SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 07:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:11 μμ 3 ώρες πριν, daysgoneonly είπε είναι δυνατόν να ζω ανάμεσα σε όλους εσάς που ότι το σερβίρουν το τρώτε αμασητο όχι φυσικά κάνεις δεν φέρνει αντίσταση μόνο λόγια είστε . Είσαι ελεύθερος να ανέβεις στον πρώτο επιβατικό πύραυλο και να φύγεις. Η κονσολα προσφέρει ευκολία κτλ. Οι μισοί που έχουν φτιάξει Gaming PC, ούτε τις ραμ δεν έχουν πειράξει. Πάντως μπράβο στην ms. Επέλεξε να τις αυξήσει τώρα για να πέσει το φταίξιμο στον Τραμπ. Όχι ότι δεν είχε σκοπό ήδη να τις ανεβάσει 2
barman_ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ μας εχει γλεντησει απο τον σεπτεμβριο...
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:38 μμ 4 ώρες πριν, dtk-386 είπε δεν είπες το σημαντικότερο που έχουν όλοι: το smartphone. Το σκέφτηκα, για μένα όλοι gamers είναι και δεν τους ξεχωρίζω αλλά πολλοί βλέπουν υποτιμητικά κάποιον αν παίζει στο κινητό, δεν τον θεωρούν σοβαρό gamer...
polaki Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ 10 hours ago, Volga said: Είμαστε τοσο μα τόσο μικρό δείγμα αγοράς, που οι περισσότερες εταιρείες δεν εχουν καν επίσημη αντιπροσωπεία στη χώρα μας.. Και στην Αγγλία πάντως που δεν είναι μικρή αγορά, 3-4 κονσόλες έχουν. Οπότε καλορούφηχτες οι αυξήσεις.
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 μμ (επεξεργασμένο) καλά θα πάει αυτό στην Ελλάδα,άλλωστε Ελλάδα 2.0 για να μην ξεχνιόμαστε. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:24 μμ από MaxHeadroom_2023
lbit Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:23 μμ 33 λεπτά πριν, zio10 είπε Το σκέφτηκα, για μένα όλοι gamers είναι και δεν τους ξεχωρίζω αλλά πολλοί βλέπουν υποτιμητικά κάποιον αν παίζει στο κινητό, δεν τον θεωρούν σοβαρό gamer... μα δεν ειναι gaming σε touch screen... gaming σε 7" οθονη και χωρις controls ειναι σαν να προσπαθεις να οδηγησεις χωρις τιμονι
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ 2 ώρες πριν, Volga είπε Μισο λεπτάκι γιατι παμε τελείως αλλου τη συζήτηση. 😄 Η όλη μου ένσταση είναι η απάντησή μου στο φιλο παραπάνω που λεει πως το Gaming παει να γίνει για λίγους. Και απάντησα πως το Gaming είναι φθηνότερο από ΠΟΤΕ. Τι εννοείς να "ελεγξεις" κλπ; Με 12 Ευρώ το μήνα έχεις 1. μια λίστα με όλα τα exclusive της Microsoft (αναμφίβολα ο μεγαλύτερος Publisher όπως έγινε). 2. μια μεγάλη λίστα με exclusives της EA 3. Μια τεράστια λίστα με 3rd party Κυκλοφορίες (άλλες νέες αλλες παλιές) 4. Online Multiplayer 5. Cloud Saves. 6. Εκπτώσεις (Γενναίες) να αγοράζεις digital σε χαμηλότερες τιμές από οτι οι υπόλοιποι. 7. Cloud gaming Αν δεν ειναι αυτό προσιτό gaming δεν ξέρω τι να πω θα είσαι χαρούμενος και δεν θα σου ανήκει τίποτα
Aias Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 μμ Ο καπετάν Μόργκαν ο μαύρος πειρατής χθες μου χτύπησε την πόρτα . Είχα να τον δω από το 2000. Δεν ξέρω να χαρώ η να λυπηθώ... 3
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:59 μμ 1 ώρα πριν, lbit είπε μα δεν ειναι gaming σε touch screen... gaming σε 7" οθονη και χωρις controls ειναι σαν να προσπαθεις να οδηγησεις χωρις τιμονι Το θέμα είναι αν το ευχαριστιέται αυτός που παίζει, γιατί το όριο είναι διαφορετικό για τον καθένα. Άλλος θα πει δεν είναι gaming με gamepad, ή με φτηνό pc, ή με χάλια οθόνη - ήχο κοκ.
JonnyBoy Δημοσ. Παρασκευή στις 11:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:12 μμ Μα υπάρχουν τόσα καλά παιχνίδια που πραγματικά δεν αξίζει να χολοσκάμε για μία εταιρεία. Να, για παράδειγμα σας προτείνω αυτό που παίζω αυτή την περίοδο: Ticket to Earth, της Robot Circus. Turn based RPG, υπέροχο στα 5,49€ για Chrome OS και Android. Δηλαδή φθηνά και καλά παιχνίδια πάντα θα βρίσκουμε και σίγουρα δεν θα προλάβουμε να τα παίξουμε και όλα γιατί δεν έχουμε το χρόνο. Αυτό το ξέρουν και οι εταιρείες και δεν μπορούν να το αλλάξουν. Τόσα χρόνια, με την ανάπτυξη της βιομηχανίας δημιουργήθηκαν άφθονα "διαμάντια". Έτσι και οι παίκτες έχουν άφθονες επιλογές.
freegr Δημοσ. Σάββατο στις 12:51 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:51 πμ Σύντομα θα δει πωλήσεις να κατρακυλούν. Εξάλλου παίρνεις ταμπλετ που έχει σούπερ γραφικά και παιχνίδια από όλες τις πλατφόρμες.
Zakna Δημοσ. Σάββατο στις 12:56 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:56 πμ 12 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Οι νεότερες γενιές που έρχονται δεν θέλουν κονσόλες παίζουν αποκλειστικά mobile games. Το παραδοσιακό console gaming μεταβαίνει σε χόμπι μεγαλύτερων που είναι μεν λιγότεροι αλλά έχουν δουλειές και μπορούν να δώσουν περισσότερα λεφτά. Λογικο οι εταιρίες του χώρου να αλλάζουν το μοντέλο σε λίγες πωλήσεις αλλά μεγαλύτερο κέρδος. Αυτό ! Κάποτε όταν ήμουν πιτσιρικάς μαζεύαμε χαρτζιλίκι με νύχια και με δόντια για να πάμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι σε n64- ps1 ..... Αν μιλήσουμε δε και για παλιότερα... δεν υπήρχε καν χαρτζιλίκι λόγο ηλικίας.... θυμάμαι έπρεπε να τα πάρω όλα 10 στους βαθμούς για να μου πάρει ο πατέρας μου μια κασέτα για το gameboy. Τότε όμως οι gamers μεγαλύτερης ηλικίας ήταν ελάχιστοι.... τώρα πλέον υπάρχουν άτομα 35-40 ετών που είναι ενεργοί gamers και υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να δώσεις το κάτι παραπάνω.... by the way μην νομίζεται και πως τότε τα games ήταν πολύ φθηνότερα... θυμάμαι cartridge του N64 απο 15000 εώς 20000 δραχμές(σημερινά λεφτά 45-60 ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε τον πληθωρισμό 25 + ετών....
Volga Δημοσ. Σάββατο στις 09:14 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:14 πμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, zio10 είπε Το σκέφτηκα, για μένα όλοι gamers είναι και δεν τους ξεχωρίζω αλλά πολλοί βλέπουν υποτιμητικά κάποιον αν παίζει στο κινητό, δεν τον θεωρούν σοβαρό gamer... Πιο gamer θεωρώ τη θεία μου που λιώνει στο Candy Crash, Puzzle Games κλπ. Παρά ενα τύπο που πήρε PS5 για να παίζει mono Fifa... 😂 11 ώρες πριν, MaxHeadroom_2023 είπε θα είσαι χαρούμενος και δεν θα σου ανήκει τίποτα Πέρα από μετρημένα στα δάχτυλα παιχνίδια. Κυρίως από μερια Nintendo. Ολα τα άλλα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) μολις τα τερματίσω μου είναι άχρηστα. Σε 5 χρόνια δε θα βλέπονται γιατί βασίζονται σε Photrealistic graphics που μετά από κάποια χρόνια έχει προχωρήσει τοσο μα τόσο η τεχνολογία που λες "μα τι καθόμουνα και έπαιζα". Τώρα γενικά ομως για να το πιάσουμε και λίγο πιο καλά το θέμα. Υπάρχουν 100άδες τίτλοι με ground braking bugs που χρειάζονται Day one patch ή κάποιο update στην πορεία. Άλλοι πάλι, έχουν 10-15GB αρχεία στο δισκάκι και ζητάνε να κατεβάσεις 50-100GB Installation files. guess from where... ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Αρα δεν έχεις κάτι από την εποχή του PS3. Αν οι εταιρίες κλεισουν το Server, το δισκάκι γίνεται σουβέρ για το Freddo Espresso. Εκτός από τα exclusives της Nintendo τα cartridges που έχουν όλο το παιχνίδι μέσα στο δισκάκι. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:19 πμ από Volga 2
evark Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 πμ (επεξεργασμένο) Εδω οι μεσαίες κάρτες έχουν φτάσει τα 700-800 ευρώ και μιλάμε για "ευκαιρίες" και "best value" και θα "πονέσει" το πενηντάρικο του xbox? Και 1000 ευρώ να σκάσει το PS6 θα είναι sold-out για μήνες.... έχει ξεφύγει το πράγμα.... Νομίζω ότι έχει ανέβει η μέση ηλικία των παικτών, δεν παίζουν μονο οι κάτω από 20-25 όπως παλιά, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών που έχουν να διαθέσουν χρήματα για το παιχνίδι, ακόμα και με δόσεις αν πρέπει να πάρουν hardware δεν είναι τίποτα να το πληρώσουν σε βάθος τριετίας, σύν μια μηνιαία συνδρομή για τα παιχνίδια, στο κάτω κατω της γραφής τα γούστα πληρώνονται..... Επεξ/σία Σάββατο στις 10:29 πμ από evark
sotosb Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ Η υπομονή είναι η καλύτερη λύση του gamer και η απάντηση στις εταιρίες. Πόσα λεφτά έχω γλιτώσει απλά κάνοντας λίγους μήνες υπομονή ή αγοράζοντας απο κλειδομάγαζο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα