Rebelos2018 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Αφού υπάρχει θέμα που καταθέτουμε τα τραγούδια που μας αρέσουν, γιατί να μην υπάρχει και ένα θέμα με τραγούδια που μας εκνευρίζουν, που δεν αντέχουμε στο άκουσμα τους; Ξεκινώ εγώ με δύο τραγούδια, ένα ελληνικό και ένα ξένο. Κώστας Μακεδόνας - Το ποδήλατο Guru Josh Project - Infinity 2008
Rebelos2018 Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 2 Μαϊου 1 ώρα πριν, poulinos είπε Από την πολλή επανάληψη να φανταστώ;
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 4 hours ago, Rebelos2018 said: Από την πολλή επανάληψη να φανταστώ; oh yes. και το last christmas
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 10 ώρες πριν, poulinos είπε oh yes. και το last christmas Έχει μία εξήγηση αυτό. Αυτά που ανέφερα εγώ, δεν τα αντέχω και ας τα έχω ακούσει 4 φορές συνολικά στη ζωή μου.
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου Θα προσθέσω και άλλο ένα, ξένο. Life is Life - Opus Ούτε ο Ντιέγκο δεν το σώζει, για όποιον έχει δει το βίντεο με την προθέρμανση.
Kthulhou Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ζιώγαλας - μην ξαναρθεις απ'τη δουλειά The Hooters - Johnny B k κάποια όλα του Μάκη Δημάκη που με σήρανε μια φορά ήδη πιωμένο.....τραγικό !!! 20 ώρες πριν, poulinos είπε μα η κοπελα έχει βυζ...ε φωνάρα (τότε που γυρίστηκε) Επεξ/σία 3 Μαϊου από Kthulhou
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 32 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Ζιώγαλας - μην ξαναρθεις απ'τη δουλειά The Hooters - Johnny B k κάποια όλα του Μάκη Δημάκη που με σήρανε μια φορά ήδη πιωμένο.....τραγικό !!! μα η κοπελα έχει βυζ...ε φωνάρα (τότε που γυρίστηκε) Το "Σαν σταρ του σινεμά λες" Όσο για την Μαρία, συμφωνώ και επαυξάνω 1
poulinos Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 15 hours ago, Rebelos2018 said: Έχει μία εξήγηση αυτό. Αυτά που ανέφερα εγώ, δεν τα αντέχω και ας τα έχω ακούσει 4 φορές συνολικά στη ζωή μου. ε ναι και τα 2 εχουν παρα παιξει πολλες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα