκκινο λεντακι αναμενο. Οταν γινεται προσπαθεια να αναψει, κανει τον χαρακτηριστικο ηχο κλικ, αναβοσβηνει το κοκκινο λεντακι (οπως εκανε οταν δουλευε σωστα), αλλά αμεσως μετα ξαναμπαινει σε κατασταση standby κανοντας και τον ηχο κλικ (οπως οταν εκλεινε). Εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο το προβλημα? πόσες φορές αναβοσβηνει?
IoannisSM Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου Ειναι ανοικτο το κοκκινο λεντακι και βρισκεται στην αναμονη. παταω κουμπι. σβηνει αναβει σβηνει αναβει και παραμενει ανοικτο σε αναμονη. 20 ώρες πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε πόσες φορές αναβοσβηνει?
mrvaggos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Στις 5/5/2025 στις 6:31 ΜΜ, IoannisSM είπε Ειναι ανοικτο το κοκκινο λεντακι και βρισκεται στην αναμονη. παταω κουμπι. σβηνει αναβει σβηνει αναβει και παραμενει ανοικτο σε αναμονη. εχεις εγγύσηση;. το εκανε σε γνωστο μου σε καινουρια με το που την αναοιξε απο το κουτι, και του εγινε αντικατασταση. Ιδιο προβλημα ακριβως. Μαυρο πάνελ και μονο το λαμπακι είχε αποκριση
IoannisSM Δημοσ. 7 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 7 Μαϊου 6 ώρες πριν, mrvaggos είπε εχεις εγγύσηση;. το εκανε σε γνωστο μου σε καινουρια με το που την αναοιξε απο το κουτι, και του εγινε αντικατασταση. Ιδιο προβλημα ακριβως. Μαυρο πάνελ και μονο το λαμπακι είχε αποκριση Δυστυχως οχι εχει βγει απο εγγυηση. Τι προβλημα ειχε? του ειπανε? Πιστευω εχει να κανει με την τροφοδοσια. Θελω να την παω σε μαστορα, αλλά ειναι λιγο δυσκολο με το μεγεθος που εχει.
mrvaggos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Δυστυχως οχι εχει βγει απο εγγυηση. Τι προβλημα ειχε? του ειπανε? Πιστευω εχει να κανει με την τροφοδοσια. Θελω να την παω σε μαστορα, αλλά ειναι λιγο δυσκολο με το μεγεθος που εχει. Του είπαν ότι δεν είχε κολλήσει ή κουμπώσει καλά ένα φυσακι αν θυμάμαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα