Hector23gr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Σκέφτομαι να αγοράσω το pixel 7. Υποστιρίζει 5g και wifi calling ? Έχω δει οτι πολυ λενε πως οχι αλλα δεν εχω βρει καποια τωρινη απαντηση. Εχω καρτα nova
Fotia Δημοσ. χθες στις 02:33 πμ Δημοσ. χθες στις 02:33 πμ Καλύτερα δες κάποιο άλλο .Το pixel δεν έχει υποστήριξη στην Ελλάδα ,και σαν παλαιότερο μοντέλο θα σταματήσει σύντομα και η υποστήριξη λογισμικού .
manapa Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Ανάλογα και με το κόστος , καινούργιο η μεταχειρισμένο ; Εχω το 7pro και εχει 5G , wifi calling και volte, ειμαι με android 16 beta 4 και το κινητο κυριολεκτικά πετάει Τα pixel 7 θα πάρουν και άλλες δυο αναβαθμίσεις μέχρι android 18 1
GATE123 Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ Δημοσ. χθες στις 01:58 μμ 14 ώρες πριν, Hector23gr είπε Σκέφτομαι να αγοράσω το pixel 7. Υποστιρίζει 5g και wifi calling ? Έχω δει οτι πολυ λενε πως οχι αλλα δεν εχω βρει καποια τωρινη απαντηση. Εχω καρτα nova Κινητό χωρίς υποστήριξη δεν το κοιτάς καν. Προχωράς σε κάτι άλλο.
Hector23gr Δημοσ. χθες στις 05:49 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 05:49 μμ 8 ώρες πριν, manapa είπε Ανάλογα και με το κόστος , καινούργιο η μεταχειρισμένο ; Εχω το 7pro και εχει 5G , wifi calling και volte, ειμαι με android 16 beta 4 και το κινητο κυριολεκτικά πετάει Τα pixel 7 θα πάρουν και άλλες δυο αναβαθμίσεις μέχρι android 18 Refurbished είναι,και είναι σε καλή τιμή 215 ευρώ για αυτό το σκέφτομαι, αλλά μου είναι ιδιαίτερα απαραίτητο το wifi calling διότι δεν πιάνω καλό σήμα στο σπίτι μου. Χρειάζεται να έχω android beta?
GATE123 Δημοσ. χθες στις 07:38 μμ Δημοσ. χθες στις 07:38 μμ 1 ώρα πριν, Hector23gr είπε Refurbished είναι,και είναι σε καλή τιμή 215 ευρώ για αυτό το σκέφτομαι, αλλά μου είναι ιδιαίτερα απαραίτητο το wifi calling διότι δεν πιάνω καλό σήμα στο σπίτι μου. Χρειάζεται να έχω android beta? Ανακατασκευασμένο με τίποτα.
Hector23gr Δημοσ. χθες στις 08:00 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:00 μμ 20 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ανακατασκευασμένο με τίποτα. Απο το back market ειναι. Για refurbished site το λενε απο τα καλυτερα, δεν εχω ξαναπαρει απο εκει αλλα μου φανηκε καλη ιδεα για δοκιμη, αμα ξερεις κατι παραπανω ειμαι ανοιχτος
manapa Δημοσ. χθες στις 08:17 μμ Δημοσ. χθες στις 08:17 μμ Σέ ανακατασκευασμένο κατά 90% ξεχνάς την αδιάβροχοποίηση, σέ αυτά τά χρήματα τό βρίσκεις και μεταχειρισμένο εδώ και χωρίς να έχει ανοιχτεί ή συσκευή αλλιώς με λίγα παραπάνω βρίσκεις τό 8a μεταχειρισμένο από το Amazon που είναι και 1 1/2 χρόνο νεώτερο Και με την 15 έπαιζαν κανονικά wifi calling, 5G κ.λ. , πήγα σε beta 16 λόγω πολύ καλύτερης διαχείρισης μπαταρίας, είναι η μέρα με την νύχτα σέ απόδοση,
Hector23gr Δημοσ. χθες στις 08:33 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:33 μμ 14 λεπτά πριν, manapa είπε Σέ ανακατασκευασμένο κατά 90% ξεχνάς την αδιάβροχοποίηση, σέ αυτά τά χρήματα τό βρίσκεις και μεταχειρισμένο εδώ και χωρίς να έχει ανοιχτεί ή συσκευή αλλιώς με λίγα παραπάνω βρίσκεις τό 8a μεταχειρισμένο από το Amazon που είναι και 1 1/2 χρόνο νεώτερο Και με την 15 έπαιζαν κανονικά wifi calling, 5G κ.λ. , πήγα σε beta 16 λόγω πολύ καλύτερης διαχείρισης μπαταρίας, είναι η μέρα με την νύχτα σέ απόδοση, δεν χρειαζεται δλδ να κατεβασεις κατι εφαρμογες που ειδα ε? δεν ξερω και αν εχει σημασια ο παροχος εγω εχω nova
Λύση manapa Δημοσ. πριν από 22 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 22 ώρες Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, εγώ κοσμοτε έχω αλλά δεν παίζει ρόλο ο πάροχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα