Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 570€ με το κουπονι gshopper100 Οπως γραφει σου φλασαρουν την global και δεν εχεις OTA & eSim αλλα οταν βγει λεει η global επισημα απο xda θα γινει κανονικα αλλα ειναι 256, δεν βαζω link για την global γιατι εχει 770 με εκεινο το κουπονι αλλα παλι 256 επισης αν εχετε revolut πεφτει κι αλλο η τιμη λογο δολλαριου να πω πως μαλλον το cn version καταργηθηκε αφου βγηκε το global , δεν ειμαι σιγουρος , ισως ξεκαθαρισει ο @Sotosgl το τοπιο Επεξ/σία 4 Μαϊου από matrixxx αφαιρεση affiliate
Sotosgl Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Δεν ασχοληθηκα ποτε με την προωθηση του Global μοντελου απο την στιγμη που οι μισοι στην Ελλαδα εχουν καποιον γνωστο που τους αγοραζει την συσκευη με 39Α οποτε η τιμη παει στα 881 απο Amazon μεσω ενδοκοινοτικων κλπ Με εγγυηση καλυτερη ακομα και απο της Oneplus για 2 χρονια με πολιτικη no questions asked Ναι η τιμη ειναι καλη απο το Gshopper και με το δωρακι αλλα μεχρι εκει Εχω το 13 απο την πρωτη μερα αγορασμενο (οχι δωρακι) στην κινεζικη εκδοση με τα γνωστα αρνητικα αλλα αλλο 680€ αλλο 797€ αλλο 881€ (για την ιδια εκδοση παντα του post) Ουσιαστικα μιλαμε για το ιδιο κινητο και τα αρνητικα τα ξερεις απο πριν Φυσικα δεν περιμενεις απο τους καρναβαλους του Gshopper με ισως το πιο αργο support απο ολα τα κινεζομαγαζα να σου στειλουν τις οδηγιες (τις στελνουν) αλλα κοιτας στο θεμα απο το Xda για νεοτερα Εγω και στην τελειως κινεζικη που το ειχα μια χαρα εκανα την δουλεια μου αλλα για plug and play φαση ειναι οκ το Global αλλα ανεβαινουμε αρκετα που για το 13 δεν θα τα εδινα προσωπικα ουσιαστικα χωρις εγγυηση Καλως ή κακως διαλεγουμε τις κινεζικες εκδοσεις για το πολυ μικροτερο κοστος αφου σαν συσκευη ειναι η ιδια και με Google Photos Drives κλπ ακομα και με την μικρη χωρητικοτητα μια χαρα εκανα την δουλεια μου Ζυγιζεις κατα ποσο θελεις εγγυηση και τις εξτρα λειτουργιες και προχωρας Η τιμη ισχυει αλλα να ξερεις οτι μετα την αγορα εισαι ψιλομονος 6 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 9 minutes ago, Sotosgl said: Δεν ασχοληθηκα ποτε με την προωθηση του Global μοντελου απο την στιγμη που οι μισοι στην Ελλαδα εχουν καποιον γνωστο που τους αγοραζει την συσκευη με 39Α οποτε η τιμη παει στα 881 απο Amazon μεσω ενδοκοινοτικων κλπ Με εγγυηση καλυτερη ακομα και απο της Oneplus για 2 χρονια με πολιτικη no questions asked Ναι η τιμη ειναι καλη απο το Gshopper και με το δωρακι αλλα μεχρι εκει Εχω το 13 απο την πρωτη μερα αγορασμενο (οχι δωρακι) στην κινεζικη εκδοση με τα γνωστα αρνητικα αλλα αλλο 680€ αλλο 797€ αλλο 881€ (για την ιδια εκδοση παντα του post) Ουσιαστικα μιλαμε για το ιδιο κινητο και τα αρνητικα τα ξερεις απο πριν Φυσικα δεν περιμενεις απο τους καρναβαλους του Gshopper με ισως το πιο αργο support απο ολα τα κινεζομαγαζα να σου στειλουν τις οδηγιες (τις στελνουν) αλλα κοιτας στο θεμα απο το Xda για νεοτερα Εγω και στην τελειως κινεζικη που το ειχα μια χαρα εκανα την δουλεια μου αλλα για plug and play φαση ειναι οκ το Global αλλα ανεβαινουμε αρκετα που για το 13 δεν θα τα εδινα προσωπικα ουσιαστικα χωρις εγγυηση Καλως ή κακως διαλεγουμε τις κινεζικες εκδοσεις για το πολυ μικροτερο κοστος αφου σαν συσκευη ειναι η ιδια και με Google Photos Drives κλπ ακομα και με την μικρη χωρητικοτητα μια χαρα εκανα την δουλεια μου Ζυγιζεις κατα ποσο θελεις εγγυηση και τις εξτρα λειτουργιες και προχωρας Η τιμη ισχυει αλλα να ξερεις οτι μετα την αγορα εισαι ψιλομονος εγω προσωπικα το πασαρα σε φιλο που ηθελε να δωσει μεχρι 550 οποτε και μαλλον θα το παρουμε γιατι στα 570 δεν εχει αντιπαλο Thanks για το ανοιγμα ματιων
moredread Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 10 ώρες πριν, Sotosgl είπε Δεν ασχοληθηκα ποτε με την προωθηση του Global μοντελου απο την στιγμη που οι μισοι στην Ελλαδα εχουν καποιον γνωστο που τους αγοραζει την συσκευη με 39Α οποτε η τιμη παει στα 881 απο Amazon μεσω ενδοκοινοτικων κλπ Με εγγυηση καλυτερη ακομα και απο της Oneplus για 2 χρονια με πολιτικη no questions asked Ναι η τιμη ειναι καλη απο το Gshopper και με το δωρακι αλλα μεχρι εκει Εχω το 13 απο την πρωτη μερα αγορασμενο (οχι δωρακι) στην κινεζικη εκδοση με τα γνωστα αρνητικα αλλα αλλο 680€ αλλο 797€ αλλο 881€ (για την ιδια εκδοση παντα του post) Ουσιαστικα μιλαμε για το ιδιο κινητο και τα αρνητικα τα ξερεις απο πριν Φυσικα δεν περιμενεις απο τους καρναβαλους του Gshopper με ισως το πιο αργο support απο ολα τα κινεζομαγαζα να σου στειλουν τις οδηγιες (τις στελνουν) αλλα κοιτας στο θεμα απο το Xda για νεοτερα Εγω και στην τελειως κινεζικη που το ειχα μια χαρα εκανα την δουλεια μου αλλα για plug and play φαση ειναι οκ το Global αλλα ανεβαινουμε αρκετα που για το 13 δεν θα τα εδινα προσωπικα ουσιαστικα χωρις εγγυηση Καλως ή κακως διαλεγουμε τις κινεζικες εκδοσεις για το πολυ μικροτερο κοστος αφου σαν συσκευη ειναι η ιδια και με Google Photos Drives κλπ ακομα και με την μικρη χωρητικοτητα μια χαρα εκανα την δουλεια μου Ζυγιζεις κατα ποσο θελεις εγγυηση και τις εξτρα λειτουργιες και προχωρας Η τιμη ισχυει αλλα να ξερεις οτι μετα την αγορα εισαι ψιλομονος Καλησπέρα, Από one plus EU με VAT δεν έχει option?
Sotosgl Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 13 λεπτά πριν, moredread είπε Καλησπέρα, Από one plus EU με VAT δεν έχει option? Δεν είδα φέτος αν άλλαξε αλλά δεν γίνεται άμεσα ή απόφορολόγηση πληρώνεις όλο το ποσό μπροστά με ΦΠΑ περιμένουν να περάσουν οι 14 μέρες του δικαιώματος επιστροφής από απόσταση και μετά στέλνεις αίτημα κλπ κλπ επίσης Amazon εγγύηση >> OnePlus και μιλάω από προσωπικές αντιμετωπίσεις 3
leros2004 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 15 hours ago, moredread said: Καλησπέρα, Από one plus EU με VAT δεν έχει option? Δεν γίνεται, τους είχα ρωτήσει όταν πήρα το Nord 4. Τελικά το πήρα από αλλού λόγο του VAT
katchris Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Εγώ πάντως παιδιά χωρίς να θέλω να σας αποτρέψω γιατί ακόμη και έτσι αξίζει η ευκαιρία για ναυαρχίδα σε αυτά τα χρήματα, έχω κάνει παραγγελία από το gshopper στις 15/04/2025 και ακόμη είναι σε processing. Στο πρώτο mail που τους έστειλα 10 μέρες μετά την παραγγελία απάντησαν ότι θα το κοιτάξουν. Στο δεύτερο που έστειλα την πέμπτη που μας πέρασε ακόμη δεν έχω κάποια απάντηση. Οπότε περιμένω. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να ακυρώσω κάτι γιατί το βρήκα σε καλή ευκαιρία και έβαλα και τον αυθεντικό φορτιστή μαζί με την αυθεντική θήκη της Oneplus σε δεύτερη παραγγελία αλλά το σκέφτομαι παρόλα αυτά. 1
Sotosgl Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Κλασικο Gshopper αν δεν ειναι διαθεσιμο πχ το χρωμα που ηθελες περιμενεις και περιμενεις και περιμενεις χωρις ενημερωση Επισης ειχαν κατεβασει ρολα και σημερα γυρισαν μετα την αργια της πρωτοΜαγιας (στην Κινα ειναι σημαντικη) Το κινητο μπορει να ειναι ηδη στον δρομο αλλα μεχρι να απαντησουν παιζει να ερθει Η μονη λυση ειναι να μιλησεις με αυτον που εκανες την αγορα με το λινκ του για να τους τρεξει στην προσωπικη επικοινωνια
katchris Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 26 λεπτά πριν, Sotosgl είπε Κλασικο Gshopper αν δεν ειναι διαθεσιμο πχ το χρωμα που ηθελες περιμενεις και περιμενεις και περιμενεις χωρις ενημερωση Επισης ειχαν κατεβασει ρολα και σημερα γυρισαν μετα την αργια της πρωτοΜαγιας (στην Κινα ειναι σημαντικη) Το κινητο μπορει να ειναι ηδη στον δρομο αλλα μεχρι να απαντησουν παιζει να ερθει Η μονη λυση ειναι να μιλησεις με αυτον που εκανες την αγορα με το λινκ του για να τους τρεξει στην προσωπικη επικοινωνια Σωτήρη δεν ξέρω πως τα έκανες αυτά τα μαγικά αλλά σήμερα κιόλας μου ήρθε μήνυμα ότι τουλάχιστον η παραγγελία με το κινητό έχει σταλεί οπότε τουλάχιστον φαίνεται πως προχωράμε. Πες το θετική αύρα. Με το καλό περιμένω και την δεύτερη παραγγελία με τη θήκη και το κινητό να μου έρθει επιβεβαίωση ότι έχουν σταλεί.
evo481 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 7/5/2025 στις 12:04 ΠΜ, katchris είπε Σωτήρη δεν ξέρω πως τα έκανες αυτά τα μαγικά αλλά σήμερα κιόλας μου ήρθε μήνυμα ότι τουλάχιστον η παραγγελία με το κινητό έχει σταλεί οπότε τουλάχιστον φαίνεται πως προχωράμε. Πες το θετική αύρα. Με το καλό περιμένω και την δεύτερη παραγγελία με τη θήκη και το κινητό να μου έρθει επιβεβαίωση ότι έχουν σταλεί. κανε μια ενημερωση οταν παραλαβεις αν πηγαν ολα οκ 1
katchris Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:56 πμ Στις 8/5/2025 στις 11:07 ΜΜ, evo481 είπε κανε μια ενημερωση οταν παραλαβεις αν πηγαν ολα οκ Χθες Παρασκευή λοιπόν παρέλαβα το κινητό όλα μια χαρά. Εν τω μεταξύ η έκδοση μου φαίνεται ότι είναι η. CPH2655 που διάβασα ότι είναι η αμερικανική έκδοση. Παρόλα αυτά κανένα θέμα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι. Επίσης πέρα από τον αμερικανικό φορτιστή που είχε μέσα η συσκευασία μου στείλανε κανονικά και τον ευρωπαϊκό των 100watt όχι και άσχημα. 1
giantzeron Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:48 πμ 51 minutes ago, katchris said: Χθες Παρασκευή λοιπόν παρέλαβα το κινητό όλα μια χαρά. Εν τω μεταξύ η έκδοση μου φαίνεται ότι είναι η. CPH2655 που διάβασα ότι είναι η αμερικανική έκδοση. Παρόλα αυτά κανένα θέμα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι. Επίσης πέρα από τον αμερικανικό φορτιστή που είχε μέσα η συσκευασία μου στείλανε κανονικά και τον ευρωπαϊκό των 100watt όχι και άσχημα. σε τι τιμη το πηρες εν τελη;
katchris Δημοσ. Σάββατο στις 02:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:21 μμ 3 ώρες πριν, giantzeron είπε σε τι τιμη το πηρες εν τελη; 764€ είχα προλάβει όταν έτρεξε μια προσφορά στα μέσα Απριλίου και έχω παραγγείλει και έξτρα τη θήκη της OnePlus και το φορτιστή δεν ήξερα ότι θα έστελναν έξτρα οπότε θα καταλήξω εν τέλει με 2 φορτιστές 100watt όχι και άσχημα θα έλεγα. Είχα δώσει κουπόνι και έβγαινε ο φορτιστής στα 10€.
hasiotis_john Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, katchris είπε 764€ είχα προλάβει όταν έτρεξε μια προσφορά στα μέσα Απριλίου και έχω παραγγείλει και έξτρα τη θήκη της OnePlus και το φορτιστή δεν ήξερα ότι θα έστελναν έξτρα οπότε θα καταλήξω εν τέλει με 2 φορτιστές 100watt όχι και άσχημα θα έλεγα. Είχα δώσει κουπόνι και έβγαινε ο φορτιστής στα 10€. Στην σελίδα της παραγγελίας το έλεγε καθαρά ότι θα σου έστελναν τον φορτιστή, μαζί με καλώδιο! Το είχα γράψει και γω κάτω από το πρώτο σχόλιο της προσφορά. Δεν χρειαζόταν καν να πληρώσεις άδικα για έναν παραπάνω. Καλορίζικο πάντως, πολύ καλή τιμή και τούμπανο τηλέφωνο. Έχει μήπως και ηχογράφηση κλήσεων? (αν και απ' ότι θυμάμαι μόνο στην Ινδία το έχουν ενεργοποιημένο, αλλά ρωτάω μπας και είναι ενεργό και σε αυτή την έκδοση!) Στις 1/5/2025 στις 10:07 ΜΜ, hasiotis_john είπε Γράψε ότι δίνουν και δώρο τούμπανο φορτιστή με ενισχυμένο καλώδιο! Πολύ καλή τιμή σαν πακέτο, ειδικά όταν μιλάμε για global έκδοση. Μόνη ένσταση η υποστήριξη που θα έχεις από το site σε περίπτωση που θα χρειαστείς εγγύηση! Επεξ/σία Σάββατο στις 03:11 μμ από hasiotis_john
katchris Δημοσ. Σάββατο στις 04:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:58 μμ 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Στην σελίδα της παραγγελίας το έλεγε καθαρά ότι θα σου έστελναν τον φορτιστή, μαζί με καλώδιο! Το είχα γράψει και γω κάτω από το πρώτο σχόλιο της προσφορά. Δεν χρειαζόταν καν να πληρώσεις άδικα για έναν παραπάνω. Καλορίζικο πάντως, πολύ καλή τιμή και τούμπανο τηλέφωνο. Έχει μήπως και ηχογράφηση κλήσεων? (αν και απ' ότι θυμάμαι μόνο στην Ινδία το έχουν ενεργοποιημένο, αλλά ρωτάω μπας και είναι ενεργό και σε αυτή την έκδοση!) Θα σου πω τι παίχτηκε. Όταν έκανα την παραγγελία ήταν λίγες μέρες πριν εμφανιστεί η Global Version στην σελίδα και το έγραφε ως OnePlus 13 16/512 EU Version και έγραφαν στα σχόλια ότι μόλις κάνεις την παραγγελία μιλάς με το support και σου στέλνουν εκπτωτικό κουπόνι ώστε να κάνεις παραγγελία για τον Ευρωπαϊκό φορτιστή σε δεύτερο χρόνο. Απλά πιθανότατα όταν έγινε η αποστολή και στάλθηκε η συσκευή ακολούθησαν ότι γινόταν εκείνη τη στιγμή με την Global Version. Δεν με πειράζει και τόσο γιατί για 10€ επιπλέον στην ουσία θα μου έρθει ένας ακόμη τούμπανος φορτιστής 100W όχι και άσχημα. Πολύ καλή τιμή όντως για τέτοια συσκευή. Δεν βρήκα κάτι για ηχογράφηση βέβαια έχω κατεβάσει μια εφαρμογή το Sync me που έχει μέσα call recorder απλά δεν το δοκίμασα να δω αν δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα