Topreader Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στo Mecool KM9 Pro Max μπορούμε με καποιο τροπο να εγκαταστησουμε εξωτερικο APK ; Aς πουμε μεσω USB. Θελω να το αγορασω επειδη προς το παρόν ειναι το μονο Mecool TV BOX με AFR (Auto Frame Rate). Σκοπός είναι να δω αν μπορει να εγκατασταθει σε αυτο το Youtube revanced. Δε με ενδιαφερει να κανω login. (για σχολια, likes κλπ)
nakata1954 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου http://jocala.com/adblink.html Το τρέχεις στον υπολογιστή σου συνδέεσαι με το Mecool και κάνεις εγκατάσταση των εφαρμογών που έχεις κατεβάσει στον υπολογιστή σου. 1
Topreader Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω όταν αγοράσω το Mecool. Αν και δεν εχω Linux ή Mac-OS αλλά Windows. Eυτυχως έχει έκδοση και για Windows. Επεξ/σία 2 Μαϊου από Topreader
Λύση kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Λύση Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 2/5/2025 στις 3:57 ΠΜ, Topreader είπε Στo Mecool KM9 Pro Max μπορούμε με καποιο τροπο να εγκαταστησουμε εξωτερικο APK ; Aς πουμε μεσω USB. Θελω να το αγορασω επειδη προς το παρόν ειναι το μονο Mecool TV BOX με AFR (Auto Frame Rate). Σκοπός είναι να δω αν μπορει να εγκατασταθει σε αυτο το Youtube revanced. Δε με ενδιαφερει να κανω login. (για σχολια, likes κλπ) Σε οποιαδηποτε android(tv) συσκευη, πιστοποιημενη ή μη, μπορεις να κανεις εγκατασταση apk με οποιονδηποτε τροπο θες. ειτε να το στειλεις ασυρματα με καποια εφαρμογη, ειτε σε καποιο στικακι, ειτε να το κατεβασεις με καποιο downloader. Aν η εφαρμογη δεν ειναι για androidtv κ η συσκευη φοραει android για τηλεορασεις, θα χρειαστεις να κατεβασεις καποιον launcher απο το playstore για να εχεις προσβαση στην εφαρμογη. 1
Topreader Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα το Mecool KM9 Pro Max 5 Μαίου 2025 απευθειας απο την εταιρία Mecool. H αποστολη ξεκίνησε απο το Hong Kong. Διαβαζω στο tracking ότι εφτασε Αθηνα σήμερα 16 Μαη 2025 το πρωι στο Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗΣ. Οποτε το αναμενω να το παραλαβω απο τα ΕΛΤΑ courier. Kαθως ειναι Παρασκευη δε ξερω αν θα προλαβουν σημερα και καθως μεσολαβει το Σαββατοκυριακο θα αναμενω να δω. Οταν το παραλαβω και ειναι επιτυχης στην πράξη στο συγκεκριμενο TV BOX Mecool KM9 Pro Max η εγκατάσταση APK θα ορισω ως απαντημένη την ερώτησή μου. Καθως στην Ελλαδα δε βλεπω κανενας να το εχει ή τουλαχιστον δεν υπαρχει review απο Ελληνα. Επεξ/σία 16 Μαϊου από Topreader
Topreader Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεν περιμενα να ερθει σπιτι μου. Πιο γρηγορα μου πηρε να παω κατευθειαν στο Ελτα courier της περιοχης μου και να το πάρω. Εκανα δοκιμές να βαλω κανα δυο apk και ήταν επιτυχημένες. Επιτελους youtube χωρις τις goddamned (beep)διαφημισεις Ευχαριστώ τον nakata1954 και τον kallair για τη βοήθειά τους. Ηθελα να κανω κλικ και στους δυο σας ως επισημανση ως λυση αλλα φαινεται δεν ειναι δυνατο. Ετσι επαιξα κορωνα γράμματα τι να βαλω ! 😁 Επεξ/σία 17 Μαϊου από Topreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα