fidepab982 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) σε ποια τραπεζα μπορω να πληρωσω στο μηχανημα με μετρητα, χωρις να εχω λογαριασμο τραπεζης? μιλαμε για 5000 δεν μου παιρνει την ρεβολουτ στο ταξις και δε μπορω να πληρωσω... Επεξ/σία 2 Μαϊου από fidepab982
gorge18 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 1 ώρα πριν, fidepab982 είπε σε ποια τραπεζα μπορω να πληρωσω στο μηχανημα με μετρητα, χωρις να εχω λογαριασμο τραπεζης? μιλαμε για 5000 δεν μου παιρνει την ρεβολουτ στο ταξις και δε μπορω να πληρωσω... Να τα μεταφερεις απο revo σε τραπεζα; (να φτιαξεις λογαριασμο σε τραπεζα). Τοσο απλο..
fidepab982 Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 2 Μαϊου 39 λεπτά πριν, gorge18 είπε Να τα μεταφερεις απο revo σε τραπεζα; (να φτιαξεις λογαριασμο σε τραπεζα). Τοσο απλο.. δε θελω ελληνικη τραπεζα. 1
1comment Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 2 ώρες πριν, fidepab982 είπε σε ποια τραπεζα μπορω να πληρωσω στο μηχανημα με μετρητα, χωρις να εχω λογαριασμο τραπεζης? μιλαμε για 5000 δεν μου παιρνει την ρεβολουτ στο ταξις και δε μπορω να πληρωσω... Σε καμία. Πάρε μια κάρτα από συγγενή-μαμά-μπαμπά. Την κάρτα τη θες για το εσωτερικό μηχάνημα μόνο για ταυτοποίηση προσώπου. Μετά βάζεις στο μηχάνημα τα μετρητά. Έχει όριο χαρτονομισμάτων ανα συναλλαγή. Επίσης αφού θες μετρητά, μπορείς σε πολλά πρακτορεία οπαπ και άλλα πολλά μαγαζιά (ψιλικά-ιδιωτικά κεπ) που δέχονται πληρωμές με μετρητά. Ενδεικτικά σου αναφέρω και το mymarket. Φυσικά 5000 με μια πληρωμή δεν γίνονται. Θα χρειαστεί να κάνεις διαδοχικές πληρωμές των 500-1000 ευρώ. Στην πόλη μου υπάρχει ένα μαγαζί ψιλικών που δέχεται μέχρι 1000Ε ανα συναλλαγή, προφανώς θα βρεις σε κάθε πόλη.
dtk-386 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 1 ώρα πριν, fidepab982 είπε δε θελω ελληνικη τραπεζα. ο λόγος? 1
fidepab982 Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, 1comment είπε Σε καμία. Πάρε μια κάρτα από συγγενή-μαμά-μπαμπά. Την κάρτα τη θες για το εσωτερικό μηχάνημα μόνο για ταυτοποίηση προσώπου. Μετά βάζεις στο μηχάνημα τα μετρητά. Έχει όριο χαρτονομισμάτων ανα συναλλαγή. Επίσης αφού θες μετρητά, μπορείς σε πολλά πρακτορεία οπαπ και άλλα πολλά μαγαζιά (ψιλικά-ιδιωτικά κεπ) που δέχονται πληρωμές με μετρητά. Ενδεικτικά σου αναφέρω και το mymarket. Φυσικά 5000 με μια πληρωμή δεν γίνονται. Θα χρειαστεί να κάνεις διαδοχικές πληρωμές των 500-1000 ευρώ. Στην πόλη μου υπάρχει ένα μαγαζί ψιλικών που δέχεται μέχρι 1000Ε ανα συναλλαγή, προφανώς θα βρεις σε κάθε πόλη. Μόλις πήγα στη eurobank, μια χαρά πληρώνεις μετρητά χωρις κάρτα τον ΕΝΦΙΑ σε ένα μηχάνημα που έχουν . οριο τα 750 ανά συναλλαγή. Επεξ/σία 2 Μαϊου από fidepab982 1
1comment Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 7 ώρες πριν, fidepab982 είπε Μόλις πήγα στη eurobank, μια χαρά πληρώνεις μετρητά χωρις κάρτα τον ΕΝΦΙΑ σε ένα μηχάνημα που έχουν . οριο τα 750 ανά συναλλαγή. Λογικά μόνο εκεί θα γίνεται χωρίς κάρτα. Στις άλλες θέλει κάρτα το μηχάνημα.
greengr21 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πήγαινε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και κάνε μερικές πληρωμές αν δεν δέχεται ολο το ποσό μαζί,είναι φουλ αξιόπιστος σε τέτοιους είδους πληρωμές, δίνεις μάξιμουμ πέντε ευρώ και ξεμπερδευεις ούτε να ψάχνεις τράπεζες ούτε τίποτα Επεξ/σία 2 Μαϊου από greengr21 1
fidepab982 Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 2 Μαϊου 1 ώρα πριν, greengr21 είπε Πήγαινε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και κάνε μερικές πληρωμές αν δεν δέχεται ολο το ποσό μαζί,είναι φουλ αξιόπιστος σε τέτοιους είδους πληρωμές, δίνεις μάξιμουμ πέντε ευρώ και ξεμπερδευεις ούτε να ψάχνεις τράπεζες ούτε τίποτα φιλε εχεις δικιο, αποτι ειδα δεχεται μετρητουλια ο οπαπ...οτι πρεπει δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα