Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Αν κοιτάξεις μόνο σε αυτο εδώ το ελληνικό φορουμ που και καλα οι Έλληνες πεινανε θα δεις οτι οι gamers εχουν τουλάχιστον Playstation 5 και Switch, και ετοιμάζονται για Switch 2. Παράλληλα αγοράζουν handhelds για ρετρό gaming και διάφορα αλλα τύπου steamdeck. 

Το ποσο κοστίζουν ολα αυτα δε θα στο πω εγω, φανταζομαι το ξέρεις. 

Το πολυ πολύ οι gamers να αναγκαστούν απο τη φτώχεια τους ενα εχουν μονο ενα δυο συστήματα και να διαλέγουν ποια παιχνίδια θα παίξουν. 

Μεγάλη δυστυχία!! 🤣😅🤣🤣😂

Είμαστε τοσο μα τόσο μικρό δείγμα αγοράς, που οι περισσότερες εταιρείες δεν εχουν καν επίσημη αντιπροσωπεία στη χώρα μας..

• Sad 2
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Volga είπε

12 μηνιαία κάρτα GamePass Ultimate. (Forza (όλα), Call of Duty (όλα), Diablo (όλα), Crash Bandicoot (Όλα), Doom (όλα), (δεν θα φτάσει το post να απαριθμίοω τι έχει μέσα το Game Pass..)

Ίσως το gaming δεν ηταν τόσο προσιτό ΠΟΤΕ.

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-1-month-subscription-xbox-windows-non-stackable-key-europe

Ενώ συμφωνώ μαζί σου για τη ποιότητα του game pass, να σου θυμίσω ότι κάποτε το psn plus έδινε αρκετά ποιοτικά παιχνίδια μέχρι που "πιάσανε τη καλή".

Τη στιγμή που η ms κάνει το ίδιο, προσωπικά θα κάνω unsubscribe. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Volga είπε

Είμαστε τοσο μα τόσο μικρό δείγμα αγοράς, που οι περισσότερες εταιρείες δεν εχουν καν επίσημη αντιπροσωπεία στη χώρα μας..

φαντάσου τι γίνετε παραέξω που οι μισθοί ειναι μεγαλύτεροι. Αν και οι φτωχοί έχουν περισσότερο την τάση να υπερβάλουν και να σκορπανε τα λεφτα τους σε οτιδήποτε. 

Θέλουν όλοι να γίνουν σαν τον τύπο στο Retro Games Corps που εχει μια κονσόλα ανάλογα με το τι μερα το χρόνου είναι και τι ώρα της μέρας. 

---

Επεξ/σία από dbrillis
το μήνυμα αυτό το έγραψε το μέλος dbrillis
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Αν κοιτάξεις μόνο σε αυτο εδώ το ελληνικό φορουμ που και καλα οι Έλληνες πεινανε θα δεις οτι οι gamers εχουν τουλάχιστον Playstation 5 και Switch, και ετοιμάζονται για Switch 2. Παράλληλα αγοράζουν handhelds για ρετρό gaming και διάφορα αλλα τύπου steamdeck. 

Το πολυ πολύ οι gamers να αναγκαστούν απο τη φτώχεια τους ενα εχουν μονο ενα δυο συστήματα και να διαλέγουν ποια παιχνίδια θα παίξουν. 

Μεγάλη δυστυχία!! 🤣😅🤣🤣😂

Πως είσαι σίγουρος ότι αυτοί που βλέπεις εδώ μέσα είναι ο Average Gamer? Πως ξέρεις ότι αυτοί οι Χ που θα σχολιάσουν δεν είναι outliers?

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stevemis είπε

Πως είσαι σίγουρος ότι αυτοί που βλέπεις εδώ μέσα είναι ο Average Gamer? Πως ξέρεις ότι αυτοί οι Χ που θα σχολιάσουν δεν είναι outliers?

Δεν είμαι σιγουρος, ειπα τη γνωμη μου.
Εσυ πως εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι;

Για ενα ειμαι σιγουρος, υπερκαταναλωτισμος = καταθλιψη. Οποτε ειμαι σιγουρος οτι "αυτοι" εδω μεσα εχουν καποιου τυπου καταθλιψης...!

Επεξ/σία από dbrillis
To μέλος dbrillis εγραψε αυτό το ποστ!
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Δεν είμαι σιγουρος, ειπα τη γνωμη μου.
Εσυ πως εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι;

Για ενα ειμαι σιγουρος, υπερκαταναλωτισμος = καταθλιψη. Οποτε ειμαι σιγουρος οτι "αυτοι" εδω μεσα εχουν καποιου τυπου καταθλιψης...!

Εσύ έκανες το statement ότι οι Ελληνες gamers έχουν 2-3 κονσόλες και φαίνεται από τα φόρουμ κλπ, όχι εγώ. Οπότε είτε έχεις κάποια απόδειξη για αυτό είτε απλώς βοηθάς να υποβαθμιστεί ένα όντως πρόβλημα που υπάρχει στη βιομηχανία που διαχειρίζεται το χόμπι μας.

Για τον υπερκαταναλωτισμό, νομίζω πως ναι, είναι ένα προβληματικό σημείο και δεν έχεις άδικο.

Ωστόσο, κάπως και οι εταιρείες σε "κλειδώνουν" στο να αγοράσεις παραπάνω. Πχ, αν είσαι Zelda και Last of Us fan, τι επιλογή έχεις πέρα από το να αγοράσεις 2 τουλαχιστον συσκευές ψυχαγωγίας ( για να βαλω PC  + Consoles μαζί)

Επεξ/σία από stevemis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Μεγάλη δυστυχία!! 🤣😅🤣🤣😂

Με μια Vega 56 παλεύω φίλε μου χρόνια τώρα.

Επειδή σας βλέπω αγχωμένους θα σας πώ οτι η λύση είναι μία για τους χρήστες pc βεβαίως βεβαίως και για Zelda και για Last of Us και για ότι θέτε

VPN +

loop illustration GIF by Walter Newton

Επεξ/σία από Geralt_Haute_Bellegarde
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Razgriz είπε

Ενώ συμφωνώ μαζί σου για τη ποιότητα του game pass, να σου θυμίσω ότι κάποτε το psn plus έδινε αρκετά ποιοτικά παιχνίδια μέχρι που "πιάσανε τη καλή".

Τη στιγμή που η ms κάνει το ίδιο, προσωπικά θα κάνω unsubscribe. 

Το τι επιφυλάσει η φάση δεν το ξέρουμε. ΤΩΡΑ ομως που συζητάμε, το gaming είναι Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ μορφή διασκέδαση που θα μπορούσε να έχει κάποιος μετά τα επιτραπέζια.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, stevemis είπε

Θα απαντήσω εγώ σε αυτό. Δεν το ξέρουμε. Απο τα δείγματα που έχουμε όμως γενικά στην αγορά και στις συνήθειες τον καταναλωτών , σχεδόν ποτέ αύξηση τιμής δεν καταστρέφει τις πωλήσεις.

Κάποτε η τιμή ενώς flagship κινητού ήταν 500-600...όταν βγήκε κάποιο με 700 και αργότερα 800 και αργότερα 1.400 πάντα υπήρχε γκρίνια...Είδες να πέφτουν οι πωλήσεις ????? Ο κόσμος αλλάζει σχεδόν κάθε 1-2 χρόνια. Μην πεταχτούν τώρα 1-2 να μου πούν μα εγώ έχω το τάδε κινητό 3-4 χρόνια. Μιλάμε για το μέσο όρο.

Να πούμε για τιμή του καθημερινού καφέ που έχει πάει απο 1.50 , 2.70 ?

Να πούμε για το σουβλάκι ?

Να πούμε για την ταρίφα 1€ σε κάθε delivery ? πόσοι είπαν εγώ δεν ξαναπαραγγέλνω ????

Ο κόσμος ΒΑΡΙΕΤΑΙ και είναι πιεσμένος θέλει λίγες ώρες να ξεφύγει.

Ένα χόμπι το πληρώνεις και το Gaming παρ όλες τις αυξήσεις παραμένει ένα χαμηλού κόστους χόμπι για τα χρόνια που μπορεί να έχεις μια κονσόλα.Το gaming πολλές φορές κοστίζει λιγότερο απο 3€/ ώρα

• Thanks 2
Δημοσ.

Ήταν αναμενόμενη εξέλιξη η αύξηση στα MS μετά τις τιμές Nintendo/PS5. Μην κοιτάτε κοντόφθαλμα ότι το ΧΒΟΧ δεν πουλάει αλλά του ανεβάζουν την τιμή. Είναι και θέμα marketing/prestige. Σου λέει η MS δεν γίνεται η τoπ κονσόλα μου να είναι φτηνότερη από το handhelds της Nintendo. Επίσης τα 600 Ευρώ, προετοιμάζουν για την τιμή του νέου XBOX που το υπολογίζω 650-700 Ευρώ. Όσο για το που πάει το gaming, περιθώριο υπάρχει στο καταναλωτικό κοινό. Φάνηκε και πρόσφατα , κράξιμο το Switch 2 αλλά εξαντήθηκαν οι προπαραγγελίες. Στην τελική ένας gamer θα κόψει από αλλού πχ φτηνότερο κινητό (από 1000 Ευρώ) και αλλαγή ανά 5ετιά.

Δημοσ.

Πάω να πάρω χειριστήριο πριν περάσει η αύξηση τιμής.

Απο κει και πέρα το gaming ειδικά σε PC είναι η πιο value for money επιλογές για ψυχαγωγία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...