Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδω και μια δεκαετία ενα xerox workcenter 6027 toner παντα αγοραζα ποιοτικα συμβατα και ολα πηγαινανε ρολοι. Τη προηγουμενη βδομαδα τελειωσε το κιτρινο τονερ και πηγα πηρα ενα νεο το βαζω μεσα ανοιγω τον εκτυπωτη και με πεταει μηνυμα CRUM ERROR 093-960 επανατοποθετηστε κασετα κιτρινου. Σβήνω τον εκτυπωτη το βγαζω το κουναω οπως ελεγαν σε οδηγιες που βρηκα για αυτο το μηνυμα το ξαναβαζω μεσα τα ιδια. Το παω πισω στο μαγαζι και το βλεπει ο τεχνικος τους και με λεει λογικα εχει στραβωσει καποιο απο τα λαμακια που διαβαζει το τσιπ και βγαζει το μηνυμα ή θα πρεπει να ισιωσουμε το λαμακι ή να παρουμε ανταλλακτικο και να το αλλαξουμε με οτι κοστος θα εχει αυτη η επισκευη. Επειδη δεν με αρεσε η απαντηση πηρα απο αλλο μαγαζι αλλο toner αλλά δυστηχως παλι το ιδιο μηνυμα. Εντωμεταξυ αν μπω στο service mode (που μπαινεις κρατωντας πατημενο το 2 και το 8 οταν τον αναβεις για οποιον θελει να το ξερει) και δωσω δοκιμαστικες εκτυπωσεις τυπωνει και κιτρινο κανονικα. Τα λαμακια παντως που διαβαζουν το τσιπ που τα τσεκαρα με τα λαμακια απο το magenta διπλα  μου φαινονται μια χαρα και δεν ξερω τωρα αν πρεπει να το δωσω για επισκευη αν θα γινει και ποσο θα κοστισει και θα κρατησει ή αν πρεπει να παω σε αγορα καινουριου. Και αν παω σε αγορα καινουριου τι να παρω που να ειναι καλο εγχρωμο laser πολυμηχανημα αλλα και με καλα οικονομικα τονερ.

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε, για να μπορέσει κάποιος να δώσει σοβαρή απάντηση, θα πρέπει να ξέρει το κόστος επισκευής.

Δημοσ.
Στις 1/5/2025 στις 10:59 ΜΜ, tzivas34 είπε

καλο εγχρωμο laser πολυμηχανημα αλλα και με καλα οικονομικα τονερ

Δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lector είπε

Δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Κι αν υπάρχει, θα έχει υψηλό κόστος το μηχάνημα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μας το λες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgeole είπε

Κι αν υπάρχει, θα έχει υψηλό κόστος το μηχάνημα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μας το λες.

Μπα... δεν ειμαι φαν των εγχρωμων γενικως. Ασπρομαυρο laser και κανω τη δουλεια μου ευκολα γρηγορα οικονομικα και αξιοπιστα. Δε σπαει δε χαλαει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lector είπε

Μπα... δεν ειμαι φαν των εγχρωμων γενικως. Ασπρομαυρο laser και κανω τη δουλεια μου ευκολα γρηγορα οικονομικα και αξιοπιστα. Δε σπαει δε χαλαει.

Όντως. Αν όμως χρειάζεσαι χρώμα και πέσεις στο σωστό μηχάνημα... είσαι καλύτερα από βασιλιάς!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/5/2025 στις 11:39 ΜΜ, georgeole είπε

Αγαπητέ φίλε, για να μπορέσει κάποιος να δώσει σοβαρή απάντηση, θα πρέπει να ξέρει το κόστος επισκευής.

Έχεις δίκιο δικό μου λαθος. Τεσπα το πηγα σε ενα τεχνικο και με ειπε για επισκευη πλακετας αν γινει κατι συνηθες στο συγκεκριμενο μοντελο γυρω στα 80 ευρω του το αφησα προς το παρον και περιμενω. Σε περιπτωση που δεν γινει κοιταω για νεο εγχρωμο laser πολυμηχανημα me budget οσο ο xerox όταν τον αγορασα γυρω στα 400 ευρω σε αυτα τα λεφτα σε κατι καλο με οικονομικα συμβατα τονερ εχετε να προτεινετε κατι? κατι εκτος απο hp στους οποιους εχω μια ''αλεργία'' 

Επεξ/σία από tzivas34
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tzivas34 είπε

Έχεις δίκιο δικό μου λαθος. Τεσπα το πηγα σε ενα τεχνικο και με ειπε για επισκευη πλακετας αν γινει κατι συνηθες στο συγκεκριμενο μοντελο γυρω στα 80 ευρω του το αφησα προς το παρον και περιμενω. Σε περιπτωση που δεν γινει κοιταω για νεο εγχρωμο laser πολυμηχανημα me budget οσο ο xerox όταν τον αγορασα γυρω στα 400 ευρω σε αυτα τα λεφτα σε κατι καλο με οικονομικα συμβατα τονερ εχετε να προτεινετε κατι? κατι εκτος απο hp στους οποιους εχω μια ''αλεργία'' 

Καλώς. 80€, λοιπόν. Σαν να λέμε, χοντρικά, το 1/5 της τιμής ενός καινούριου, με τα ίδια πάντα χαρακτηριστικά. Προσωπικά, θα έδινα μια ευκαιρία στον Xerox, ειδικά αφού τα συμβατά του είναι απροβλημάτιστα. Αν πάλι επιλέξεις πως δεν αξίζει τον κόπο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι, σε όλα τα είδη των μηχανημάτων ισχύει το: «Κάθε πέρσι και καλύτερα»: Επιλέγοντας καινούριο, α) καλή λύση είναι ο Kyocera Ecosys MA2100cwfx με την τετράδα ποιοτικών συμβατών να κοστίζει 70€ και να αποδίδουν: 2.800 σελίδες το μαύρο και από 2.400 σελίδες το κάθε χρώμα και β) ο Brother DCP-L8410CDW με τα ποιοτικά συμβατά να κοστίζουν 20€ το καθένα και να αποδίδουν: 6.500 σελίδες το μαύρο και από 4.000 σελίδες το κάθε χρώμα. Τέλος, η επιλογή απροβλημάτιστων συμβατών για έγχρωμο laser, τα οποία δεν θα έχουν διαφορά από τα original, ΔΕΝ είναι απλή υπόθεση, όπως στους μονόχρωμους laser. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για εγγυημένα ποιοτικά καταστήματα, στείλε pm.

Δημοσ.

Τελικα  o xerox δεν παιρνει δυστυχώς επισκευη οπως με ειπε ο τεχνικος αν αλλαξουμε ολη τη πλακετα μεσα θα κοστισει οσο σχεδον τον πηρα οποτε κοιταμε για καινουριο μηχανημα.

Ευχαριστω για τις προτασεις του georgeole αλλα ο kyocera περα απο επαγγελματικους χωρους και λιγους δεν βλέπω πολυ γενικως να κυκλοφορουν και ας ειναι απο τις παλιοτερες εταιρειες στον κλαδο τους και ουτε απο skroutz τον εχει κανα καταστημα θεσσαλονικης που μενω ουτε εστω eshop. Γιατι οταν περνεις τετοιο μηχανημα σε αυτα τα λεφτα αν σε βγει σκαρτο ή σκαρτη παρτίδα να μπορεις να κραξεις τον αλλο face to face για να γινει η δουλεια σου. Και ο brother υπερβαινει πολυ του μπατζετ μου.

Οπότε αναδιατύπωση της ερωτησης μου : Ψάχνω laser εγχρωμο πολυμηχανημα οποιασδήποτε εταιρειας (εκτός hp που εχω αλλεργια) που να το βρω σε μαγαζι θεσσαλονικης και να δουλευει καλα και με συμβατα τονερ στο budget των 400 ευρω ταβάνι. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tzivas34 είπε

Τελικα  o xerox δεν παιρνει δυστυχώς επισκευη οπως με ειπε ο τεχνικος αν αλλαξουμε ολη τη πλακετα μεσα θα κοστισει οσο σχεδον τον πηρα οποτε κοιταμε για καινουριο μηχανημα.

Ευχαριστω για τις προτασεις του georgeole αλλα ο kyocera περα απο επαγγελματικους χωρους και λιγους δεν βλέπω πολυ γενικως να κυκλοφορουν και ας ειναι απο τις παλιοτερες εταιρειες στον κλαδο τους και ουτε απο skroutz τον εχει κανα καταστημα θεσσαλονικης που μενω ουτε εστω eshop. Γιατι οταν περνεις τετοιο μηχανημα σε αυτα τα λεφτα αν σε βγει σκαρτο ή σκαρτη παρτίδα να μπορεις να κραξεις τον αλλο face to face για να γινει η δουλεια σου. Και ο brother υπερβαινει πολυ του μπατζετ μου.

Οπότε αναδιατύπωση της ερωτησης μου : Ψάχνω laser εγχρωμο πολυμηχανημα οποιασδήποτε εταιρειας (εκτός hp που εχω αλλεργια) που να το βρω σε μαγαζι θεσσαλονικης και να δουλευει καλα και με συμβατα τονερ στο budget των 400 ευρω ταβάνι. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους

Μάλιστα, μάλιστα! Δύο παρατηρήσεις: α) Τα ποιοτικά συμβατά του Brother, εκτός από αξιόπιστα, είναι και πολύ οικονομικά, σε σημείο να συναγωνίζεται ink tank. Κατά συνέπεια, τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του τα παίρνεις πίσω από τα τόνερ και β) θα βρεις αυτό που ζητάς, πχ τον Canon I-Sensys MF752Cdw με τα ποιοτικά συμβατά να κοστίζουν 20€ το καθένα και να αποδίδουν: 3.500 σελίδες το μαύρο και από 2.800 σελίδες το κάθε χρώμα. Όπως βλέπεις, πωλείται μεν Θεσσαλονίκη, έχει όσα ζητάς, αυξάνεται όμως κατακόρυφα σε σχέση με τον Brother το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Κρίνεις λοιπόν και αποφασίζεις.

Επεξ/σία από georgeole

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...