giannis2050 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Καλημέρα σας,αν και γνωρίζω τι παίζει με τη google και τη huawei εδώ κ χρόνια ,γνωρίζω επίσης ότι από το app gallery μπορείς να κατεβάσεις όλες τις εφαρμογές έστω κ από third party εφαρμογές ..αυτό που δεν έχω καταλάβει και θέλω να ρωτήσω εδώ είναι εάν εγκαταστήσω τις εφαρμογές της Google όπως google drive ,gmail ktl ,θα μπορω να κάνω αντίγραφα ασφαλείας ;θα δουλεύει κανονικά όπως σε άλλα adroid το θέμα back up k restore ή πρέπει αναγκαστικά να παίξω με το huawei drive ;
GATE123 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Από την στιγμή που θα δώσεις έναν Google λογαριασμό θα έχεις και Google Services . Βέβαια θα πρέπει να έχεις κάνει πρώτα όλα τα βήματα που δίνουν για Google Services σε διάφορα Site. Όπως επίσης να τρέχει EMUI 14. Το μόνο που ξέρω ότι δεν δουλεύουν είναι οι εφαρμογές σε τράπεζες. Ιδικά στο Google Wallet. Πάντως εγώ δεν θα έπαιρνα κινητό εάν δεν είναι σωστά ολοκληρωμένο. Αυτό το λέω σε περίπτωση που θες να πάρεις Huawei. Επεξ/σία 2 Μαϊου από GATE123 1
giannis2050 Δημοσ. 3 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 3 Μαϊου Σε ευχαριστώ για την απάντηση ..έχω την εντύπωση ότι δουλεύουν οι εφαρμογές τραπεζών καθώς έχουν επίσημα εφαρμογή στο app gallery. Το google wallet δεν δουλεύει αλλά μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα μέσα από τις εφαρμογές τραπεζών.αυτα γνωρίζω για το κομμάτι αυτό .ή μέσω curve.. Το κομμάτι του backup στην google με τρώει μιας και έχω αναβαθμίσει κιόλας στα 200gb εκτός των άλλων.
VixenX Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Μιας και έχω κινητό Huawei εδώ και πάρα πολύ καιρό, μπορώ να απαντήσω κάποια από αυτά που αναφέρεις (ή αναφέρθηκαν). Πρώτον δεν θα έχεις ποτέ "Google Services", στην πραγματικότητα είναι όλα μέσω του MicroG που κάπως τα υποκαθιστά για να έχεις μια βασική λειτουργικότητα. Για να έχεις όλα τα ticks και να δουλεύει όπως πρέπει θέλει HarmonyOs 4.2 ή EMUI 14.2 (για το EMUI δεν είμαι σίγουρος) - χωρίς όλα τα ticks θυμάμαι εμένα δεν μου δούλευαν καλά, ακόμα και τα maps ζορίζονταν και οι υπόλοιπες της Google μου έβγαζαν error ότι χρειάζονται τα Play Services. Άρα στην ουσία αν δεν έχεις αρκετά ανανεωμένο λειτουργικό, ακόμα και να κατεβάσεις τις εφαρμογές - που γίνεται - αυτές απλά δε θα λειτουργούν. Εάν έχεις βέβαια, δεν θα έχεις ιδιαίτερο θέμα και πιστεύω ούτε με τα backups (εδώ να σημειώσω ότι δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, εάν εννοείς Google One κτλπ. πάντως σίγουρα λειτουργεί). Οι τραπεζικές εφαρμογές υπάρχουν διαθέσιμες στο AppGallery αλλά εάν έχεις MicroG πλήρως λειτουργικό μπορεί να σου λειτουργούν και τα versions που θέλουν Play Services. !! Καμία πλέον τράπεζα (απ' όσο ξέρω) δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές εντός της εφαρμογής της - θέλει υποχρεωτικά google wallet που δεν υποστηρίζεται. Η Curve είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης, τους σιχαίνομαι. Κάθε φορά δεν λειτουργεί και γίνεσαι ρεζίλι στο ταμείο, αναγκάζεσαι να βγάζεις πορτοφόλια κτλπ. Ειλικρινά είναι ο μόνος λόγος που θα άλλαζα κινητό αν μπορούσα. Εάν έχεις κάποια άλλη απορία μπορείς να με ρωτήσεις, ίσως να ξέρω.
tasos-e Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Για όσο καιρό έχω huawei μια χαρά δουλεύουν όλα και με το curve μια χαρά είναι χωρίς πρόβλημα emui14.2
VixenX Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tasos-e είπε Για όσο καιρό έχω huawei μια χαρά δουλεύουν όλα και με το curve μια χαρά είναι χωρίς πρόβλημα emui14.2 Πρόσφατα η Curve έχει ξεκινήσει υποστήριξη για πληρωμές NFC χωρίς να χρειάζεσαι Google/Huawei Wallet, πρέπει να κατεβάσεις όμως την κανονική εφαρμογή και όχι από το App store. Σε μένα (HMOS 4.2) δούλεψε άψογα (με προϋπόθεση ότι έχεις MicroG). Εάν κάποιος με 14.2 ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει ας επιβεβαιώσει μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα