takhspanos Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Καλησπέρα σας. Έχω 1 λαπτοπ(Lenovo)και με γράμμη 100αρα,πάει πολύ αργά και αργεί να ανοίξουν οι σελίδες. Πως μπορω να το καθαρίσω,ώστε να τρέχει κανονικά,η αν μπορώ να κάνω κάτι αλλο; Το είχα πάει σε τεχνικό πριν 2 χρόνια,αλλά είναι αρκετά ακριβός. Ευχαριστώ πολύ.
Kthulhou Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου πόση μνήμη RAM έχει? ποιόν επεξεργαστή? τι δίσκο? μηχανικό ή ssd? έτρεξες διαγνωστικά μήπως έχεις κάποιο υλικό χαλασμένο? τι λογισμικό τρέχεις? 1
takhspanos Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου 13 ώρες πριν, Kthulhou είπε πόση μνήμη RAM έχει? ποιόν επεξεργαστή? τι δίσκο? μηχανικό ή ssd? έτρεξες διαγνωστικά μήπως έχεις κάποιο υλικό χαλασμένο? τι λογισμικό τρέχεις? RAM:4,00 GB Επεξεργαστής:AMD E2-9000 RADEON R2,4 Δισκος:SSD Για προστασία έχω Bitdefender.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου φιλε το πετας και παιρνεις ενα αλλο να ξες.... εχεις λιγη μνημη θες τουλαχιστον 16gb αλλα και μνημη να βαλεις ειναι πολυ αργος ο cpu σου να ξες για 100αρα... εγω με 200αρα και ζοριζω τον ι7 9gen σε φουλ χρηση....και εσυ εχεις το 1/3 περιπου σε αποδοση απο τον ηδη παλιο μου cpu... παρε ενα αλλο να σωθεις και κρατα αυτο εφεδρικο. αυτη ειναι η γνωμη μου. 2
Kthulhou Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 14 ώρες πριν, takhspanos είπε RAM:4,00 GB Επεξεργαστής:AMD E2-9000 RADEON R2,4 Δισκος:SSD Για προστασία έχω Bitdefender. Δυστυχώς, είναι πλέον καταδικασμένος να "σέρνεται" με windows Αν θες δοκιμάζεις κάποιο Linux 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα